DiLGT Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zecikk a odkleiles juz te boczki z weluru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja jednak odpuscilem sobie samodzielne prace i daje boczki do tapicera. zobaczymy jak mu wyjdzie obicie eko skóra tego To daj później znać jak Cię to cenowo wyszło a i fotka byłaby mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Chcialbym to sam zrobic,ale nie chce trafic na forum"Fucked up and druciarstwo by madafaka" <hahaha> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ja jednak odpuscilem sobie samodzielne prace i daje boczki do tapicera. zobaczymy jak mu wyjdzie obicie eko skóra tego To daj później znać jak Cię to cenowo wyszło a i fotka byłaby mile widziana DAm znac. ale na razie sie wstrzymalem bo inny mod robilem. wrzucilem sobie walek ssacy od GT u Coobcia wiec boczki na drugi plan zeszły ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 DAm znac. ale na razie sie wstrzymalem bo inny mod robilem. wrzucilem sobie walek ssacy od GT u Coobcia wiec boczki na drugi plan zeszły ;D no i malina! też tak bym zrobił swoją drogą na ile KM szacujesz teraz moc? żeby nie było OT...kleić te boczki ludziska bo Wam odfruną któregoś dnia jak mocniej powieje...klej parę złotych kosztuje,roboty chwila moment a niektórzy motywacji nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ja jestem leniwy ale Ty to już samego siebie przechodzisz........Nie leniwy,po prostu nie chce zeby bylo gorzej niz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Nie leniwy,po prostu nie chce zeby bylo gorzej niz jest dobry żart,poczucie humoru jest w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 DAm znac. ale na razie sie wstrzymalem bo inny mod robilem. wrzucilem sobie walek ssacy od GT u Coobcia wiec boczki na drugi plan zeszły ;D no i malina! też tak bym zrobił swoją drogą na ile KM szacujesz teraz moc? żeby nie było OT...kleić te boczki ludziska bo Wam odfruną któregoś dnia jak mocniej powieje...klej parę złotych kosztuje,roboty chwila moment a niektórzy motywacji nie mają cieko powiedziec. seria ma 116 . ja wczesniej egr zaslepiłem. teraz mam ten nowy wałek, przestawiony rozrzad i zaplon. smiga ladnie. jak dobrze pojdzie to zhamowana bedzie na koniec lutego jeszcze blos , dolot i wydech od tomali w planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Boczki przyklejone :D :D Jedna strona już się tak odkleiła, że na max wygląd był nieestetyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Boczki przyklejone :D :D Jedna strona już się tak odkleiła, że na max wygląd był nieestetyczny... Poka foty Pokazesz? Prosze o pelny opis naprawy ze szczegolami + fotostory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Boczki przyklejone :D :DJedna strona już się tak odkleiła, że na max wygląd był nieestetyczny... ja krótko.....moje modlitwy zostały wysłuchane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Jak sie pogoda poprawi,to cos bede myslal.Auto pod chmurka stoi,wiec ciezko cokolwiek zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Poka foty Pokazesz? Prosze o pelny opis naprawy ze szczegolami + fotostory Nic nie będę pokazywała Przyklej sobie... a zreszta ja się nie wymądrzam bo sama ich nie przykleiłam no ale od razu lepiej się jeździ bo mi oczko nie ucieka na boczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 a zreszta ja się nie wymądrzam bo sama ich nie przykleiłamTrzeba tak bylo od razu Obawiam sie,ze moge miec juz za bardzo zniszczone na brzegach,troche postrzepione sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Podnosze temat,bo sie zabieram za to dzadostwo.Czym zmyc pozostalosci tej pianki i kleju?Probowalem benzyna ekstrakcyjna,ale nic to nie daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zrobie moze jakies fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rodrigo Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Panowie, u mnie boczki odkleiły się z pół roku temu i przykleiłem je na butapren. Teraz jak przyszły te masakryczne upały to wszystko się na nowo odkleiło. Tak więc dzisiaj znowu powtórzyłem całą czynność. Teraz jak myślicie, czy wszystko znowu się odklei czy może jak nałożyłem drugą warstwę to będzie trzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi