Gość BENY_NISSAN_NX Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 To jest moim zdaniem ospojlerowanie fabryczne niektore 100 nx wlasnie juz sa fabrycznie ospojlerowane albo jest to dokladka bo tez tak moze byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Wykopuje temat... ma ktoś z Was nowe pomysły, a może są już jakieś zrealizowane... Ja może sie skuszę na zderzaczki, mam troszke uszkodzony, więc może nad czymś pomyślę PZD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foster Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Wykopuje temat... ma ktoś z Was nowe pomysły, a może są już jakieś zrealizowane... Ja może sie skuszę na zderzaczki, mam troszke uszkodzony, więc może nad czymś pomyślę PZD Coś niecoś można podpatrzeć u kolegów z DE. link do forum Jak wiesz zapewne, w kraju szalonego wyboru to niestety nie ma. Gotowce to body z allegro i jakiś sklep z Lublina coś kiedyś miał. Te pewnie znasz... 100NX body kits Pozostaje rzeźba lub oddanie do macherów, osobiście to nie mogę nacieszyć oka nad ex furką Pablos'a! Powinni zrobić kilka sztuk do samodzielnego montażu i wystawić. Nie wiem tylko jak tył miał zrobiony bo z fotkami się nie spotkałem. ps. może pomyśl też o alumkach? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Tu jest bardzo ładnie zrobiony przód 100 nx http://moto.allegro.pl/item483989082_nissa...ym_tuningu.html . Ciekawe ile to go wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Tu jest bardzo ładnie zrobiony przód 100 nx http://moto.allegro.pl/item483989082_nissa...ym_tuningu.html . Ciekawe ile to go wyszło? wg mnie okropny ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 mnie też nie zachwycił tył stylizowany na ferrari chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamikadze92 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 No taki troche moim zdaniem też nie pasuje no ale różne mają ludzie gusta Nawiasem jestem nowym klubowiczem jak i posiadaczem 100nx'a i obecnie jestem w momencie ogólnego remontu blacharki już niedługo zdjęcia jak to wygląda no ale zainteresował mnie wasz temat bo nijak mi sie nie podoba jednak seryjny przód nysy i poszukuje zderzaka albo coś co by pasowało z innego samochodu a zajmę się jego przerobieniem by pasował do nissana jeśli ktoś ma na sprzedasz jakiś już dopasowany do nissana to prosz ślicznie o kontakt na gadu ( 2562473) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi