Gość Jedrula Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam, ja rowniez melduje moja Maxime A32 99r 3.0 Automat, noi zrobie ta przyjemnosc tacie wiec jego A33 tez. Mam nadzieje ze dozobaczenia w Borsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 lista uaktualniona. witamy serdecznie wsrod max maniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Mamy niezly wysym Maxim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Mamy niezly wysym Maxim Prawdziwy urodzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Mówicie o jakimś Borsku - nic nie kapuję , proszę mnie oświecić . Chyba , że chcecie tam być we własnym sosie . Jestem nowy , więc wybaczcie ten post :/ Pozdrawiam wszystkich Maksymalnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Mówicie o jakimś Borsku - nic nie kapuję Tegoroczny zlot nkp bedzie wlasnie w borsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikachu96 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Dodajcie mnie jeszcze do klubu Radek z Gdyni maxima 1995 QX 2.0 V6 A32 , jestem posiadaczem tej limuzynki od 2 mies . Bylem nim w Toruniu z dziewczyna (Gdynia --> Torun) i spalil caly bak gazu dokladnie 60l na obwodnicy srednia wyszla 195 km/h w porywach bylo oczywiscie duzo wiecej ale u nas nie da sie pojezdzic szybko. Wyszlo jakies 12 l /100km msle ze lekko na trasie jadac spokojnie bedzie palil 9l. Wybieram sie wlasnie do Belgii 1200 km i wtedy sie dokladnie okaze ile spali Pozdrawiam wszystkich maximiakow i szukam klubowiczow z trojmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 pikachu96 - jakiego koloru jest Twoje A32? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość addicted Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ja mam maxime QX 2001r. ale czy forumowicz to to samo czy klubowicz to nie wiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Dodajcie mnie jeszcze do klubu Radek z Gdyni maxima 1995 QX 2.0 V6 A32 , jestem posiadaczem tej limuzynki od 2 mies . Bylem nim w Toruniu z dziewczyna (Gdynia --> Torun) i spalil caly bak gazu dokladnie 60l na obwodnicy srednia wyszla 195 km/h w porywach bylo oczywiscie duzo wiecej ale u nas nie da sie pojezdzic szybko. Wyszlo jakies 12 l /100km msle ze lekko na trasie jadac spokojnie bedzie palil 9l. Wybieram sie wlasnie do Belgii 1200 km i wtedy sie dokladnie okaze ile spali Pozdrawiam wszystkich maximiakow i szukam klubowiczow z trojmiasta juz dodany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 WIDZE ZE BIG FAMILIA SIE ZROBILA.....a na[ Polskiej Jezdzie ] sa hyba 4 maximki z klubu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 WIDZE ZE BIG FAMILIA SIE ZROBILA.....a na[ Polskiej Jezdzie ] sa hyba 4 maximki z klubu..... no wlasnie tez to zauwazylem maxim w klubie pelno a na PJ tylko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczar Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jeszcze jedna Maxima J30 91r manual VG30DE 12V z zaslepionym EGR-em :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jeszcze jedna Maxima J30 91r manual VG30DE 12V z zaslepionym EGR-em :one: zalatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SPEEDI Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Hey! Jestem talze uzytkownikiem MAXA Chętnie podziele sie fotkami tylko jak mam to zrobić :/ ???? (3.0 v6 1998 r. usa ..czarna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Speedi - proponuje przejzec ten topic : http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13486 jakbys sie pogubil to daj znac na gg. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SPEEDI Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 OK! bede czasowy to sie zabawie we wkładanie zdiec Dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Hey! Jestem talze uzytkownikiem MAXAChętnie podziele sie fotkami tylko jak mam to zrobić :/ ???? (3.0 v6 1998 r. usa ..czarna! juz dodany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość canonik Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam!!! To i ja się dołączę Mam Maximkę z '98, 3 literki V6 na Manualu kupiona w Polsce. Jeżdżę nią od ponad pół roku i jestem zadowolony (już prawie 15tys km), choć mogłaby się mniej psuć (przesiadłem się z kompletnie bezawaryjnego Golfa IV starszego o pół roku i z większym przebiegiem), ale za to komfort jazdy jest WIELKI no i to przyspieszenie przy niedużym spalaniu POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam!!! To i ja się dołączę Mam Maximkę z '98, 3 literki V6 na Manualu kupiona w Polsce. Jeżdżę nią od ponad pół roku i jestem zadowolony (już prawie 15tys km), choć mogłaby się mniej psuć (przesiadłem się z kompletnie bezawaryjnego Golfa IV starszego o pół roku i z większym przebiegiem), ale za to komfort jazdy jest WIELKI no i to przyspieszenie przy niedużym spalaniu POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!! dodany. do ze sie maxi psuje to moze dlatego ze poprzedni wlasciciel ja palowal, ale nie przejmuj sie tym, to auto jest praktycznie niezniszczalne a zwlaszcza silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość canonik Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Poprzedni właściciel ją szanował, wiem bo to mój tato :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubasek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam klubowiczow calkiem niedawno sie tu zarejestrowalem. Przeczytanie sporej czesci topikow troche mi zajelo wiec oddzywam sie teraz a nie wczesniej. Maxime mam od 1.5 miesiaca i od tego czasu usmiecham sie czesciej Mam autko z 95 roku 2.0 v6 manual, w stanie zadowalajacym. Odroznia sie od innych z klubu narazie tylko kierownica po prawej stronie Na stale mieszkam w Anglii, dlatego. A wlasnie, czy sa jakies angliki w klubie? Pozdrawiam wszystkich szczesciarzy :diabel2: p.s prosze Wacu o dopisanie :> a tu mozecie ogladnac fotki: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=385628#385628 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 pikna furka , zadbana i tak trzymac :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam klubowiczow calkiem niedawno sie tu zarejestrowalem. Przeczytanie sporej czesci topikow troche mi zajelo wiec oddzywam sie teraz a nie wczesniej. Maxime mam od 1.5 miesiaca i od tego czasu usmiecham sie czesciej Mam autko z 95 roku 2.0 v6 manual, w stanie zadowalajacym. Odroznia sie od innych z klubu narazie tylko kierownica po prawej stronie Na stale mieszkam w Anglii, dlatego. A wlasnie, czy sa jakies angliki w klubie? Pozdrawiam wszystkich szczesciarzy :diabel2: p.s prosze Wacu o dopisanie :> a tu mozecie ogladnac fotki: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=385628#385628 dopisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba2222 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Odroznia sie od innych z klubu narazie tylko kierownica po prawej stronie Na stale mieszkam w Anglii, dlatego. A wlasnie, czy sa jakies angliki w klubie? Moja jest zarejestrowana w uk ale wersja usa z kierownica po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi