Szalony Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 najblizszy zlot maximek ,w niedziele w schiller woods ,,,,,, :wink: ktos chetny.... Mysle ze ja odpuszczam ........jak to mowil Wacu " mam alibi " :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 najblizszy zlot maximek ,w niedziele w schiller woods ,,,,,, ktos chetny.... Ja bym wpadł ale pewnie kaca będe miał więc też odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zygi Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Witam wszystkich. Maxima '96 USA. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Witam wszystkich. Maxima '96 USA. Pozdr witam witam juz dodaje cie do listy debesciakow. daj jakies fotki i krotki opis No ladnie. w ten sposub zamknelismy druga dziesiatke. czekamy na reszte maxiazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 no foty mile widziane ,,,,,,i mozna pare fotek tutaj wsadzic ,,,,,,,,,, http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=9789 :wink: pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zygi Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 jeszcze nie zrobiłem żadnych fotek. Jest to warsja USA rocznik 1996,kolor ciemna zieleń, silniczek 3,0 oczywiście z automatem. Jak tylko zrobię jakieś fotki oczywiście pokażę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 noz choroba cos nas malo. myslalem ze nas przybylo ostatnim czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 moze i sa tylko w kaczorach siedza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 noz choroba cos nas malo. myslalem ze nas przybylo ostatnim czasem Nooo malo .......ja tez myslalem ze na zlot do Borek przyjedzie wiecej Maxim ...a tu tylko 3 sie zjawily :evil: To za rok moze Wacu wpadniesz z Wojtkiem i podniesiecie frekfencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 jak atlantyk zamarznie to bedziemy na zlocie ,,ale jak mieliscie teraz zlot w borkach to my z wacem bylismy myslami w wami :wink: :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 ,,ale jak mieliscie teraz zlot w borkach to my z wacem bylismy myslami w wami :wink: :-)) Noooo to teraz wiem skad mialem taka czkawke A co do Atlantyku, to chyba bedzie ciezko.....bo jak narazie to lodowiec sie niezle szybko topi......ale jest na to sposob...musicie lepiej rozleklamowac gumy Winterfresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 albo zrobimy maximke plywajaca :wink: to bedziemy na zlotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 No teraz to mnie też już możecie dopisać . Cały czas jestem pod wrażeniem tego auta. Dotychczas najdłużej jeździłem furą ok. 2 lat ale tutaj to szykuje się miłość dozgonna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 No teraz to mnie też już możecie dopisać . Cały czas jestem pod wrażeniem tego auta. Dotychczas najdłużej jeździłem furą ok. 2 lat ale tutaj to szykuje się miłość dozgonna lista uaktualniona!! kto nastepny?? sekcja V6 czeka :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woj111 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Moge dorzucić moją maximę 3.0 l V6 92 rok automat juz za kierownicą wykręciłem kilka tysięcy mil. Jestem zadowolony z autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Moge dorzucić moją maximę 3.0 l V6 92 rok automat juz za kierownicą wykręciłem kilka tysięcy mil. Jestem zadowolony z autka jasne ze mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Od dziś o jedną MAXIMĘ w klubie więcej :twisted: :twisted: :twisted: :509: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 No to kolego zapodaj jakieś fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 OK ale jak odbiorę od blacharza i lakiernika bo auto ma uszkodzony tyłeczek - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxi-Dyla Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Witam. Temat jest "Ile Maxim klubie", tak więc ilośc Maxim sie nie zmienia za to dochodzi jeden nowy zadowolony użytkownik A było to tak, pewnego pięknego dnia razem z moim bratem Dylsonem wybraliśmy sie autobusem PKS lini Bydgoszcz - Przemyśl na wycieczke, po drodze był przystanek w Stalowej Woli. Tak nam sie tam spodobało że zabawiliśmny dłuższą chwilę i autobus odjechał w siną dal. Wtedy zobaczyliśmy na parkingu jakiś błyszczący złoty pojazd. Podeszliśmy bliżej i naszym oczom ukazała sie Maxima . Szybko stwierdziliśmy że nie wracamy do domu PKS-em. Po bardzo ciężkich negocjacjach z właścicielem :561: i pod wpływem poważnych argumentów :503: stałem sie posiadaczem tego cuda (jak to dobrze miec zawsze przy sobie kilkadziesiąt tys zł.) Krótko mówiąc kupiłem Maxime od Butryna. Mam nadzieje że miare swoich możliwości będę mógł wam pomóc, a także będę mógł skorzystać z waszej pomocy Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Witamy w klubie :grin: A musze Ci powiedziec, ze mialem okazje sie przejechac ta Maximka ..... Mam nadzieje ze zjawicie sie z Dylsonem na spocie w Czewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 NO TO SPOCZKO. MIEJMY NADZIEJE ZE MAXIMKA SLAWKA TRAFILA W DOBRE RECE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 No to jeszcze mnie dopiszcie :mrgreen: MAXIMA 3,0V6 SE 1995r wer. KANADA , ZIELONY METALIC :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 No to jeszcze mnie dopiszcie :mrgreen: MAXIMA 3,0V6 SE 1995r wer. KANADA , ZIELONY METALIC :-))) zalatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 a sa tu gdzie foty zielonego metalica :wink: bym lukna.... :shock: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi