Gość GregMar Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 A miała czarną czapeczkę? Bo chyba wiem kto to :D ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 A miała czarną czapeczkę? Nie, nie MIAL czarnej czapeczki Zdecydowanie kierowcznikiem byl ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Aha... ON... Bo już myślałem że to płeć piękna kierowała... zasugarowałem się tym: ...kierowniczka w czerwonym T-Shircie jak kierowniczka to myślałem, że kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 jak kierowniczka to myślałem, że kobieta napisalbym wtedy kierowniczke... ale mniejsza o drobiazgi w tym przypadku... w kazdym badz razie pozdrawiam z plaskacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Mam propozycje dla posiadaczy Navarek mających chęć spotkania się i pogadania na drodze. Po za nalepka forumową proponuję małą, wyrazistą naklejkę na lewym lusterku od zewnętrznej strony. W przypadku mijania się na drodze pozwoli to na wcześniejsze rozpoznanie sympatyka Nissana. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 to musiałoby to być jakieś czerwone kółeczko albo cuś, żeby szybko można się było zorientować, a było widoczne na czarnym jak i na srebrnym. A może lepiej na podszybiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 razonco oczojebna naklejka nissanklubu na szybie nad lusterkiem ... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Wojtek4x4, widziany byles dzisiaj w SBE na syberce. ja za toba ale na motocyklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek4x4 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Aaa to miło, ja Cię nie zauważyłem Jakiego masz przecinaka :?: A słuchaj Berez, tydzień temu w czwartek tak około 19:30 to Ty jechałeś koło Huty Łaziska, bo mi nie odpowiedziałeś :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 moze moj ojciec. ja juzz 2 miesiace nie siedzialem w navarze. ostatnio smigam na suzuki gsr i oplem vectrra gts. opelek lepiej spisuje sie od navy silnik 3.2 wszystko wyjasnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viehu Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 ... wtrące sie. Jeszcze nie widziałem Navarki z logo klubowym, a jeździ ich po mej okolicy od z... znaczy duzo. Odsetek to ludzie wiedzacy i uczestniczacy w forum,wiec moze to dobry pomysł z oklejeniem ... przeciez nie bede szczzył kłów do kazdego Pozdrawiam kierownikow Navarek którzy ostatnio zakupili zabudowy w Zabrzu... ja tam tez byłem miód i wino pilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 domadm - przeglądając zdjęcia , skojarzyłem nr rej Twojego kolegi (zdjęcie z Borska) z samochodem , z którym mijałem się wczoraj albo przedwczoraj gdzieś w okolicach Zabrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No całkiem możliwe, GOP to jego rejon "działania". Widzę że ty też zapuszczasz się daleko ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Navara o rejstracji ELxxxxx widziana na polsacie 17.06.2007 o 18.30 jak smigała po zalanym mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 a pro po zalanego miasta ... w ubiegłym tygodniu w łódzkim przeszły silne opady deszczu paraliżując miasto. W obeznej chwili naliczyłem 5 pikupów różnych marek śmigających bez przednich rejestracji. Proponuję zrezygnować z seryjnych podkładek i je przykręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Proponuję zrezygnować z seryjnych podkładek i je przykręcić. no i lipa bo podobnoc tych z gwiazdkami juz nie wolno dziurawic srubkami ... tak slyszalem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Panie, dzieciaki mi na parkingu podziurawiły wkręcając śrubki ;-) Zapłaciłem 120zł to sobie mogę podziurawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Za pózno moja ma juz dwie małe dziurki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Jeszcze się nie spotkałem, aby ktos poniósł konsekencje za przykręcone czy przynitowane tablice. Sam mam przynitowane i nic. Nikt nie zwraca na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Tablice w ramkach to porażka. Sam juz parę razy gubiłem , ale zawsze udawało się znaleźć. Njaciekawsze położenie tablic w samochodzie terenowym jest w Terrano - przy wjeżdżaniu na stromą górkę lub brodząc w błocie tablica jest najniższym punktem z tyłu. Możecie tu zobaczyć np. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1719709 TRAGEDIA !!! Jedyny sposób to przenieść w inne miejsce. Od paru miesięcy tablica jest przykręcona solidnymi śrubami . A żeby nie było OT, to Navarze z tyłu chyba tylko rwąca rzeka jest w stanie wyrwać tablicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Bratu dzis udalo sie zlapac ciekawy moment - jak utopic patrola - Biskupice pod Czestochową To ktos z forumowiczow? http://grzechu.org/MOV00043.3GP W sobote widzialem tam nissanka, ktory od 0 do 100km/s rozpedza sie w 4s (330KM) - jednak z tego co wiem wlasciciel naszego forum nie sledzi Fajna maszynka swoja droga, na bazie patrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 No nieźle gość dał czadu! Wlepka z wyskoku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Poszedł nieźle, nawet przed Otylią może się pochwalić może jedynie krótki dystans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Czy na naszym forum są ludzie którzy śmigają w terenie :?: Coś tu cicho strasznie .... Może by pokasztanił trochę Chory jestem , w domku dogorywam ... nudno jakoś :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Może by pokasztanił trochę no no czasami pojadę gdzieś na jakiś rajd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi