nasedoo Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Mam jeszcze jedne pytanie. Jak się włącza tryb nocny, żeby się przyciemniało automatycznie przy włączeniu świateł. ( u mnie nie ma żadnej różnicy ) W ogóle jak ten tryb nocny działa? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Godzinę temu, nasedoo napisał: Mam jeszcze jedne pytanie. Jak się włącza tryb nocny, żeby się przyciemniało automatycznie przy włączeniu świateł. ( u mnie nie ma żadnej różnicy ) W ogóle jak ten tryb nocny działa? pozdr. Na tryb nocny włącza się automatycznie , musisz tylko ustawić poziom jasności który ustala się w ustawieniach zakładka wyświetlacz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medzik Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 19 godzin temu, ArtM napisał: A czy nie ma problemu jeśli jest w samochodzie fabryczne system nagłośnienia Bose ? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Medzik skąd pobrałeś oprogramowanie : HCT6__9.0_ota (20190603) ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 9 minut temu, nasedoo napisał: Medzik skąd pobrałeś oprogramowanie : HCT6__9.0_ota (20190603) ? pozdr. Na xda lub 4pda.ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Nie mogę znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) 9 minut temu, nasedoo napisał: Nie mogę znaleźć.. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=973606 oraz https://forum.xda-developers.com/android-auto/mtcd-android-head-units-general/dasaita-mcu-updates-rockchip-px5-octa-t3575155 Edytowane 16 Lutego 2020 przez Makrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medzik Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 24 minuty temu, nasedoo napisał: Medzik skąd pobrałeś oprogramowanie : HCT6__9.0_ota (20190603) ? pozdr. Nie wiem pewnie tak było bo ja nic nie robiłem 30 minut temu, nasedoo napisał: Medzik skąd pobrałeś oprogramowanie : HCT6__9.0_ota (20190603) ? pozdr. A skąd wiesz jakie jest u mnie oprogramowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medzik Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Słuchajcie a jak zrobić podział ekranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 7 minut temu, Medzik napisał: Słuchajcie a jak zrobić podział ekranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Musisz mieć tą funkcję,przypatrz się dobrze ,na filmie gostek dotyka ikony podziału ekranu w górnym prawym rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 4 minuty temu, JACKO29 napisał: Musisz mieć tą funkcję,przypatrz się dobrze ,na filmie gostek dotyka ikony podziału ekranu w górnym prawym rogu Nie zawsze działa. Trzeba sprawdzic wersję oprogramowania. W moim radiu na oryginalnym nie działała ta funkcja. Musiałem wgrać nowszy rom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 W moim nie działa ta funkcja mimo ze te kwadraty są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 11 minut temu, nasedoo napisał: W moim nie działa ta funkcja mimo ze te kwadraty są. Spróbuj przytrzymać ten przycisk przez 2,3 sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 50 minut temu, nasedoo napisał: W moim nie działa ta funkcja mimo ze te kwadraty są. Musisz mieć oprogramowanie , które to umożliwia . Pisz do sprzedawcy prześle Ci najnowsze stabilne oprogramowanie , ja tak zrobiłem i otrzymałem aktualizację z 16.12.2019 i wszystko działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 13 minut temu, Wojtek74 napisał: Musisz mieć oprogramowanie , które to umożliwia . Pisz do sprzedawcy prześle Ci najnowsze stabilne oprogramowanie , ja tak zrobiłem i otrzymałem aktualizację z 16.12.2019 i wszystko działa . Jak to wersja i pod jakie radio masz te oprogramowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 4 godziny temu, Makrys napisał: Jak to wersja i pod jakie radio masz te oprogramowanie? Radio PX5 . Oprogramowanie rk3368.-userdebug9PQ2A.190305.002 20191216.102156 test keys . Sprzedawca tłumaczył iż jest to oprogramowanie z marca z poprawkami grudniowymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medzik Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Chińczyk przysłał mi oprogramowanie ale nie che działać oprogramowanie z dnia 2019-11-04 do podziału ekranu Edytowane 17 Lutego 2020 przez Medzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Ja jeszcze raz sprawdziłem na różne sposoby i mi to nie działa. Radio px6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medzik Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 A jakie jeszcze macie aplikacje zainstalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Jak napisałem piszcie do sprzedawcy to prześle odpowiednie oprogramowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 55 minut temu, Medzik napisał: A jakie jeszcze macie aplikacje zainstalowane Yanosik, tidal, radio internetowe,widget pogody, 1 godzinę temu, nasedoo napisał: Ja jeszcze raz sprawdziłem na różne sposoby i mi to nie działa. Radio px6 Chyba musisz wgrać inne oprogramowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medzik Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Chińczyk mi wysłał taki film ale nie wiem o co chodzi please check this video I taki film ale podział ekranu nadal nie działa you can install this version firmware for the split screen function PX6-9.0 https://www.sendspace.com/pro/0rnun1 Oto link od chińczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 44 minuty temu, Medzik napisał: Chińczyk mi wysłał taki film ale nie wiem o co chodzi please check this video I taki film ale podział ekranu nadal nie działa you can install this version firmware for the split screen function PX6-9.0 https://www.sendspace.com/pro/0rnun1 Oto link od chińczyka Jest to nic innego jak wgrywanie nowego oprogramowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubot7 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 W dniu 15.02.2020 o 15:36, Medzik napisał: To ja nie mogłem tego znaleźć czy możesz mi powiedzieć w jakie ustawienia trzeba wejść w tym radiu Ustawienia - wyświetlacz - jasność nocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi