Szalony Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 P.S. Apropo goscia ktoremu MAxima spalila na trasie 5,5 ....chyba troszke przesadzil Dziadek ok. 65-70 lat, wiec wydaje mi sie ze to mozliwe. Witam W niedziele postanowilem sprawdzic ile spali moja Maxima. Jechalem sobie trasa przez 20km z predkoscia 70 -80km i komputer wskazal mi 6,1l. Na ile to jest wiarygodne to nie wiem. Ale jak testowalem kiedys przy znacznie wiekszych predkosciach i na pelnym baku az do przejechania 100km to komputer sie nie mylil. Najlepiej by bylo zalac do pelna i przejechac 100km.........tyle ze kto jest w stanie przejechac Maxima odcinek 100km z predkoscia 70km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 100nx&maxima Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 P.S. Apropo goscia ktoremu MAxima spalila na trasie 5,5 ....chyba troszke przesadzil Dziadek ok. 65-70 lat, wiec wydaje mi sie ze to mozliwe. Witam W niedziele postanowilem sprawdzic ile spali moja Maxima. Jechalem sobie trasa przez 20km z predkoscia 70 -80km i komputer wskazal mi 6,1l. Na ile to jest wiarygodne to nie wiem. Ale jak testowalem kiedys przy znacznie wiekszych predkosciach i na pelnym baku az do przejechania 100km to komputer sie nie mylil. Najlepiej by bylo zalac do pelna i przejechac 100km.........tyle ze kto jest w stanie przejechac Maxima odcinek 100km z predkoscia 70km/h 70km/h, jak chcesz możesz pożyczyć auto mojej babci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 ja się na to nie piszę -nie wytrzymałbym nerwowo takiej prędkości na takim odcinku :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amedyk Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 3 lata wstecz jeden jedyny raz poświęciłem się i trasę 280km Ustrzyki-Lublin przejechałem jak najoszczędniej, z długimi zjazdami na luzie itd.W samotności w temp.26 C.przy zamkniętych szybach,wyłączonej klimie,radiu,i przy prędkości max 70-80 uzyskałem spalanie 5.8 / 100km. Dziadek miał racje-mógł mieć takie spalanie, może jechał np.700km .Pozdrawiam i nigdy więcej takiej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Raz udalo mi sie osiagnac wynik spalania 7,9L na odcinku 70km. Predkosc to 100km/h na tempomacie - droga krajowa. Cala trase na tempomacie bez hamowania i przyspieszania(nawet przy wyprzedzaniu). Jechalem jak zaczarowany. Nigdy wiecej takiej jazdy. Juz chcialem gazete wyciagac boz normalnie nuda zalatywalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 dlategonie lubie automatow i nigdy nie uzywam tempomatu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 dlategonie lubie automatow i nigdy nie uzywam tempomatu!!! jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Psuja to bylo inaczej - jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi CZEGO SIE NIE MA :> Wacu ja nie chcialem - NO MORE TEMPOMATEN pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 3 lata wstecz jeden jedyny raz poświęciłem się i trasę 280km Ustrzyki-Lublin przejechałem jak najoszczędniej, z długimi zjazdami na luzie itd.W samotności w temp.26 C.przy zamkniętych szybach,wyłączonej klimie,radiu,i przy prędkości max 70-80 uzyskałem spalanie 5.8 / 100km. Dziadek miał racje-mógł mieć takie spalanie, może jechał np.700km .Pozdrawiam i nigdy więcej takiej jazdy. Mysle ze jakbys nie jechal na tych zjazdach na luzie , to by Ci spalil mniej niz 5,8. Na biegu jalowym samochod pali wiecej. Niz np. na 5 biegu przy 70km/h Ale i tak Cie podziwiam :shock: 280km przy temp 26 C bez klimy ... i bez RADIA Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 3 lata wstecz jeden jedyny raz poświęciłem się i trasę 280km Ustrzyki-Lublin przejechałem jak najoszczędniej, z długimi zjazdami na luzie itd.W samotności w temp.26 C.przy zamkniętych szybach,wyłączonej klimie,radiu,i przy prędkości max 70-80 uzyskałem spalanie 5.8 / 100km. Dziadek miał racje-mógł mieć takie spalanie, może jechał np.700km .Pozdrawiam i nigdy więcej takiej jazdy. na 100% tego nie sprawdze sie nie nadaje do takich poświęceń, kiedyś jechałem na trasie 70 km/h przez jakieś 5 km, ale jak mnie wyprzedził trabantem to mówie że nie po to kupiłem Maxime żeby tak jezdzić, ogień i do przodu :twisted: amedyk podziwiam Cie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo99 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 a czemu mnie nie ma na liscie:( '95 Maxmima SE sie nie liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 a czemu mnie nie ma na liscie:( '95 Maxmima SE sie nie liczy? liczy sie liczy. tylko ze siwezy jestes hehehe i tak jakos cie przegapilem ale juz to naprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 dopiero teraz spojżałem i Wacu przemień w moim niu "n" na "u" -psujaut nic nie szkodzi,że się pomyliłeś najważniejsze,że jestem na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 dopiero teraz spojżałem i Wacu przemień w moim niu "n" na "u" -psujaut nic nie szkodzi,że się pomyliłeś najważniejsze,że jestem na liście heheh sorki. juz naprawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekz5 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam wszsytkich! Tez posiadam maximke j30 v6. stara ale ma kopa super autko, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam wszsytkich! Tez posiadam maximke j30 v6. stara ale ma kopa super autko, pozdrawiam wszystkich juz cie dodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 wacu maxima owners nam przybywa.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 wacu maxima owners nam przybywa.... :wink: i dobrze. tak trzymac. kazdy chyba wie co to potega V6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pozora Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 hm....witam tak tylko sie przypominam... pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 hm....witam tak tylko sie przypominam... pozdro... sorki. juz dodany :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pozora Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 dzięks :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 kurde widze ze jest nas troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 kurde widze ze jest nas troche. No nie powiem bo lista sie troche dluga zrobila Tylko nie wiem czemu nie ma chetnych na ZLOT w Borkach :x http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=15666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ja mam alibi, jak zawsze z reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 najblizszy zlot maximek ,w niedziele w schiller woods ,,,,,, :wink: ktos chetny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi