Gość Rysiu83 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 takie rozwiązanie to żadne rozwiązanie... jak nie jak tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 jak nie jak tak? A Ty byś jeździł bez? bo ja nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Nic nie bede wyrzucal z mojego pieszczocha Hahahaha.Orientowal sie moj kolega i Pan mu powiedzial,ze za duzo zachodu przy tym jest.Musza wycinac szybe,zeby wyjac cala podsufitke :< Wkurza mnie to niemilosiernie.Auto jak na swoj wiek,na prawde zadbane,a tu masz :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pieszczoch :D do mnie Wredota a na auto Pieszczoch Ale faktycznie roboty z tym dużo :/ A samemu nie można coś zakombinować? prowizorka jakas czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Nie lubie prowizorek Pytalem sie.Chcialem wstrzyknac troche kleju strzykawka z cieniutka igielka,ale odradzil.Moja byla zawsze miala pretensje do mnie,ze mam takie podejscie do tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Nie lubie prowizorek Fakt fuszerke kazdy potrafi odstawić no to wychodzi na to ze bedziesz jezdzil z "aureolka" nad glowa :D To chyba kazdy facet ma takie podejscie do swojego samochodu... a z zamilowania do CB to ja juz czasami nie moge ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Tak tragicznie nie jest z ta podsufitka,ale zaczyna sie oklejac i po zimie to pewnie ostro bedzie.Jak juz zrobi sie nie ciekawie,to bede musial go oddac do fachury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja juz nie mam zadnego pomyslu dobrze ze moja sie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Szczesciara Moja dwa lata temu,tez sie nie odklejala Ladny ogrodeczek tam widze W sam raz na moj namiot :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja mam dopiero od czerwca Nissmo za dwa lata juz bedzie na pewno inny a zdjecie robione w Mielnie na wczasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 No chyba ze tak U mnie w rodzinie kula sie od 1998 roku Jakie to wtedy bylo piekne auto :diabel: Za bardzo czlowiek jest sentymentalny i chyba nigdy nie kupi nic innego Jestem wierny I bedziesz sie chciala pozegnac z takim wspanialym klubem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 ale ja nie powiedzialam ze odchodze od Nissana z P10 na P11 jak juz mowa o zmianie auta u mnie na poczatku rodzice byli przeciwko Nissmo dla mnie bo za duzy i wogole ale sie przekonali i pozyczaja ode mnie na weselicha jak jada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Hehe.Nic dziwnego,ze sie przekonali Dobra,nie wale juz OT.Wszedzie,gdzie sie pojawimy,to spam leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blanki20 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 hej ja zam ze zrobiłem te boczki mam czerwona skórę zamiast tego materiału [ Dodano: Pią 19 Gru, 2008 23:02 ] dał bym fotkę jak to wygląda :zly: ale nie umie (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 hej ja zam ze zrobiłem te boczki mam czerwona skórę zamiast tego materiału Ciekawy pomysł postaraj sie, pokombinuj i może uda Ci się wkleić... Ciekawa jestem jak to wygląda bo te moje to masakra przy każdym otwieraniu drzwi podwiewa i już się to robi wkurzające :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Hahaha,to podwiewanie jest dobre Juz sie z tego brechtam czasem Ale zazwyczaj pieprzne drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 A zamiast się z tego śmiać czy denerwować się nie prościej by było poświęcić kilka minut i podkleić butaprenem, tak jak ja to zrobiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 No tak tylko, że jak już to chce mieć zrobione porządnie a nie byle jak Jak na razie podwiewanie mnie jeszcze na max nie wkurzyło ale lepiej niech Pan wyżej się postara o te zdjęcia bo nie wiem ile cierpliwości mi jeszcze zostało a nie ukrywam że pomysł z tą skóra bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Podklejanie zajęło mi jakieś 15-20 minut i uwierz, że nie zabierałbym się za coś, żeby to zrobić na "odwal się". Pozostaje tylko kwestia czy komuś chce się zabrać do roboty czy woli marudzić że coś jest nie tak. W tej chwili wygląda to tak, że niektóre osoby straciły więcej czasu i energii na użalanie się w tym temacie niż zajęłoby samo usunięcie problemu. Do samego podklejenia nie trzeba być złotą rączką i koszt jest minimalny. Przecież można podkleić a dalej myśleć jakby to kiedyś zastąpić skórą czy czymś innym a do tego czasu nerwy opadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Musialbym to zobaczyc na zywo.Moje zdolnosci manualne nie sa dobre Zalezy jeszcze w czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vihura15 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Mi też się poodklejały.. ściągnołem je całkiem wyczyściłem butapren w ręke i dawaj.. tylko puźnej trzeba chwilke wywietrzyć bo smierdzi . Zrobiłem to pół roku temu i łądnie się trzyma do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nic sie nie sciaga?Nie bylo nasiakniete za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja butapren rozsmarowywałem czymś w rodzaju patyczka od loda i już ładnych kilka miesięcy nie mam problemu. Ładnie przylega, jest gładkie i nie odkleja się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vihura15 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nie wszystko jest wpożądku nic sie nie odlkeja ani nie jest nasiąkniete. Boczki są delikatne w dotyku i nie widać wcale ze było coś klejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Moze jak bedzie cieplej(pewnie na wiosne)to sie za to wezme.Chyba,ze auta juz nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi