JACKO29 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Wymaga zmiany końcówek na siłownikach Jak chcesz jest to do zrobienia gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Wymaga zmiany końcówek na siłownikach Jak chcesz jest to do zrobienia gratis. OK. Jak znajdę chwilę, to zadzwonię. Miło będzie się spotkać. Oby nas tylko pod M1 nie zalało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ale nie ten tydzień! Jutro jadę w Lubelskie.Może być w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam. Jakiś czas temu zamówiłem zestaw do podnoszenia maski i jestem z tego produktu bardzo zadowolony. Mam tylko jedno pytanko, istnieje możliwość montażu trochę słabszych siłowników? Obecne to są tak silne, że aż mogą wyrwać maskę z rąk . Jeśli chodzi o montaż słabszych siłowników to jakie by tu zdały egzamin? Dla zainteresowanych zestaw mogę śmiało polecić ze względu na funkcjonalność i prostotę montażu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Lasiat a co się dzieje!? Siłowniki powinny łagodnie brać,a skoro szarpią to tracą olej do hamowania.Jak to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam. W wolnej chwili postaram się nagrać filmik obrazujący pracę siłowników. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Do J11 jest już dostępna nowsza wersja montażu.Udało mi się wycyganić od dystrybutora FAK inne mocowania do siłowników.U mnie pracuje to już blisko 4 miesiące,działa bez problemu,nie ma jednej blachy na nadwoziu.Całość wygląda jak fabryczny montaż. siłowniki J11.jpg Również bez wiercenia,na istniejących otworach. Ślad po dawnym mocowaniu(jasny brud,kurz) jest widoczny pomiedzy siłownikiem,a śruba błotnika Witam serdecznie Jacko29, Chciałbym zamówić zestaw do mojego QQ J11. W jakim terminie mogę liczyć na realizację ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jutro wysyłka,reszta na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jutro wysyłka,reszta na PW Jestem nowy i nie wiem gdzie szukać tego PW. Pomóż proszę A ściślej mówiąc jak mam sfinalizować zapłatę za przesyłkę od Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ja napiszę do Ciebie.Na górze głównej strony w prawym rogu jest koperta,powinna Ci się zaświecić cyferka 1 że przyszła wiadomość.Jak klikniesz na kopertę to wejdziesz w wiadomości i możesz pisać do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ja napiszę do Ciebie.Na górze głównej strony w prawym rogu jest koperta,powinna Ci się zaświecić cyferka 1 że przyszła wiadomość.Jak klikniesz na kopertę to wejdziesz w wiadomości i możesz pisać do mnie Ok. zrozumiałem, dziękuję i czekam na wiadomość od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jak sam chcesz napisać to najedź kursorem na Nick i pod zdjęciem będziesz miał "wiadomość" kliknij i pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jak sam chcesz napisać to najedź kursorem na Nick i pod zdjęciem będziesz miał "wiadomość" kliknij i pisz. SIŁOWNIKI ZAMONTOWANE, WSZYSTKO DZIAŁA ZNAKOMICIE SZACUNEK ZA POMYSŁ, PROJEKT, WYKONANIE- PEŁEN PROFESJONALIZM JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ I POLECAM WSZYSTKIM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand100 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Witam ile kosztuje zestaw siłowników do qashqai j11 pozdrawam Edytowane 15 Października 2016 przez Grand100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Witam ile kosztuje zestaw siłowników do qashqai j11 pozdrawam Grand PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 No i dołączyłem do grona posiadaczy siłowników klapy silnika, co tu pisać jest to zajefajna sprawa. w ciemno brać. JACKO29 DZIĘKI, JESTEŚ GENIALNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 No i dołączyłem do grona posiadaczy siłowników klapy silnika, co tu pisać jest to zajefajna sprawa. w ciemno brać. JACKO29 DZIĘKI, JESTEŚ GENIALNY. Będzie genialniejszy jak w końcu zaoferuje zestaw dla x-traila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Jacko nie wierzą w Ciebie ?, nie daj się, niech podstawią x-triala i udowodnij że to bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Obyło się bez podstawiania Siłowniki w T32 już zamontowane, działają jak należy. Nic, tylko brać i zamawiać. Szczerze polecam ofertę JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZARNO_CZARNY Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 SIŁOWNIKI DZIAŁAJĄ ZNAKOMICIE. JACKO29 DZIĘKI, JESTEŚ WIELKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jaka Cena takiego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Wspaniały prezent na święta dla QQ Szacun Jacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Również super prezent sprawiłem mojemu QQ, Wielkie Dzięki Jacko za pomysł :-) Edytowane 27 Grudnia 2016 przez kaarolek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Po długim czasie w końcu się udało. Mogę powiedzieć "wszyscy maja mambę, mam i ja" Serdecznie dzięki Jacku! Edytowane 11 Marca 2017 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) I u siebie zrobiłem Wykorzystałem siłowniki z klapy bagażnika 355Nm . Edytowane 2 Maja 2017 przez BarracuDa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi