Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 no 38 maximek oj bylby ladny kordon na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keller Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 a moze byscie koledzy nie zapomnieli o mnie ? ;p jezdze maxia od miesiaca i zrobilem nia juz jakies 3-4k km i jak wsiadam teraz do swojego sunniacza to mam wrazenie jak bym do malucha wsiadal (taki maly) ;p hehe ale kocham oba modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikus Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja moja cudna, jezdze juz 2 latka. ponad 2. 1992, 3.0 V6. itd itd. z wszystkim w srodku, tylko mikrofalowki brakuje, i rolki obrotowego grila do kielbasy sie zepsoly:) hehe. kocham to autko. eksploatuje go dosyc ostro. a mimo tego, ani razu nie sprawil mi przykrosci. no i wlasnie dzisiaj popatrzalem na licznik, i chcialem wam ogloscic ze za 20km, na liczniku ukaze sie magiczne 333333. <lol> a mimo tego nie czuje zadnego spadku wartosci jej serca....i chyba zostane z Maxi do konca zycia. zadne inne samochody nie robia na mnie takiego wrazzenia jak ona..... ps. czy to juz obsesja, czy moze juz zboczenie? no i czy to jest przyjazn, czy to jest kochanie?<lol2> pozdrowka dla waszych cudnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Mnie jeszcze na liście nie ma. Proszę o dopisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gregory Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Oto fotki mojej furki, które obiecałem przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ładne auto, gratuluję! Oby tylko koni Ci nie zabrakło...! Pzdrawiam - karol . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gregory Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Oby, oby Dzięki bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Gregory, a gdzie masz tempomat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gregory Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Niestety tempomatu brak, to chyba całkiem normalne w wersjach europejskich z silnikami 2l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Niestety tempomatu brak, to chyba całkiem normalne w wersjach europejskich z silnikami 2l 2.0?? a ja liczylme na 3.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gregory Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 he he, niestety tylko 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Hmmmm...... az jestem ciekaw, jak smiga Maxima w budzie A33 z 2 litrowym silnikiem..... ile dokladnie wazy A33 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ile dokladnie wazy A33 ??[/quoteWłaśnie... I jak Ci się jeżdzi?... Opowiedz nam więcej, prosimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Hmmmm...... az jestem ciekaw, jak smiga Maxima w budzie A33 z 2 litrowym silnikiem..... ile dokladnie wazy A33 ?? ciezsza o 200 funtow od A32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ciezsza o 200 funtow od A32 Zgadza się, ale ciekaw jestem całkiem subiektywnej oceny użytkownika tego auta. Gregory, odezwij się do nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gregory Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jestem jestem :> A33 waży coś koło 1560 kg, 140 kucy i w dodatku automat - nie rokuje to dobrych osiągów. Jeździ się bardzo przyjemnie, tzn. kiedy przy 80 km/h wcisnę do dechy to 140 km/h pojawia się po niezbyt długiej chwili. Jeżdzę cały czas na trybie sportowym. Wiem, to nic w porównaniu z Waszymi 3-litrówkami Czasami mam wrażenie, że od 60 km/h przyspiesza lepiej niż od 0 do 60 A33 jest cięższa od A32 ponieważ jest chyba większa, takie jest moje subiektywne odczucie po przejechaniu się A32 kumpla (mniej miejsca w środku, zwłaszcza na tylnej kanapie) ale to może tylko złudzenie Chciałbym się kiedyś przejechać Maximą 3.0 na manualu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jestem jestem :> A33 waży coś koło 1560 kg, 140 kucy i w dodatku automat - nie rokuje to dobrych osiągów. Jeździ się bardzo przyjemnie, tzn. kiedy przy 80 km/h wcisnę do dechy to 140 km/h pojawia się po niezbyt długiej chwili. Jeżdzę cały czas na trybie sportowym. Wiem, to nic w porównaniu z Waszymi 3-litrówkami Czasami mam wrażenie, że od 60 km/h przyspiesza lepiej niż od 0 do 60 A33 jest cięższa od A32 ponieważ jest chyba większa, takie jest moje subiektywne odczucie po przejechaniu się A32 kumpla (mniej miejsca w środku, zwłaszcza na tylnej kanapie) ale to może tylko złudzenie Chciałbym się kiedyś przejechać Maximą 3.0 na manualu Hmmm... To jest bardzo uczciwa i rzetelna wypowiedż. Dzięki, Gregory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Chciałbym się kiedyś przejechać Maximą 3.0 na manualu Zapraszamy do Borska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Chciałbym się kiedyś przejechać Maximą 3.0 na manualu bedziesz milo zaskoczony i zakochasz sie w 3 litrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gregory Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 właśnie tego się obawiam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi