Gość arseci Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 no wlasnie u mnie tez beda wycieraczki do wymiany, rozgladalem sie i trafilem na takie cudo... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68972692 co o tym myslicie, jak sie sprawuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 no wlasnie u mnie tez beda wycieraczki do wymiany, rozgladalem sie i trafilem na takie cudo... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68972692 co o tym myslicie, jak sie sprawuja? no własnie. ma to ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arseci Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 widze ze sie temat nie rozwinal, a testowac jako pierwszy nie mam zamiaru, generalnie wychodze z zalozenia, ze wycieraczki powinny byc mocno i rownomiernie dociskanie, czego na moje oko nie gwaratuje w/w rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 widze ze sie temat nie rozwinal, a testowac jako pierwszy nie mam zamiaru, generalnie wychodze z zalozenia, ze wycieraczki powinny byc mocno i rownomiernie dociskanie, czego na moje oko nie gwaratuje w/w rozwiazanie. kolego nie masz racji tego typu wycieraczki -nie mówię ,że tego producenta - są montowane seryjnie w fordach fokusach ,tych najnowszych i naprawdę spisują się rewelacyjnie nawet przy dużych prędkościach - :shock: -wiem bo ojciec ma właśnie takiego fokusa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 JA założyłem ostatnio BOSCH - jestem zadowolony, bardzo ładnie zbierają.Pozdrawiam No i już nie jestem z nich zadowolony wogóle. Fajnie działały przez jakiś czas, a teraz to jż zupełna kicha. Przeskakują na szybie, tak hałasują że wytrzymac nie można - normalnie tragedia. Już wycieraczek boscha nigdy nie kupię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja mam doświadczenia z Valeo. Po zmianie około 6 miesięcy i czuć ewidentne pogorszenie, jak jest delikatny deszcz i włączę bez spryskiwania to trochę szurają. Na nowych tak nie było. W porównaniu do SWF (choć to przecież grupa valeo), wydają mi się gorszej jakości. Przy następniej zmianie poszukam znowu SWF. Pozdro Aha, mój kumpel bardzo chwali czepiony, jeździ od 10 lat, ale osobisty doświadczeń nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gacek112 Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ja włożyłem BOSH troszke dłuższe niż te oryginalne i jestem bardzo zadowolony. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cyfer Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Też skomentuje mój zakup. Kupiłem wycieraczki ALCA kosztowały ok 9.5zł i musze powiedzieć że wprawdzie są nowe ale działają bezszelestnie. Miałem też okazje jechać maluchem do którego ponad rok temu też wsadziłem ALCA i nie ma na szybie kszty ryski albo niedokładności. Myśle że to dobry wybór, a do tego tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzennio Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Ja zakupiłem Norauto, podobno są to Championy, przynajmniej tak powiedział gość z Norauto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) Napiszę jeszcze raz: NIE KUPUJCIE VALEO = DZIADOSTWO Przy tych temperaturach można dostać ku***cy, skaczą po szybie!!!!! I to po 6 miesiącach!!!!Żenada Edytowane 21 Maja 2010 przez Tofu Czułe słówka i kolor edit By Tofu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 no wlasnie u mnie tez beda wycieraczki do wymiany, rozgladalem sie i trafilem na takie cudo... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68972692 co o tym myslicie, jak sie sprawuja? Ostatnio jechalem ze znajomym ktory zainwestowal w wycieraczki tego typu, wlasnie firmy alca-heyner Wycieraja calkiem fajnie, chociaz mialy drobne problemy z obloscia szyby w jego SC ale kupil je troszke zbyt dlugie. Do tego dokladaja zapasowe gumki wiec kupujac wycieraczke masz 2 zmiany Komplet 2(+zapasowe gumki) z przesylka wyjdzie ok 60zl Podczas sniezycy na cieszynskiej barborce pozwalaly nam bezpiecznie podrozowac miedzy ciekawymi miejscami na OSach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekB9 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 ja mam valeo za 35zł/2szt na razie bez najmniejszych zastrzerzeń żeby nie było, że tylko się narzeka na VALEO po 8 miesiącach mogę napisać to samo co przedtem -bez zastrzeżeń. Pewnie jak przyjdzie czas wymiany spróbuję tańszych (po co przepłacać) na razie jest o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 do Nissana Almery N15 (przód i tył) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja ze wszystkich jakie miałem to najbardziej byłem zadowolony z firmy Champion, a na drugim miejscu Valeo. ALE DO TANICH TO ONE NIE NALEżą !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja od paru lat kupuje pióra w JC średnia cena około 30zł szt. Jakościowo bardzo dobre tylko niepamiętam jak się nazywają :/ ale znakiem rozpoznawczym moze być żółta nakładka na samej gumce pióra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 byłem zadowolony z firmy Champion Ja tez plecam championa. Super zbieraja. Milame valeo potem championy a teraz mam bosche(niestety). Championy byly najlepsze. Chociaz valeo tak bardzo nie odstawalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Valeo jak dla mnie porażka. Jak nie znaję Championów to kupię Alca. Używałem ich w poprzednim aucie i na rok wystarczały. Zbierały dobrze i nie zostawiały smug czego nie mogę powiedzieć o valeo. Ponadto valeo skacze po szybie i powyżej 80km/h nie czyści dokładnie - ogólnie się zraziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 na nasze warunki nie ma dobrych wycieraczek za dużo mamy błota na drogach podczas opadów aktualnie mam championa od sierpnia już zaczynają smugi delikatne robić ale ogólnie jest OK Valeo jest lepszą wycieraczką ale zdecydowanie mniej trwalszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Valeo Winterblade. Specjalne na zimę dobrze zbierają, woda się ich nie trzyma i są ciche. Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Mi Championy starczyły na 5 lat. Potem sprzedałem samochód. Teraz mam Valeo i nie jestem z nich nie wiadomo jak zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 o takie wam chodzi ?? http://moto.allegro.pl/item153262592_champ..._promocja_.html p.s. to nie jest reklama, pytam tylko w celach informacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Mozna kupic sporo taniej jak sie kupi bez opakowania. Ja ok rok temu zaplacilem 23zl za dwie. Nie wiem jak teraz stoja cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Przed sobą mam Champion, a pasażer ma Valeo. Tak wyszło, że gdy zmieniałem wycieraczki nie było Valeo więc mam porównanie. Początkowo zbierały równie dobrze. teraz po 2-3 miesiącach Championy siadają. Poza tym przy prędkościach powyżej 120-130 km/h Championy zaczynają lekko wariować, a Valeo dalej ładnie pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ostatnio kupiłem u braci w wschodzie za 10zł za wycieraczke z włukna węglowego no i jestem pod wrażeniem jakości. Czyści dokładnie i nie zostawia smug. Nie znam firmy, ale popatrze może znajde w garażu pudełko po nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mi Championy starczyły na 5 lat. to co duże bruzdy w szybie porobiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi