nysska Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) @Bartezm, pytanie czy wymieniają, czy tylko tak twierdzą a właśnie robią to co zasugerowałeś. Choć sprawa nie jest do końca taka prosta bo po zaspawaniu zbiornika z płytą sitową zaczyna lecieć na połączeniu rurek z płytą sitową. @ckycky, tego się nie otwiera bo to jest zaprasowywane i później już tak nie zacisniesz. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez nysska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Szybkie pytanie: czy sterowanie radiem i tempomatem na kierownicy oraz sterowanie szybami w drzwiach powinno mieć podświetlenie? (u mnie nie ma, więc pytam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Sterowanie radiem u mnie nie ma, tempomatu nie posiadam a z szyb tylko przycisk z funkcją auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Aha, dzięki, czyli bida z nędzą, toż to nawet w starych fordach z lat 80 przyciski podświetlane były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Podświetlanie w drzwiach można dorobić. Ja takowe dorobiłem http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/101611-qq2-podświetlenie-przycisków/page-3#entry1085447 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 takie tam... pierwszy śnieg vs bmw vs Xtrail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 @Bartezm, zaciski hamulcy malowales lakierem w sprayu po oczyszczeniu czy piecowo albo proszkowo? jesli drugim sposobem jakie koszty? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) czyszczenie: wiertarka ze szczotką drucianą (materiał własny) malowanie: pędzelek - 2zł hammerite: http://allegro.pl/hammerite-mlotkowy-czerwony-tleniony-na-rdze-0-25l-i6662361293.html całość - ok 25zł materiały + 2 roboczogodziny na kpl. Trwałość... 3 lata Na wiosnę (to będzie już czwarty rok) - myślę o odświeżeniu Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Bartezm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Hammerite stworzyl na zaciskach na tyle gladka powierzchnie ze jakos szczegolnie nie lapie brudu? thx & plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie zwróciłem uwagi ale przy myciu - myjka ciśnieniowa usuwa wszelki brud a zaciski wtedy świecą się jak psu jajka na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckycky Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Nie zwróciłem uwagi ale przy myciu - myjka ciśnieniowa usuwa wszelki brud a zaciski wtedy świecą się jak psu jajka na wiosnęMialem kiedys malowane tak samo w Corolli. W dobrej kondycji byly 3 lata. Pozniej pojawialy sie bable rudej... Sent from my LG-D855 using Tapatalk @Bartezm, pytanie czy wymieniają, czy tylko tak twierdzą a właśnie robią to co zasugerowałeś. Choć sprawa nie jest do końca taka prosta bo po zaspawaniu zbiornika z płytą sitową zaczyna lecieć na połączeniu rurek z płytą sitową. @Nysska to jakie proponujesz rozwiazanie?! Edytowane 12 Stycznia 2017 przez ckycky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 już Ci pisałem - mam stary ICek do testów... leży sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Pomysłowa wyciagarka samochodowa -nie wymagajaca ramy w aucie: http://www.realistic.pl/76464/genialna_w_swojej_prostocie_zajebista_wyciagarka_montowana_na_felge.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Genialne w prostocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Faktycznie proste . Jeszcze jest przykład z deską przywiązaną do koła, ale to trza znaleźć gdzieś na forum Terrano albo Patrol... , ale mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 No i słusznie dzień lenia zobowiązuje, deska przywiązana do koła tylko jak wyrwie to może kuku zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 No ale to faktycznie działa. Kurczątko, dla Ciebie Kuba poszukam tego Wcześniej znalazłem na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Można i tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Koledzy staje przed trudnym wyborem. Grand vitara 2400 Premium 2011/2012 pierwsze ręce chyba 60 tysięcy przebieg rodzina vs nowy sx4scross 1600 (bezkluczykowy 17 cali laczki alu). Cena gv=50000 a scross=70000. Co wybrać? GV ma lekkie otarcie z boku i wgnieciony zderzak, czeka mnie teraz AC opony lato i wymiana olejów w 4x4, antykorozja na spód full, scross ma 3 lata gwarancji. Auto dla kobitki priorytet bezpieczeństwo i bezawaryjność. t30 zostaje jako wybór master. Edytowane 13 Lutego 2017 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Może alternatywnie chcesz QQ 1.5 dci 2009 80kkm przebiegu, bezwypadkowy, od pierwszego właściciela? Tiaa, Kari i diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Proszę Pana... to jest diesel bez DPF'a! Ostatni wypust! Tylko że Kari boi się diesla jak Cyganki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) hee hee racja Thundy. I jeszcze 1.5dci panewkowicz uuuuuuuuu. To nie ze mną. Rotfl Proszę Pana... to jest diesel bez DPF'a! Ostatni wypust! dziękuję jednak wiem, że to dobra oferta. Ale mam już pewniaków, tylko muszę wybrać. Edytowane 13 Lutego 2017 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 może kompromis? https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-vitara-wroclaw-dealer-suzuki-fv-23-od-reki-4wd-premium-ID6yLoIT.html#5bce6cb2bd lub https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-vitara-1-6-4wd-comfort-rok-2017-ID6y5KSR.html#5bce6cb2bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Koledzy staje przed trudnym wyborem. Grand vitara 2400 Premium 2011/2012 pierwsze ręce chyba 60 tysięcy przebieg rodzina vs nowy sx4scross 1600 (bezkluczykowy 17 cali laczki alu). Cena gv=50000 a scross=70000. Co wybrać? nowy to nowy ale z drugiej strony po wyjezdzie za brame dealera traci c. 20% wartosci GV jest chyba bardziej z zacieciem SUVa a SX wyglada na miejskiego crossovera, zapytaj kobitki co woli BTW w moim miescie jest sprzedawca posiadajacy auta z windykcji, przyznam ze zanim kupilem swoje, czesto tam zagladalem bo ma niezla oferte auto 2-3 letnie to dobra relacja ceny do zuzycia (oczywiscie znana historia serwisowa, auta od krajowych dealerow) pozdrawiam Edytowane 16 Lutego 2017 przez borge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Oryginalny i przydatny sposob kiedy padnie akumulator i nie ma kto pchac auta czy pociagnąć i brak kabli rozruchowych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi