Gość mag ts Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ja się ich nie boję wszystko jest O.K. mam nadzieję :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Co tam do kuszenia - zaplanuj sobie i przyjeżdżaj A przy okazji: jakiś problem ma US z tym vatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 problem taki ze czekaja max czasu co moga czas tez zalezy od trybu w jakim sie zlozylo jak jest ten szybki to 90% na mala kontrole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 mag ts Mam dość chyba spóźnioną reakcję. Witamy pierwszą dziewczynę w klubie użytkowników Navarrrrr :one: :564: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 mag - no witamy, witamy, będziesz tzw. rodzynkiem ;-) Wpadnij na spot dzisiaj - będą Navarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mag ts Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wpadne, wpadne Co do vatu to ustawowo mają 60 dni na zwrot podatku i oczywiście nie ździwię się jak to będzie 59 dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wygląda na to, że stan dróg nie ulegnie poprawie - Śląsk kupuje terenówki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Heh, ale obiektywnie nawet patrząc to mamy jedne z lepszych dróg w kraju. No ale wiesz: szkody górnicze, dziś droga jest a za miesiąc już tylko dziury i to takie że hej! :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wpadne, wpadne Co do vatu to ustawowo mają 60 dni na zwrot podatku i oczywiście nie ździwię się jak to będzie 59 dzień jest tryb szybszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 7000km i jeszcze jeździ [ Dodano: Pon 08 Sty, 2007 09:43 ] Prędkościomierz przekłamuje o jakieś 8km/h. Jak zegar pokazuje 120 to GPS 112. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Prędkościomierz przekłamuje o jakieś 8km/h. Jak zegar pokazuje 120 to GPS 112. nie spotkalem jeszcze takiego co by nie zanizal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 No ale kolega właśnie napisał że prędkościomierz zawyża (jeśli wierzyć GPSowi), a nie zaniża. Potwierdzam, u mnie też zawyża prędkościomierz ale nie pamiętam dokładnie ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 sie mi pokielbasilo...zawyza licznik ale to nie tylko navary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 a my wszyscy mam y jakie ? oponki seryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Poza tym prędkość obrotowa kół jest przeliczana wg konfiguracji komputerka do określonych opon a programuje to producent lub serwis (zegary są sterowane cyfrowo, informacje pobierane z szyny CAN) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ale to taki gawedziarz pisal ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Że niby ja? No mam już 265/70R16 i miodowo się jeździ. Ale ponieważ moje opony są większe od seryjnych to różnica wskazań powinna sie zmienić, no nie? [ Dodano: Sro 10 Sty, 2007 19:02 ] No 7200km. Wizyta w serwisie. Mnie nie przeszkadzało ale żona się uparła żeby grzanie zydla działało No to pojechałem a tu niespodziewajnik. Wtyczka po porstu nie była podłączona. Takiej banalnej przyczyny to się nie spodziewałem, bo bym sobie sam podłączył. Poduszki skrzyni dokręcone.... Trzeba przyznać, że hiszpańscy chłopi nie opanowali jeszcze w stopniu wystarczającym umiejętności posługiwania się narzędziami odmiennymi od pługa i siekiery Poza tym samochód jeździ. Całkiem dobrze Nwet pozwoliłem mu popływać w błocie. Chyba to polubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andsob Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam Panowie. Jestem nowym klubowiczem i od nie dawna właścicielem D22 sprowadzonego z Niemiec. Na wyposażeniu jest nissanowska nawigacja satelitarna niestety tylko z mapą na Niemcy. Jeżeli macie jakieś namiary na mapy z Polską i nie tylko do nawi. Birdview xanavi xm-001 proszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Dzięki za odkopanie mojego wątku To ja w temacie 10kkm i nic się nie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W9HAPPY Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Dzięki za odkopanie mojego wątku To ja w temacie 10kkm i nic się nie psuje U mnie 16kkm i też działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 No ja już mam wszystko co jest niezbędne do upgrade'u nadbudowy. W przyszłym tygodniu powinienem przeprowadzić modyfikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 umnie 25 tyś. km i wszystko gra nie nażekam jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 No dobra.... Jak wiadomo modyfikacja nadbudowy była ale się skończyło na ARB... A teraz... Pierwsza większa trasa. Warszawa- Mayrhofen - Warszawa czyli wypad na narty. Czas przejazdu 1250km to 13h czyli tyle samo ile plaskaczem. Z grubsza starałem się żeby na zegarze było 140km/h. Oczywiście jest to mniej ale tak sobie założyłem. No i oczywiście tempomat pilnował utrzymywania prędkości. Jedzie się wygodnie , nic nie boli. A najbardziej zaskoczyło mnei zużycie paliwa. Na pokładzie były trzy dorosłe osoby ze sprzętem narciarskim i gratami/ciuchami. Samochód spalił 10l/100km. Komputer pokazywał więcej ale przy dystrybutorze jak wół było, że wciąga 10. Jestem bardzo zadowolony. Aha. Czas przejazdu liczę od wyjechania z garażu do zatrzymania fury pod domem w Austrii więc wliczam wszelkie tankowania, sikania i picia z jedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 "serce rośnie" jak się to czyta :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Jak wiadomo modyfikacja nadbudowy była ale się skończyło na ARB-chcesz powiedziec ze nic nie wyszlo z modyfikacji ktora ogladalismy w toolboksie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi