JACKO29 Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Wojak....:D gdybyś ode mnie wziął zestaw miałbyś czym tam wkręcić Mój pomysł i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr.m68 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Witam Czy takie cudo robisz do Juka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Nie.Nie mam dostępu do żuczka,nie wiem nawet czy jest gdzie zamocować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 JACKO29 siłowniki zamontowane, wszystko działa jak należy dzięki. Przy okazji zamontowałem też siatkę - osłonę chłodnicy - wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamassu Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam. Potrzebowal bym taki zestaw do j10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf37 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) JACKO29, siłowniki już w domu. W najbliższą sobotę instalacja i testy. Otwórz, zamknij ......... To nie mogłem już się doczekać soboty i instalacji siłowników. Lampa LED i ogień. Wszystko poszło jak po maśle. Łyżka - toż to cudo. Bez tego nie ma szansy na podłożenie nakrętki. Sama instalacja bez żadnych problemów. Wszystko działa perfekto !!!!!!! Edytowane 8 Listopada 2019 przez alf37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) @Jacko29 przyszla przesylka, dziekuje. Jestem w szoku, ze elementy w kolorze nadwozia nawet blaszki i zaslepki na sruby (wow) i do tego instrukcja w kolorze. Profesjonalizm pelna geba stad zdecydowalem sie podbic temat na Forum. Montaz pewnie jeszcze dzis w nocy. Dzieki! edit: po montażu... a za patent z dostarczoną jako narzędzie pracy "łyżką" należy się Nobel. wszystko śmiga. Edytowane 6 Listopada 2019 przez Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keeslaff Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Czołem, z chęcią nabędę drogą kupna ten zestaw, do j10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Poszło Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk53 Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Też sobie sprawiłem zestaw od kolegi Jacko29. Szybka przesyłka, wszystko w komplecie. Prosty montaż. Zdecydowanie polecam niezdecydowanym... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Camino86 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Cześć, JACKO29 znajdzie się jeszcze z jeden komplecik do j10? :) zacząłem od połamanej dzisiaj spinki, a dotarłem aż tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Oczywiście.Mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Camino86 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Super, poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexTrail Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Jacko29 znajdziesz jeszcze taki zestaw do XTrail T32 ? chętnie bym taki kupił i zamontował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Znajdzie się.Reszta na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Mam i ja. Wszystko OK. Polecam niezdecydowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro26 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Mam i ja Coś pięknego, 10 minut i po robocie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabo_s Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 W poprzednim j11 miałem od Jacka. A jak ma się montaż do gwarancji? Przyznam, ze odzwyczaiłem się do dźwigania maski, bez siłowników to jakaś masakra.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Nie ma ingerencji w blachę,w lakier...nic,więc nie ma mowy o utracie,problemach z gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DD_ Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 JACKO29, siłowniki zamontowane - rewelacja !!! i relacja: 1. Zamykając maskę nie muszę jej wcale dociskać, opuszczenie swobodne z wysokości 20 cm zamyka do końca maskę. Jeśli ktoś ma te siłowniki to już nigdy nie zaakceptuje dźwigania tej ciężkiej machy ręcznie do góry. W poprzednim autku (opel zafira C) miałem taki siłownik (jeden - bo maska superlekka aluminiowa) i teraz ciężko było mi przyzwyczaić się do tej pancernej w qashqaiu. 2. Patent z łyżką - nawet się nie rozpisuję, zrobili to Poprzednicy. Mistrzostwo świata. Mnie zachwyciła precyzja wykonania otworu na nakrętkę: niby z wyglądu mało finezyjne wykonanie (choć sam bym coś takiego w warunkach domowych rzeźbił pewnie z kilka godzin) a jednak nakrętka wchodzi na lekki wcisk, nie wypadnie, można bezpiecznie operować łyżką, a po wkręceniu trzpienia łatwo łyżkę wyjąć. 3. Dobry pomysł z dołożeniem do zestawu trzeciej (rezerwowej) nakrętki na wypadek, gdyby jakaś jednak wpadła w czeluści wnętrzności qashqaia. Chyba że mnie się coś zresztowało po montażu jak to bywa przy naprawach? Żartuję . 4. Jako że za kilka dni będę musiał pojawić się ponownie w serwisie zapytałem, czy nie ma przeciwwskazań gwarancyjnych do zamontowania takich siłowników. Powiedzieli, że skoro nie ma ingerencji w konstrukcję i poszycie (nic nie jest wiercone) to oni nic do tego nie mają. JACKO29, dzięki i szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1009 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 W dniu 04.12.2019 o 12:35, JACKO29 napisał: Oczywiście.Mam JACKO29 jestem pod wrażeniem ,znajdzie się jeszcze z jeden komplecik do j10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadpieku Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Polecam siłowniki od "JACKO". Szybka wysyłka, prosty przemyślany montaż, funkcjonowanie idealne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapi Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 W piątek zamontowałem swój zestaw. Jak wszyscy moi przedmówcy jestem zachwycony prostotą montażu jak i samym działaniem zestawu. Montaż zajął mi ok.30 minut. Dzięki JACKO29 za profesjonalnie wykonany zestaw, szybką wysyłkę i miły kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1009 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Mam i ja swój zestaw, wczoraj odebrałem i zamontowałem. Wykonanie pełen profesjonalizm. Montaż około 30 min. Wszystko działa. Jacko Wielkie dzięki. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Adam1009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi