Gość Solo TM Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 jestem od kilku dni szczesliwym posiadaczem Maximy 92 rok, 3 litry.. prosze o dopisanie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 A ja - dla porządku - proszę o wypisanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWare Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 No i ja jeszcze jestem, tutaj się nie meldowałem nissan maxima J30 VG30E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 No i ja jeszcze jestem, tutaj się nie meldowałem nissan maxima J30 VG30E Dbaj o nią , Chłopie , dbaj , a Ona Ci odpłaci .... Zobaczysz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 W końcu się dopisuję... Maxi USA, 1995, 3.0 24V automat. Najlepsze auto jakie miałem do tej pory a mam skalę porównawczą Pozdrawiam NISSANMANIAKÓW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jayo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Prosze o dopisanie; Maxima '93, VG30E, wer USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 No no .... Maximy rosna w sile Mam nadzieje ze w przyszlym roku na Zlocie Ogolnopolskim bedziemy mogli stworzyc juz druzyne pilkarska z pelna lawka rezerwowych , bo tym roku moglismy zagrac tylko w siatkowke Witam nowych klubowiczow i z tego co widze to chyba pokarpacka grupa zacznie lepiej dzialac.... bo z tego co mowil Butryn to slabo u Was ze zlotami Ja dobrze pojdzie to we wrzesniu lub poczatkiem pazdziernika bede w Stalowej Woli, to mozemy zrobic jakies spotkanko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 No i ja jeszcze jestem, tutaj się nie meldowałem nissan maxima J30 VG30E Dbaj o nią , Chłopie , dbaj , a Ona Ci odpłaci .... Zobaczysz ... Zgadza sie Ziom :one: jak sie o nią dba to nawet po kilkunastu latach nie da sie objechać byle komu :diabel2: Witajcie w team'ie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 No tak to ja tez sie dopisuje. Maximka 3 lierki 1997r USA. Zadowolony z maxi na max. Troszke problemów z zakupami ale autko super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 A mnie ktoś dopisze? Maxi A32 1995 USA 3.0 V6 czarna :-) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 czarna Czarne dopisujemy w pierwszej kolejności :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 No ja myślę, tylko coś nie pojawiam się na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 No ja myślę, tylko coś nie pojawiam się na liście moze nie zasluzyles, hehehe zartuje. juz cie dodalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Dzięki, o Wielki :diabel: Zaraz pokażę znajomym Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal.smolinski Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 witam rowniez mam maxime qx 96 rok 2.0 jesli chcecie wrzuce zdjecia i opisze nieco wiecej pozdrawiam goraco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witam jesli chcecie wrzuce zdjecia i opisze nieco wiecej dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal.smolinski Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ok, witam serdecznie. Maxima była sprowadzona 2 lata temu z Niemiec, technicznie w stanie znakomitym, co z resztą potwierdziły badania techniczne. Silnik niestety tylko 2.0 ale była kupiona ze względu na kolor - metaliczna czerń. Z biegiem dni stopniowo pojawiły się inwestycje. Na początku założenie gazu sekwencyjnego KME. Obecnie spalanie to trasa spokojnie 10,5 litr, autostrada do 12litr, miasto i korki między do 17,5. (chociaż i raz zdarzyło, że w mieście spalił 22 litry, sic!). Ale muszę podjechać do jakiegoś dobrego gazownika (może ktoś poleci taką osobę we Wrocławiu) - coś z gazem nie do końca - ostatnio spadła moc i nie trzyma obrotów. Ogólnie instalowanie gazu do silnika 2.0 to średnio ekonomiczna decyzja - zważywszy, że wciąż pali dużo benzyny na "rozpałkę".. Podczas 2 letniego użytkowania ZERO napraw i usterek. Naprawdę nic się nie wydarzyło, wow. Wszystkie oleje, filtry, zawieszenie (dziury wrocławskie) wymieniane na bieżąco.. a autko chodzi jak w zegarku. Komfort luks - kto jeździł ten wie - kto nie - niech żałuje:) A oto jak prezentuje się autko ( tu na zimowych stalówkach - na letnich alu efekt x2). Gorąco pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Powiem tak, A32 ma najładniejszą bude, to po pierwsze, po drugie ten kolor, Gratuluje Ci :one: śliczna gablota :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 fiu fiu ! ladna sztuka! pogratulowac! Z gazem faktycznie cos lekko za duzo pali. Duzy ma przebieg? bo widac mieszek i galka od biegow zmienione. BTW: co to jest pod przednim spoilerem? jakis inny kolor wystaje? jakas nakladka? nie czepiala sie policja jeszcze o szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ładne autko! Życzę Ci takiej frajdy i tylu wrażeń, ile Maxa mnie dała przez dwa lata (99 r., QX 3,0 aut.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal.smolinski Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 GRZECHu, gałka była zmieniana pod design, podobnie też z folią 'ala chrom pod zderzakiem.. i jeszcze innych kilka optycznych wstawek. A przebieg oficjalnie 240tys, ale prawdopodobne mogło być coś cofnię..jednakże mimo tego przebiegu to fiu fiu:) Hehe a z tą folią na szybach to oddzielna historia.. ostatnio lecąc do wawy kumpel zapytał sie o to samo, a ja mu mówię, że spoko no i wykrakał - przed wawką złapali mnie na videoradar i dowodzik zabrali:)) Zależy jak upierdliwy Pan policjant się trafi.. A z tym gazem sam już nie wiem, jezdzilem do kilku gazownikow i kazdy ze spoko, moze faktycznie te silniki nie lubią gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam nowego klubowicza i mam nadzieje, ze zawitasz na Zlocie 2008 ze swoja Maximka A co do szyb to faktycznie ciemne jak diabel :diabel2: ......a GRZECHu sie dopytuje bo juz z rok sie przymierza zeby przyciemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pielgrzym Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam... Maxima '96 w amerykańskiej budzie, czarna, 3.0... w przebieg nie uwierzycie, więc nie będę podawał ;] Jak narazie żadnych poważnych usterek... "Cudowna zabaweczka", jak powiedział wczoraj kolo, gdy go przewiozłem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 A teraz ja się pochwalę, a co! Moja furka to srebrna Maxima QX A33 rocznik 2001, silnik 2.0 + LPG Tartarini sekwencja zakładana przez ASO gdzieś w Holandii, przebieg 138 tysi. Bardzo wygodne autko, pali tyle gzau co mój poprzedni fiat bravo 1,6 16V, czyli 11-12 w trybie mieszanym. Na trasie poniżej 9-tki. Skrzynia automatyczna - w jeździe miejskiej to niesamowita wygoda. Jestem z niej baaaardzo zadowolony. Fotki zarzucę później. Pozdro dla kumpla Rafała Smolińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witamy nowego pasjonata i czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi