OFF-ROADER Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 czasami pojadę gdzieś na jakiś rajd Obserwator , kierowca czy pilot :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 kierowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 kierowca :one: U mnie kłopoty z pilotami .... ... nikt nie chce mi druta ciągnąć :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 kierowca :one: U mnie kłopoty z pilotami .... ... nikt nie chce mi druta ciągnąć :diabel2: ja na razie nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ja na razie nie narzekam Szczęściarz :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lysy76r Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 igor u chermola się ogłoś :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sciba Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 a co to znaczy pokasztanic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 igoru chermola się ogłoś :mikolaj: Już dawno wiszę [ Dodano: Pon 27 Kwi, 2009 22:18 ] a co to znaczy pokasztanic ?? Gadać w temacie nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hoobiRT Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witam Nie wiedzac do konca gdzie mogłem się przywitać na forum, skorzystam z hyde park`u , a że osobówki mnie nie bardzo na tym forum interesują ... tak więc... WITAM i proszę o wyrozumiałość dla nowego ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witamy, a terrano benzyna czy dieselek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jest tu kto ? Pije ktoś tu lub tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 No to się pije i żyje Nic się tu nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Nic się tu nie dzieje... Obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Obecny Też Was chętnie poczytam, bo dużo macie do powiedzienia ja na razie nie narzekam Bonzo komu ciągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Też Was chętnie poczytam, bo dużo macie do powiedzienia O ludzie wykrzesajcie coś z siebie, bo wesoło tu jak w grobie wpisy co 3 lata lub w najlepszym wypadku co pół roku na innych forach aż wrze od dysput i kasztanienia a u nas ciiiicho jak makiem zasiał A i może by tak ktoś odmachał jak Parchem jedzie (lub innym kwadratem) a nie udaje że nie widzi drugiego spychacza na drodze pozdro... Edytowane 8 Września 2010 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Też Was chętnie poczytam, bo dużo macie do powiedzienia O ludzie wykrzesajcie coś z siebie, bo wesoło tu jak w grobie wpisy co 3 lata lub w najlepszym wypadku co pół roku na innych forach aż wrze od dysput i kasztanienia a u nas ciiiicho jak makiem zasiał A i może by tak ktoś odmachał jak Parchem jedzie (lub innym kwadratem) a nie udaje że nie widzi drugiego spychacza na drodze pozdro... Oj Katrinka, masz naleciałości z jeep.orga - a to że jest martwo to racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ano mam bo na Jeep.orgu siedzę od jakiegoś czasu ale kocham Parcha i muszę to jakoś pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Bo wiesz, z Nissanami jest tak, że jak coś się dzieje to ludzie wchodzą na forum i przy okazji gadka itp. A że z Jeepami co chwile coś, to tam siedzą co niektórzy 24h przed monitorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Bo wiesz, z Nissanami jest tak, że jak coś się dzieje to ludzie wchodzą na forum i przy okazji gadka itp. A że z Jeepami co chwile coś, to tam siedzą co niektórzy 24h przed monitorami Co racja to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mobilepiotr Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Bo wiesz, z Nissanami jest tak, że jak coś się dzieje to ludzie wchodzą na forum i przy okazji gadka itp. A że z Jeepami co chwile coś, to tam siedzą co niektórzy 24h przed monitorami w samo sedno miałem jeepa granda mam sentyment do kultu i marki ale na tym koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik3000 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam serdecznie wszystkich Jakby ktoś był chętny na tygodniowy wypad do Rumunii turystyka 4x4 bez topienia i niszczenia aut to zapraszam. Jeszcze nie ma konkretnego terminu ale może bedzie więcej nix jeden wyjazd od czerwca do września. Zwiedzanie Maramureszu , Bukowana, Transylwania, Asfalty +bezdroża , góry, Cerkwie,Klaszory , jeziora , jaskinie. Biwakowe warunki. Znam dobrze kraj i jeźdiłem tam juz nie jeden raz. Jak cośkontaktowac się ze mną smiało na priv tak to wygląda: https://plus.google.com/u/0/photos/108555796906123537342/albums/5608871696811137185 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon 73 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Czołem Skoro to hyde park to może off road inaczej: Jak widać na załączonych obrazkach zawsze coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Szkoda że niema tu przycisku lubię to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon 73 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Dobry operator to i pojazd gąsienicowy wlepi: A na twardym też można się wykazać: Nie można ich spuścić z ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik3000 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam serdecznie wszystkich Jakby ktoś był chętny na tygodniowy wypad do Rumunii turystyka 4x4 bez topienia i niszczenia aut to zapraszam. Jeszcze nie ma konkretnego terminu ale może bedzie więcej nix jeden wyjazd od czerwca do września. Zwiedzanie Maramureszu , Bukowana, Transylwania, Asfalty +bezdroża , góry, Cerkwie,Klaszory , jeziora , jaskinie. Biwakowe warunki. Znam dobrze kraj i jeźdiłem tam juz nie jeden raz. Jak cośkontaktowac się ze mną smiało na priv tak to wygląda:Wczoraj wstępnie ustaliłem że wyjazd mógłby się zacząć 16 czerwca (sobota) i trwać do następnego weekendu . Chętnych proszę o kontakt. ddss@onet.pl Pozdrawiam Dominik https://plus.google....871696811137185 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi