Gość ika74 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 kiedy właśnie nie...brody nie miał i całkiem zachęcajaco wyglądał a jak tam Twoja navara Andy? bo ja trwam w nieustajacym zachwycie i codziennie rano w zderzak całuje :diabel: :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 O matko taka Navarka to ma dobrze... Wycałują ją jeszcze, popieszczą To teraz tylko wypatrywać takiej Navki ze sladami szminki na zderzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 a jak tam Twoja navara Andy?-witam Ika.Jestem wciaz pod wrazeniem jego wielkosci!Trzeba wsiasc by to poczuc prawda?Auto wspaniale spisuje sie drodze i w terenie.Bedzie chwila to wgram pare fotek.A propo's obiecalas nam kilka Waszych(nava i Ty) :/ A tak to pozostaje mi z Gregem plotkowac na Twoj temat na gg.. Pozdrawiam serdecznie! :one: [ Dodano: Pią 04 Maj, 2007 20:52 ] Kurcze przeczytalem jeszcze raz swojego posta i dopiero zauwazylem, ze brzmi conajmniej dwuznacznie.Efekt nie zamierzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Kurcze przeczytalem jeszcze raz swojego posta i dopiero zauwazylem, ze brzmi conajmniej dwuznacznie.Efekt nie zamierzony. a w którym miejscu conajmniej dwuznaczny? navara i ja czy gg z Gergiem ? [ Dodano: Sob 05 Maj, 2007 08:11 ] sladami szminki na zderzakach uuuuh...no rozczaruje Cie ale nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 a w którym miejscu conajmniej dwuznaczny? navara i ja czy gg z Gergiem ?- dobrze ,ze napisalem CONAJMNIEJ DWUznacznie,bo okazuje sie ze powinno byc CZTEROznacznie .Choc prof.Miodek mialby watpliwosci czy jest takie slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 A mnie dziś Path ścigał po Złocieńcu... Co prawda to temat o Navarach... Ale to było straszne przeżycie pomyślałem wręcz: O cholera to Kamela!!! Tylko nie wiedziałem czy z przodu ma V6 czy 6V i jakieś inne kosmiczne moce... Brrrrr.... Ika przytul ja dziś taki roztrzęsiony , jak byś chciała wycałować przy okazji tak jak zderzak Navarki to nie będę się bronił... Zbyt mocno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 GregMar a co z kwiatkami,miodem itp? Pamietaj ze to OSA.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 ...szczególnie ten miodek...koniecznie w płynie Greg, biedactwo...takie traumatyczne przeżycie...żeby Ci tylko uraz nie został :diabel: ... żeby to w USA bylo to mógłbyś zawalczyć o odszkodoanie za straty moralne :diabel: :diabel: :diabel: na razie wirtualnie przytulam z całych sił i całuję co najmniej tak jak navarkę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 wirtualnie przytulam z całych sił i całuję co najmniej tak jak navarkę-skoro wirtualnie to moze i ja moglbym sie zalapac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 -skoro wirtualnie to moze i ja moglbym sie zalapac.. najpierw musisz ulec silnemu stresowi tak jak Greg..... :diabel: i wtedy to jest działanie terapeutyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Właśnie, terapii nie ma co stosować na zdrowych psychicznie osobnikach, bo się uzależnią od przytulania i całowania :diabel2: Nie wolno ich na to narażać :one: Ja mam za sobą traumatyczny dzień i tylko w ramionach Iki (nawet wirtualnych) mogę dojść do siebie Hehehehe co do miodu to mam... Mmmmm... Płynny i ekologiczny... Ale trzymam go w szafce bo ostatnio słyszałem, że Miodek donosił... A kwiatków w ogródku pełno mam... Różyczek PS. Jest jeszcze jedno dobre wspomnienie prócz całusów Iki tego dnia, w końcu udało mi się znaleźć bardzo dobrego i sumiennego kierowcę, który chętnie podejmie robotę... No ale 4 tyś trzeba zaoferować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 bardzo dobrego i sumiennego kierowcę, który chętnie podejmie robotę no to sie ciesz ze takiego fuksa miałeś....z opisu sadzac to egzemplarz albo z ginacego gatunku albo z tych co to już są w okolicach Andy'ego a swoja droga chłopaki moze uzupelnili byście swój profil o wiek....skoro ja, kobieta sie przyznaję ... [ Dodano: Sob 05 Maj, 2007 22:38 ] Płynny i ekologiczny... Ale trzymam go w szafce bo ostatnio słyszałem, że Miodek donosił. jak donosił to go unicestwic trzeba a nie po szafkach chowac.... [ Dodano: Sob 05 Maj, 2007 22:39 ] ...jeszcze mi powiedz ze własnej roboty ten miodek..... [ Dodano: Sob 05 Maj, 2007 22:42 ] i z liftem a co z gwarancja w zwiazku z tym liftem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 IKA ja tez z 74, ale koziorozec grudniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 bardzo dobrego i sumiennego kierowcę, który chętnie podejmie robotę no to sie ciesz ze takiego fuksa miałeś....z opisu sadzac to egzemplarz albo z ginacego gatunku albo z tych co to już są w okolicach Andy'ego Tak przyznaję że mam tu fuksa bo kierowca taki to w dzisiejszych czasach jak dinozaur mam nawet już kandydata na drugiego kierowcę... Chociaż to rodzina, no ale moze dobrze będzie Płynny i ekologiczny... Ale trzymam go w szafce bo ostatnio słyszałem, że Miodek donosił. jak donosił to go unicestwic trzeba a nie po szafkach chowac.... Znaczy się w wątrobie go unicestwić :mikolaj: [ Dodano: Sob 05 Maj, 2007 22:39 ]...jeszcze mi powiedz ze własnej roboty ten miodek..... Niet... niestety aż takich umiejętności nie mam... Za to bardzo wyćwiczyłem język, szkoląc go, w wylizywaniu resztek miodku ze słoiczków [ Dodano: Pon 07 Maj, 2007 10:42 ] Ja Rak z 7 lipca z 19.07 :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 sercem bede z Wami!Niestety obowiazki zatrzymuja mnie daleko od kraju..A szkoda bo fajnie byloby popatrzec jak radzilibyscie sobie z kierownica po prawej stronie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja Rak z 7 lipca z 19.07 a rok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 no elegancko mówiąc -jechała twardo za mna czyli siedziała na ogonie :diabel: a przed chwila dosłownie mineła mnie czarna na numerach SB jadaca od strony swiateł w Skomielnej B.- przyznawac sie chłopaki- ktory jeździ w kapeluszu? :one: Ja śmigam jako tajny agent - SB , ale nie było mnie wtedy w Twojej okolicy , a poza tym w kapeluszu to bym się do samochodu nie zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Bombel: Mam pytanie. Ilu z Was bedzie na zlocie w Borsku?? Ja będę! Andy: sercem bede z Wami!Niestety obowiazki zatrzymuja mnie daleko od kraju..A szkoda bo fajnie byloby popatrzec jak radzilibyscie sobie z kierownica po prawej stronie.. Andy, ja już swoje po Anglii wyjeździłem, więc z przyjemnością pokazałbym ci że no problem z przesiadką prawa-lewa, co najwyżej na jakichś przewężkach trochę bym zwalniał Miałem tylko na początku 2 problemy: - obtłuczony łokieć bo przy wyjeździe spod domu cofając odruchowo odwracałem się w prawo - i wyjeżdżając z parkingu na drogę czasem automatycznie wskakiwałem na prawy pas (co ten debil z przeciwka robi na moim pasie!!! ;-) ) Ale poza tym to miodzio, i po paru dniach już się człowiek przyzwyczaja. Ale mimo wszystko wolę jeździć on the right side! :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 obtłuczony łokieć bo przy wyjeździe spod domu cofając odruchowo odwracałem się w prawo a lustereczko cale?Nie watpie ze spokojnie dalibyscie rade ale pierwsze momenty bywaja zabawne :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 obtłuczony łokieć bo przy wyjeździe spod domu cofając odruchowo odwracałem się w prawo a lustereczko cale?Nie watpie ze spokojnie dalibyscie rade ale pierwsze momenty bywaja zabawne :one: taa, autko bez ryseczki, wszytko ok Ale masz rację - było trochę śmieszno/strasznych momentów, przynajmniej jest co opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 wyobraźcie sobie synów i córki Albionu co przeżywają. Ty się po tygodniu przestawiłeć a oni muszą cały czas uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja jestem w stanie wszystko zaakceptowac , ale na rondzie .... w lewo ???? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 wyobraźcie sobie synów i córki Albionu co przeżywają. Ty się po tygodniu przestawiłeć a oni muszą cały czas uważać :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 A z ciekawostek to Wam powiem, ze pierwszy raz NAVARA jeździłem w Szkocji-co bardziej urzeklo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 dżemik, ronda w lewo są niczego sobie, szczerze mówiąc na początku to najbardziej cieszyłem się właśnie z tego, że prawie co skrzyżowanie to rondo - zdecydowanie ułatwiało sprawę. Bo główkowanie z regułą LEWEJ RĘKI to już lekki extreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi