Gość notek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkrasz Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Notek, To wszystk oco mowisz jest prawda, ale trzeba na ten problem spojrzec troche szerzej. Bo co z tego, ze uznaja moje uwagi, skoro Nissan nie zmieni poddostawcy i da mi jeszcze raz tak samo badziewne tarcze od tego samego badziewnego poddostawcy? Moze i ja bede zadowolony, ale... Przez ile? 5, 10tys km? A pozniej to samo? Dlatego mysle, ze temat trzeba pociagnac dwutorowo - reklamacja + wymiana. Moze zmienia poddostawce :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no tak ale jak widzicie ASO probuje olać i bez twardości z waszej strony marne szanse pióra w dłoń i piszta na węgry z kopią do japonii - po angielsku to na pewno zrozumieją takie podejście zazwyczaj szybciutko poprawia jakość obsługi jak donot speak english to są tu na forum anglojęzyczni którzy z pewnością pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxxx24 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 a gdzie to można sprawdzić? [ Dodano: Sro 11 Kwi, 2007 18:33 ] apropo-złożyłem pismo do dilera o wymianę tarcz na nowe.byłem w inspekcji handlowej i powiedzieli mi ze należy się powołać na ta ustawe o której mówił notek.kazali czekać na odzew i jak odpowiedz bedzie negatywna to sami pih podejmie z nimi dialog.jak ktoś chce to mogę wrzucić skana mojego pisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxxx24 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no dobra ,ale gdzie można sprawdzić z jakiego miesiąca jest furka?? :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxxx24 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 zamawiałem we wrześniu ok 10 a odebrałem 27pażdziernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxxx24 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 a mi się wydaje że końcówka września.miałbyć już na 20 pażdziernika ale jakaś laweta im się popsuła w porcie i wyszło opóżnienie 7 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxxx24 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 no to czekamy na posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkrasz Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Bardzo przepraszam - troche mnie nie bylo... Autko odebrane poczatek wrzesnia 2006, ale data produkcji..?? Hmm mam VIN, moze to pomoze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkrasz Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Tekna, Tekna... Produkcja na pewno wczesniej niz sierpien bo wiem, ze w lipcu byl juz na centralnym stocku.... Cisnienia: 2.3 przod 2.1 tyl Przy pelnym 2.3 przod 2.9 tyl.... Duzo duzo.... ale taka jest prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkrasz Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Mam 185/55 R16. Szczerze mowiac nie sprawdzalem czy naklejka jest od tych kol... Az takie jaja moga byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkrasz Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Sprawdzilem - naklejka zgodna z ogumieniem, czyli 185/55 R16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxxx24 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 dostałem właśnie pisemko z nissana w sprawie tarcz. "w odpowiedzi na pana pismo z dnia 10.04.2007 chciałbym poinformować iż ze sprawa zapoznałem się bardzo dokładnie. w dniu 04.04.2007 zgłosił pan/podczas hamowania dziwne objawy trzesienia kierownicą/.po weryfikacji stwierdziliśmy,iż przyczyną objawów są krzywe tarcze hamulcowe.zaproponowalismypanu usunięcie usterki poprzez toczenie tarczhamulcowych poniewaz ten sposób naprawy jest skuteczny,dopuszczalny,nie wpływa negatywnie na układ hamulcowy.pragnę zaznaczyć ,iż koszt wymiany tarcz kilkakrotnie przewyższa koszt naprawy tym samym jest finansowo nieuzasadniony. w sytuacji w której powyższe argumenty nie przekonuja pana do proponowanego przez nas sposobu usuniecia usterki poproszę pana o kolejny przyjazd do serwisu celem oceny uszkodzenia przez przedstawiciela technicznego NSCEE KFT." [ Dodano: Czw 26 Kwi, 2007 14:20 ] MAJA SIĘ SKONTAKTOWAĆ ZE MNA PO DŁUGIM WEEKENDZIE aby ustalić termin wizyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxxx24 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a kto mówi że zgodze się na toczenie.niema takiej opcji.złożyłem reklamację z tytułu niezgodności towaru z umową ........wiec dlaczego mam się godzić na przetaczanie?mam przejechane niecałe 8tysi,więc sam widzisz że coś jest nie tak. a co do komisyjnego zmierzenia to mam przyjechac jakis ekspert ze specjalnym urzadzeniem zrobić pomiar bicia(na tarczach) oraz zbadać przyczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a kto mówi że zgodze się na toczenie.niema takiej opcji.złożyłem reklamację z tytułu niezgodności towaru z umową ........wiec dlaczego mam się godzić na przetaczanie?mam przejechane niecałe 8tysi,więc sam widzisz że coś jest nie tak.a co do komisyjnego zmierzenia to mam przyjechac jakis ekspert ze specjalnym urzadzeniem zrobić pomiar bicia(na tarczach) oraz zbadać przyczynę. Co do pomiaru to ok, ale mi chodziło o pomiar grubości tarcz a nie pomiar "bicia". Tarcze mierzy się zwykle mikrometrem: można samemu zakupić, ale chyba ~50 zł kosztuje najtańszy. A powiedz maxxx, zmieścili się z odpowiedzią w terminie 14 dni kalendarzowych? Bo jak nie, to sprawę masz juz z góry (pozytywnie) załatwioną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi