Gość Pawel Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 a sa tu gdzie foty zielonego metalica :wink: bym lukna.... :shock: :wink: Jeszcze nie zrobiłem :sad: no i auto jest brudne- zrobię i umieszczę na forum pod koniec tygodnia - spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 a sa tu gdzie foty zielonego metalica :wink: bym lukna.... :shock: :wink: Jeszcze nie zrobiłem :sad: no i auto jest brudne- zrobię i umieszczę na forum pod koniec tygodnia - spróbuję no zrob foty zrob. i odrazu jakis pomiar na gtechu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blasior89 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Dopiszcie mnie Maxima 96 3.0, IL. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Dopiszcie mnie Maxima 96 3.0, IL. Pozdro zalatwione. rownoczesnie chcialbym cie powitac jako najmlodszego kierowce maximy w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Może tak nie do końca pełnoprawnie, ale dorzucę Maximę mojego ojca. W końcu kupił dzięki mnie A32, 96r, 3.0, manual. Tu jeszcze u poprzedniego właściciela na letnich kołach: http://img138.imageshack.us/img138/1440/3ze4.jpg A tu już na zimówkach: http://img167.imageshack.us/img167/9950/img52561ho9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Padmermal Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 moge dorzucić 3 maximki j30 jedną jezdze na codzień roczek 94 pierwsza rejestracja 96 3.0 V6 z inst. gazową srebrna kolejne dwie 1993,1990 też srebrne jedna jest mojego kumpla a druga czeka na właściciela :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 moze jakies foty bysmy troszku lukneli na maximki :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Też chętnie bym popatrzył w jakim stanie są inne J30 niż moja :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziibi Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Witam to jeszcze ja się dopiszę Maxima '98 3.0 V6 QX granatowa perła czy jakoś tak przy okazji proszę by ktoś odpisał na mego posta w dziale tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam to jeszcze ja się dopiszę Maxima '98 3.0 V6 QX granatowa perła czy jakoś tak przy okazji proszę by ktoś odpisał na mego posta w dziale tuning dodany a do dzialu tuning juz zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bushman Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 No to na to wyglada ze kolejna doszla do klubu I jestem jej szczesliwym posiadaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 No to na to wyglada ze kolejna doszla do klubu I jestem jej szczesliwym posiadaczem juz dodany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 No ladnie ...sporo Maximek na sie zaczyna robic Ciekawe ile sie stawi na zlocie w Borsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ciekawe ile sie stawi na zlocie w Borsku Względy ekonomiczne mogą sprawić że nie wszystkie, ja bynajmniej jak narazie sie wybieram Maximą ale to jeszcze kupa czasu więc różnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Bedzie dobrze Jacku, Twoj samuraj jest nie do zajechania Z tego co widzialem to kilka Maxim ma rzut beretem do Borska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ciekawe ile sie stawi na zlocie w Borsku ja swoja w kontener laduje i na zlot jade.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam, prosze o dopisanie Dzieki Szalonemu poznalem to autko ... i Maximka 96r 3.0, czarna - od 2 dni jest moja Pare osob z klubu zdazylem poznac, bylem w Borkach 100nx'em czarnym (z ekipa z Czestochowy) Na zlociku sie chetnie pojawie! BTW: Czy byla wersja Maximy coupe targa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ja swoja w kontener laduje i na zlot jade.. Wojtek juz w zeszlym roku mieliscie z Michalem przyjechac No oczywiscie w tym roku na Was liczymy Grzechu !!! Hahaha Pamietam twoje slowa jak bylismy pod Kebabem i mowiles ze chcesz szybkie auto, ale MAxima jest za duza Witamy w gronie Maximiarzy :one: , jak sie Wacu tylko pjawi to Cie zaraz doda do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Lol 3 maximy jak beda na spocie to juz bedzie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bushman Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Jesli nie spadnie meteoryt ani nic w tym rodzaju sie nie wydazy to napewno bede na zlocie szczegolnie ze mam niedaleko I podobnie jak GRZECHu jestem szczesliym posiadaczem Maximy od paru dni dokladniej 4 tylko ze troszke sedziwej bo 92' :] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Jeszcze ja Maxima 98' 3,0 automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Jeszcze jaMaxima 98' 3,0 automat dodany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 TO MOŻE DOPISZCIE I MOJĄ MAXIMĘ . 3.0 , AUTOMAT , 1999 . MAM JĄ OD DWÓCH LAT , AUTO OSOBIŚCIE PRZYPROWADZIŁEM Z NIEMIEC . PATRZĄC NA FOTO PIĘKNEJ MAXIMY SZALONEGO , STWIERDZAM ŻE MOJA JEST (ZEWNĘTRZNIE ) PODOBNA , TYLKO W ODCIENIU BEŻOWO-OLIWKOWYM . POZDRAWIAM WSZYSTKICH WŁAŚCICIELI MAXY W KLUBIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba2222 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam. Swiezy posiadacz stawia sie . Maxima 1991 3.0 AUTOMAT USA. Aktualnie w UK ale juz od kwietnia w PL - Swidnica /Dolnoslaskie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 karol, jak mozesz to nie pisz z caps lockiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi