Dominik33 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Witam jestem zainteresowany proszę o link na emaila Witam jestem zainteresowany proszę o wysłanie linka na emaila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz69 Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Witam, @Jaromega czy mogę prosić o spolszczony soft (iso) i mapy V12, link na maila gryf9@poczta.onet.pl? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz4 Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Witam, @Jaromega czy mogę prosić o spolszczony soft (iso). kokosz4@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKazio Opublikowano 9 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 W dniu 25.10.2024 o 16:23, kokosz4 napisał: @Jaromega czy też mogę poprosić o spolszcznie i mapy do nissana juke 2010 czeredrecki@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszanka Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Witam poproszę o spolszczenie soft Qashqai j 10, grzegorz.pias@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 12 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 (edytowane) Szanowni koledzy. Jak już jesteście zdecydowani na wymianę softu i chcecie dostęp do pliku to po prostu kliknijcie na link do dysku Google na początku wątku i poczekajcie na odpowiedź. Na forum codziennie nie wchodzę. Pozdrawiam serdecznie. Jarek Edytowane 12 Listopada 2024 przez Jaromega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Dzięki. Poszło wszystko jak trzeba. Polski wgrywałem z sd bo brak napędu w lapku. Szkoda tylko, że mapa chyba już ostatnia wyszła. Btw warto zmienić connect 1 na connect 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 3 godziny temu, bigkaban napisał: Btw warto zmienić connect 1 na connect 2? Do Connect 2 ostatnią mapę wydali bodajże 3 lata temu, więc w 1-ce masz na pewno nowsze mapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 W dniu 27.11.2024 o 09:10, Bilunia napisał: Do Connect 2 ostatnią mapę wydali bodajże 3 lata temu, więc w 1-ce masz na pewno nowsze mapy. To nowsze radio ma starsze mapy? dziwne troche.. ale dziekuje czyli nie ma co ruszac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graju79 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Spolszczenie działa i wyłacza CID. Dzięki Jaromega.👏👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi