Leon 73 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) Haloooo jest tu ktoooo????? Grypinę jakąś mam nie ma z kim pokasztanić. Spotkałem kiedyś fajne wozidło nieasfaltowe: Całkiem sprawnie toto pomykało Edytowane 23 Marca 2012 przez Leon 73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ciekawe czy to z wiatrakiem z przodu to chłodnica, czy nagrzewnica na nogi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No to dawać Panowie, kto jedzie w "choince" w tym roku i gdzie? Ja się wybieram z Zamojską ekipą: http://www.automobilklubzamojski.pl/news/21/ogolnopolska-terenowa-integracja-dla-choinki-20.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 za***iście żal że tam nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi