mbudzio Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 W tej chwili mam już uchwyty do DCi,nie ma problemu z montażem nawet dla laika.W Twoim przypadku potrzebny jest tylko klucz 13 Mam zdanie do wykonania...zestaw do nowej madzi 3... A nie znalazł byś przypadkiem jednego zestawu do J11 1,2 DIG-T? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Zestaw zamontowany, chodzi jak ta lala. Przy okazji zaobserwowałem ciekawostkę związaną z jakością montażu naszych Qq. Otóż otwór, w który wsuwa się kluczyk łyżeczkę z nakrętką, z jednej strony jest o ok. 0,5 cm wyższy niż z drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacMac Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 U mnie w J10 dci również śmiga )) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirtoma Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dołączam do grona użytkowników tej zacnej konstrukcji. Miło jest poczytać jak to działa u innych ale zamontować i przetestować u siebie - bezcenne. Jacko! Wielki szacun. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plaski69 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Można też wyrazić chęć posiadania tej interesującej konstrukcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Mooożna...reszta na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kusza Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Cześć. Byłbym niezmiernie uradowany mogąc nabyć taki zestaw, szukałem i szukałem i już chciałem zrezygnować z dalszych poszukiwań aż eureka JEST Jeśli jeszcze jest jedna szt na zbyciu to się piszę. Do orgazmu będzie mi brakował mechanizm składania lusterek heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Kusza.Wiadomość na PW. Oczywiście silnik benzyna 1.6? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynio14 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Kusza.Wiadomość na PW. Oczywiście silnik benzyna 1.6? Witam chciałbym się dowiedzieć ile taki zestawik do podnoszenia maski kosztuje ? i jak to jest zamontowane? mam Qashqai 1,6 benzyna 2011 r .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Cześć. Byłbym niezmiernie uradowany mogąc nabyć taki zestaw, szukałem i szukałem i już chciałem zrezygnować z dalszych poszukiwań aż eureka JEST Jeśli jeszcze jest jedna szt na zbyciu to się piszę. Do orgazmu będzie mi brakował mechanizm składania lusterek heheh Kusza jesli potrzebujesz mechanizm jestem w stanie Ci go zalatwic po pieniazkach oczywiscie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedizam Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, jak w temacie podnoszenia maski w QQ ,mam 1,6 i zamontowałem jeden siłownik po prawej stronie i działa aż miło patrzeć polecam Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez tedizam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Brawo TY! A jak zachowuje się klapa? z jednym siłownikiem ,który musi mieć około 500N aby podnieść nie ugina się jednostronnie? Klapy w Qashqaiu nie są dostosowane pod użycie siłowników,przy dwóch mocnych można zaobserwować jej pracę przy zamykaniu,a co dopiero przy jednym.Tedi ,zaobserwuj czy klapa nie zgina się podczas zamykania w jedną stronę.Jeżeli dałeś jeden siłownik ok,300N to tylko pomoże przy podnoszeniu,ale też klapa jest skłonna do opadania(w zależności ,czy te 300N jest normą,czy dali więcej gazu) Jakbyś chciał wiedzieć coś więcej pisz na PW,zawsze odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedizam Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witaj JACKO29, jako dawny mechanik zamontowałem Siłownik 350N D500 POLCAR 9538AB i nic się nie wygina a klapa trzyma się extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 To super Brawo Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukash198212 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 To super Brawo Ty! Witam, jestem zainteresowany kpl. do podnoszenia maski QQ J11 proszę o info cena i dostępność. To super Brawo Ty! Witam, jestem zainteresowany kpl. do podnoszenia maski QQ J11 proszę o info cena i dostępność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedizam Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witaj Lukash198212 ja zrobiłem w QQJ10, a nie wiem jaki jest rozstaw do zamocowania siłownika w J11. doo J10 służę wszystkimi wymiarami jak by co. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Przeczytałem wszystko! Wiem, że chcem ale jeszcze muszę się trochę wstrzymać bo za dużo gratów mam No i jeszcze czekam na odpowiedź szwagra czy też by chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Otrzymałem zamontowałem działa za***iście. teraz częsciej otwieram maske wsumie nie wiem poco ale otwieram żeby popatrzeć jak siłowniki działją. wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Do J11 jest już dostępna nowsza wersja montażu.Udało mi się wycyganić od dystrybutora FAK inne mocowania do siłowników.U mnie pracuje to już blisko 4 miesiące,działa bez problemu,nie ma jednej blachy na nadwoziu.Całość wygląda jak fabryczny montaż. Również bez wiercenia,na istniejących otworach. Ślad po dawnym mocowaniu(jasny brud,kurz) jest widoczny pomiedzy siłownikiem,a śruba błotnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxqa Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Do J11 jest już dostępna nowsza wersja montażu.Udało mi się wycyganić od dystrybutora FAK inne mocowania do siłowników.U mnie pracuje to już blisko 4 miesiące,działa bez problemu,nie ma jednej blachy na nadwoziu.Całość wygląda jak fabryczny montaż. siłowniki J11.jpg Również bez wiercenia,na istniejących otworach. Ślad po dawnym mocowaniu(jasny brud,kurz) jest widoczny pomiedzy siłownikiem,a śruba błotnika Witam.Ile kosztuje taki zestaw.Nissan j11 1.6 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Masz info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Auto jest, siłowniki są to teraz czekamy na montaż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof044 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dziś założyłem siłowniki zgodnie ze zdjęciem z postu #345. Jest Super. Dzięki JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Do J11 jest już dostępna nowsza wersja montażu.Udało mi się wycyganić od dystrybutora FAK inne mocowania do siłowników.U mnie pracuje to już blisko 4 miesiące,działa bez problemu,nie ma jednej blachy na nadwoziu.Całość wygląda jak fabryczny montaż. siłowniki J11.jpg Również bez wiercenia,na istniejących otworach. Ślad po dawnym mocowaniu(jasny brud,kurz) jest widoczny pomiedzy siłownikiem,a śruba błotnika Jak z podmianką na nowy sposób montażu? Mnie się bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi