Jaromega Opublikowano 24 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca Wrzucasz obraz .ISO do programu do wypalania (to jest obraz płyty ze wszystkimi sektorami startowymi a nie dane po rozpakowaniu). Płyta jednokrotnego zapisu i jak najwolniejszą prędkością. Może zmień program nagrywający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faworty Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca (edytowane) On 3/24/2024 at 9:27 PM, Jaromega said: Wrzucasz obraz .ISO do programu do wypalania (to jest obraz płyty ze wszystkimi sektorami startowymi a nie dane po rozpakowaniu). Płyta jednokrotnego zapisu i jak najwolniejszą prędkością. Może zmień program nagrywający. Tak, mam płytę CD-R, prędkośc 1 i ustawienie zamknięcia płyty. Spróbuję jeszcze raz. Po wrzuceniu do napędu wczoraj przy czytaniu wsuwało i wysuwało płytę kilka razy i wyrzucało CD error. Edit: Problem okazał sie banalny. Byłem pewien, że kupiłem płyty CD-R, a to byly DVD-R. Po zakupie odpowiedniej płyty, wypaleniu z w/w ustawieniami zagrało od razu. Spolszczenie działa, mapy aktualne wgrane. Dzięki wielkie Edytowane 27 Marca przez Faworty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_2008 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Jak można uzyskać PIN do radia jeżeli go nie posiadam ? Juke 2012 system LCN1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek70 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Pojechać do serwisu z dokumentami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_2008 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 3 minuty temu, Leszek70 napisał: Pojechać do serwisu z dokumentami? nie wiem, dlatego pytam widzę, że są firmy, na allegro, które robią to odpłatnie. Dlatego chciałbym dopytać czy są inne sposoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek70 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca No tak, są. Jeżeli masz książkę serwisową to chyba na początku powinien być wpisany ten kod. Zadzwoń do serwisu i zapytaj się, może wyjdzie taniej i szybciej niż z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_2008 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca to tak informacyjnie, ASO 150 zł Allegro 49zł Jest jeszcze taka strona do dekodowania (ktoś ja podał na tym forum) 35zł, ale jeszcze jej nie sprawdzałem czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras78 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Witam. Dziękuję za udostępnienie pliku ISO ze spolszczeniem, ale mam jedno pytanie. Czy można przeprowadzić aktualizację na "tzw. stole" (zasilanie 19,20 i acc 7), czy koniecznie trzeba to robić na samochodzie, gdzie wszystkie "akcesoria" są podpięte? Pytam, bo świeżo zakupiłem LCN1, a samochód wróci do mnie za kilka tygodni i chciałem sobie wszystko wcześniej przygotować, jeżeli byłoby to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 6 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Nie testowałem tego sposobu. Nie wypowiem się więc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras78 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2 godziny temu, Jaromega napisał: Nie testowałem tego sposobu. Nie wypowiem się więc. Dzięki za odpowiedź. To poczekam na auto, żeby czegoś "nie uwalić" przez przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmaz Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Poproszę o link do spolszczenia i map Qashqai 2011 J10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paula2909 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia @Jaromega Ogromna prośba o zatwierdzenie dostępu do pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmaz Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Wszystko działa @Jaromega jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bQus Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Ma ktoś mapę: Nissan Connect 1 Europa 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 24 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca W dniu 19.06.2024 o 12:53, bQus napisał: Ma ktoś mapę: Nissan Connect 1 Europa 2023 To mapy v12. Nowszych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigMan Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) no i mam problem... postanowiłem dzisiaj wgrać polski soft do radia wszystko szło ładnie (foto1) potem ekran zmienił się na jasny i pojawił się pasek postępu a po chwili taki ekran (foto 2) no i spanikowałem i wyłączyłem zapłon.. teraz radio nie reaguje, ekran pozostaje zgaszony.. HELP UPDATE: zostawiłem wszystko i po dłuższym czasie radio samo wystartowało - pomimo wyjętego kluczyka Edytowane 29 Czerwca przez BigMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 1 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Pośpiech i panika to źli doradcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrurs Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca (edytowane) Proszę o dostęp do pliku. artursalek@wp.pl Dziękuje Bardzo. Edytowane 11 Lipca przez Arrurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalf911 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca W dniu 24.06.2024 o 19:22, Jaromega napisał: To mapy v12. Nowszych nie ma. To dlaczego wyskakuje mi od 2 miesięcy w moim J10, że jest nowa wersja i żebym zaktualizował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 18 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Jeżeli coś pojawi się na stronie Nissana to poinformuję Cię o tym. Na razie v12 i raczej brak nadziei na v13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 18 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca https://nissan.navigation.com/product/Catalog/Catalog_Qashqai_2010/CONNECT-LCN1-Europe-V12/sku/P43BD04-D1200-2001/en_GB/NissanEMEA/EUR Jak tu nie ma to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrro Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Witam a czy jak są kamery 360 to po wgraniu tego softu coś nie działa? Auto z 2012 roku. A co jest nie tak z pendrivem i z odtwarzaniem muzyki u mnie wszystko do tej pory działa bez problemu ale leszcze nie mam wgranego softu PL i mam pewne obawy bo jest kila postów na temat głupot podczas nawigacji że ten polski lektor mówi nie to co trzeba. Proszę o info na ten temat, pozdrawiamWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 6 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Masz całe 14 stron do czytania. W tym temacie chyba jest wszystko powiedziane. Problemy dotyczą: sposobu wypalania płyt, nie czytania wszystkich uwag a robienie na pałę, braku kodu radia. Nikt nie wie zdalnie która wersja softu jest już wgrana a nawet gdyby to czy wcześniej nie była modyfikowana. Kamery 360 obsługuje zewnętrzny moduł a naci tylko wyświetla co daje moduł. Czy warto? Załóż temat: Czy warto było modyfikować navi?, to dasz możliwość wypowiedzenia się innym. Ryzyko zawsze jest. A z lektorem jest tak, że on już jest na karcie (w PL) i bez zmiany softu można go wywołać. Soft daje spolszczenie menu i możliwość używania kopii map a nie kombinacji z kartą. Pozdrawiam serdecznie życząc przemyśleń i decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrro Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Masz całe 14 stron do czytania. W tym temacie chyba jest wszystko powiedziane. Problemy dotyczą: sposobu wypalania płyt, nie czytania wszystkich uwag a robienie na pałę, braku kodu radia. Nikt nie wie zdalnie która wersja softu jest już wgrana a nawet gdyby to czy wcześniej nie była modyfikowana. Kamery 360 obsługuje zewnętrzny moduł a naci tylko wyświetla co daje moduł. Czy warto? Załóż temat: Czy warto było modyfikować navi?, to dasz możliwość wypowiedzenia się innym. Ryzyko zawsze jest. A z lektorem jest tak, że on już jest na karcie (w PL) i bez zmiany softu można go wywołać. Soft daje spolszczenie menu i możliwość używania kopii map a nie kombinacji z kartą. Pozdrawiam serdecznie życząc przemyśleń i decyzji.To spolszzenie to nakladka jezykowa czy zmiana softu i jakis funkcji? Można wrócić do poprzedniego softu? Później zmiana języka na angielski normalnie będzie działać? PozdrawiamWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kartoflany Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia (edytowane) Witam, @Jaromega mogę prosić o spolszczony soft (iso) i mapy V12, lub potwierdzenie dostępu dla kartoflany.nikos@gmail.com dla obu linków? Edytowane 12 Sierpnia przez Kartoflany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi