Gość Rysiu83 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Moze jak bedzie cieplej(pewnie na wiosne)to sie za to wezme.Chyba,ze auta juz nie bedzie. ja jestem leniwy ale Ty to już samego siebie przechodzisz........ lepiej sprzedać furę to i kłopot z głowy a tak na poważnie teraz :diabel: mod przy użyciu kleju do butów jak widać zrobione elegancko i bez żadnych efektów ubocznych do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Moze jak bedzie cieplej(pewnie na wiosne)to sie za to wezme.Chyba,ze auta juz nie bedzie. Słomiany zapał to już ja wcześniej to zrobie od Ciebie mod przy użyciu kleju do butów jak widać zrobione elegancko i bez żadnych efektów ubocznych do dzieła Chyba ze ten Pan skusi sie na małą fuszkę? Robota wykonana profesjonalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Rysiu,przyjade do Ciebie.Napisz,kiedy bedziesz mial czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Rysiu,przyjade do Ciebie.Napisz,kiedy bedziesz mial czas Ja do niego jade Kolejka jest... Tylko jakby co reklamacje uwzględnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja do niego jadeTo moze razem pojedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 To moze razem pojedziemy? Jeśli sama nie dam rady to się pomyśli, ale najpierw spróbuje swoich zdolności "plastycznych" w tej kwestii... Zdjęcie mam więc motywacja większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Rysiu,przyjade do Ciebie.Napisz,kiedy bedziesz mial czas Butla będzie to zawsze drzwi otawarte będą (okna też) tylko z butlą!! Absolwent może być tak......0.7 kontrolnie na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wartburg Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam. Własnie skończyłem je kleić. Po prostu butapren. Najlepszy sposób na boczki. Na prawdę polecam. Nie trzeba dawać dużej ilości. Chwyta bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Dobra...Czyli tak...Lapiemy boczek i calkowicie odrywamy?Pozniej czyscimy resztki pianki i innego syfu?Czym najlepiej?Kupujemy budapren i kleimy?Jak wcisneliscie ten material po bokach?Ta pianka co wczesniej byla,to niepotrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Dobra...Czyli tak...Lapiemy boczek i calkowicie odrywamy? Do tego nie będę miała serca chyba ale mus to mus jak ma być na "glanc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wartburg Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Znaczy sie ja to zrobilem tak. Nic nie czyscilem tam, poczku calkowicie tez nie odklejalem. poprostu rozsmarowalem tam klej ladnie "przygladzilem" i heja. Trzyma pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jeśli w miejscach, w których się nie odkleiło dalej dobrze trzyma i nie ma żadnych fałdek to nie ma potrzeby zrywać całości. Brzegi należy wciskać czymś twardym i cienkim, wchodzi bezproblemowo, pod warunkiem, że się dobrze naciągnie materiał. Najlepiej najpierw posmarować materiał klejem i naciągnąć a później jak troszkę już podeschnie posmarować same brzegi i upchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Pozwole sobie trochę "odkurzyć" temat klej do butów jednak działa heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Pozwole sobie trochę "odkurzyć" temat klej do butów jednak działa heh działa działa przerabiałem to z bratem w seacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Przy takiej pogodzie,to nie mam co marzyc nawet,zeby sie za to zabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Przy takiej pogodzie,to nie mam co marzyc nawet,zeby sie za to zabrac. To nie jestem sama ale postęp jest bo klej już kupiłam teraz czekam tylko na wene albo mobilizacje taką porządną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek_mitura Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 heh przeczytałem cały temat i zostałem natchniony :D Na jutro planowałem "naprawę zderzaka" w swojej primierze (przykręcenie jednej śruby bo się dziad odłamał zaczep na wycieczce..długa historia) ale że mój teść ukochany załatwił temat zderzaka w 10 minut (czym odebrał pretekst do zebrania się z kolegami fachowcami w garażu ). Czytając te posty cóż, odnalazłem się w tym temacie gdyż w moim aucie również te boczki odłażą... Pretekst do spotkania w garażu się odnalazł i przy okazji przykleję boczki w aucie. Postaram się zrobić fotki może komuś cos to pomożę. Będe używał butaprenu pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 A ja poczekam może do zlotu i znajdzie się ktoś miły kto mi je przyklei :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek_mitura Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 jeszcze 2 pytania: czy te boczki można kleic przy kiepskiej pogodzie, w garazu niby ale i tak zimno będzie bo to ok 22:00, czy klej jakos dziwnie się nie zachowuje przy takiej temperaturze, no i drugie pytanie : jak czyściliście welur: Bo mój to jak odłazi to się zdaje nie być zanieczyszczony..jest lekko chropowaty ale to chya normalne? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 1. Im cieplej tym szybciej klej zwiąże. 2. u mnie to samo ale ja mam dziwny samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodzu10 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja nic nie czyściłem, rozsmarowałem butapren w miejscach gdzie się poodklejało, żeby całości nie zrywać. Trzyma elegancko. A w szczeliny to upychałem bardzo cieniutkim śrubokrętem. Patent super :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 A ja poczekam może do zlotu i znajdzie się ktoś miły kto mi je przyklei :diabel2: No No ładnie to tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 czy te boczki można kleic przy kiepskiej pogodzie, w garazu niby ale i tak zimno będzie bo to ok 22:00, czy klej jakos dziwnie się nie zachowuje przy takiej temperaturze Klej gęstnieje i trudno go rozprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek_mitura Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dzięki za podpowiedź, w takim razie zdecyduję na miejscu w garażui, zobaczymy jaka temperatura będzie. jak za zimno to jeszcze inne kosmetyczne sprawy się znajda do roboty dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ja jednak odpuscilem sobie samodzielne prace i daje boczki do tapicera. zobaczymy jak mu wyjdzie obicie eko skóra tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi