Gość GregMar Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 a rok ?A jaki by Ci najbardziej odpowiadał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 A jaki by Ci najbardziej odpowiadał?-oj cos uciekasz od jasnej odpowiedzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No wiesz, Andy... Facet musi być trochę tajemniczy... To tak jak z tym cowboyem w kapeluszu Jak myslisz dlaczego Ika tak się nim zainteresowała? No bo jak miał na sobie kapelusz to nie było wiadomo czy jeszcze owosiony czy już nie... :diabel: :diabel: A sam widzisz jak taka tajemniczość przyciąga Nie można odkrywać wszystkich kart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Nie można odkrywać wszystkich kart... no tak...ale ja TĄ akurat odkryłam... i teraz nieswojo się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 O kurcze, Ika, gonią nas stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 O kurcze, Ika, gonią nas stąd no widze,widze... ale co ja na to poradze ze zadnego forumowicza na drodze spotkac nie moge a codziennie jakas navara obok przemyka - szczególnie w ten długi weekend to ich była cała masa...naprawde nikt z Was nie był w Zakopanym i oklolicach ? a ty Greg sie nie migaj....- jak nie chcesz sie przyznac publicznie to dawaj na priv (tylko bez podtekstow prosze :diabel: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No to już wiesz i bez podtekstów, choć wolałbym z podtekstem, bo jak mawiają starzy Aborygeni... Dobry podtekst nie jest zły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Dzieci drogie. Pewnie wiecej byscie klubowiczow napotklai na drodze jakbyscie sie oznakowali jak np. kolega Domadm i jakbyscie nie byli zaslepieni samymi navarami ale laskawie rzucili okiem na jakiegos sunnego lub Primere. Ika w Twoich okolicach mieszka Jarkk, a Ty sama bys sie wybrala na zlot do Krakowa (info w dziale Spotkania). Czasem mi sie wydaje ze dzial terenowy to strona jakiegos innego klubu i srednio mi sie to podoba uuups... .... to nie to ze jestem navara zaslepiona tylko ze ja na drodze to nawet znajomych auta ledwo poznaje- jak juz mi kilka razy długimi " przyładują" ...taka wybiórcza wada wzroku .... a ze navara wielka to sie w oczy rzuca chociaz i tak pewnosc zyskuje dopiero jak sie mijamy bokami (czy to nie jakis pathV6 nie daj Boże ).....a naklejki klubowe sa z tyłu "drobnym druczkiem" -tak sie tylko usprawiedliwiam..... ja mam naklejke RAFFI-ego bo to super chłopaki są :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Dzieci drogie. [...] Czasem mi sie wydaje ze dzial terenowy to strona jakiegos innego klubu i srednio mi sie to podoba Bo widzisz Tatku ... nissanow malych smiga sporo do tego przy wiekszych predkosciach to nawet numeru rejestracyjnego nie mozna zapamietac a navarka sie rzuca jak by w oczy. Znajomi mi zawsze pierwsi mrugaja bo auto sie wyroznia z tlumu a ja nie jestem w stanie ogarnac tych wszystkich malenstw ... Przy okazji chcialem przeprosic jednego kierowce Navary jesli tu zaglada za to male wymuszonko dzis na rondzie w Wadowicach ... blaszki byly KR tyle zauwazylem bo pozniej juz trza bylo dreptac w prawy potencjometr ... cosik mi sie zdaje (zrodla nie potwierdzone) ze chyba w gminie sie zrobil maly przyrost i wychodzi 1. navara na 6000 mieszkancow ... no niezle jak na male miasteczko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Często w Szczecinie, w okolicy Łukasińskiego, widze czarną Navarę bez budy czy klapy na skrzyni... To ktoś z obecnych na forum :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Kusząca propozycja ale nie wiem czy się wyrobię czasowo... Ale jak dam radę to wpadnę z synem... :one: Dzięki za info. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 czy to nie jakis pathV6 nie daj Boże hehe.. boimy sie konfrontacji widze... :diabel: [ Dodano: Sob 12 Maj, 2007 23:12 ] cosik mi sie zdaje (zrodla nie potwierdzone) ze chyba w gminie sie zrobil maly przyrost i wychodzi 1. navara na 6000 mieszkancow ... no niezle jak na male miasteczko fakt dużo.. aż że tak powiem brzydko.. w mojej okolicy lata 5 -wszytkie czarne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 fakt dużo.. aż że tak powiem brzydko.. w mojej okolicy lata 5 -wszytkie czarne..-i u nas duzo .Nic to jednak z pathami ktore uzywane sa przez sluzby drogowe i lesne Srednio co 5 min smiga mi jakis przed oczami nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 -i u nas duzo .Nic to jednak z pathami ktore uzywane sa przez sluzby drogowe i lesne Srednio co 5 min smiga mi jakis przed oczami nuda jak pathy są używane przez służby drogowe i leśne to aż sie boje zapytać do czego są używane navary... ps/ jak widać wiedzą który samochód najlepszy w terenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 kam ... kumpel troche robil w irlandii to sie smial ze tam takimi navarami to gnoj do pola woza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 A z ciekawostek to Wam powiem, ze pierwszy raz NAVARA jeździłem w Szkocji Ja na Krecie. [ Dodano: Pon 14 Maj, 2007 22:19 ] jak pathy są używane przez służby drogowe i leśne..... jak widać wiedzą który samochód najlepszy w terenie ... Jak widać w Polsce Unia nie zrobiła prania mózgu i u nas służby jeżdzą pikupami - samochodami użytkowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 1. Dzis wylot z zakopianki na Bielsko okolo 9 rano navarka z zabudowa W.... cos tam tablice 2. Czarna bez zabudowy KLI w okolicach forum i jeszcze jedna czarna ale byla z tylu i nie znam tablic ... ktos z tad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ja dziś byłem w stolicy Smoka W. i navar sporo widziałem. Ale jeszcze więcej wczoraj w Warszawie - to jednak straszna wiocha, skoro tylu ludzi navarami tam jeździ: chyba z 15 naliczyłem a jechałem tylko tam i nazad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Naród się bogaci :one: pod rządami braci... Wiochę nam zrobili jak nic to i rolników pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 domadm a grafitowej nie widziales gdzies ? taka co slalome zapiernicza ... troche mi sie dzisiaj spieszylo i ciekawym ile zdiec mi przyjdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Nie widziałem takiej szalonej... a i tak byłem zapatrzony w nawigację bo szukałem adresu w tych wąskich uliczkach. Musimy sobie takie antenki poinstalować, że jak w pobliżu pojawi się klubowicz, to się alarmik włączy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek4x4 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ja na przykład jadąc w strone Katowic mijałem dziś czarną Navke koło Huty Łaziska, z płaską zabudową podobna do tej Bereza, nawet pozdrowienia napisałem, choć nie wiem czy to jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hunter Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam. Wczoraj w Krakowie na Placu Szczepańskim zaparkowałem, po godzinie obok mojej Navary stały 3 sztuki. Przyzna sie kto do którejś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Wczoraj - Chorzow 1szt czarna bez zabudowy SK ..., i 1 szt. Katowice ul. Żeliwna SK.....czarna bez zabudowy.????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Czy SK1001J to ktos z naszych NKPowcow? Pozdrawiam D40 widziana w dzis Szczyrku oraz kierowniczka w czerwonym T-Shircie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi