Gość Hiszpan27 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam Panowie. Tak sobie to czytam i chyba sie tez zdecyduje na wirusa. Mam Almere2.2di 110KM z 2001r i przydalo by sie troszke mocy. Jestem z Wałbrzycha ale chyba bede 31go w Sieradzu, a to nie daleko Zduńskiej. Zastanawiam sie jakie wartosci beda mozliwe do uzyskania (moc i momęt) i czy zniknie Turbo dziura. Co o tym myslicie? Czy bez rezerwacji wyniesie mnie to 8 stowek? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Z doświadczenia innych forumowiczów do uzyskania jest 130KM albo troszke więcej i koło 300Nm. Możesz poczytać w tym temacie http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=19740 Jeśli nie chcesz płacić zaliczki to cena niestety będzie 800zł. Wysyłam Ci dane na maila i PW, kasę musiałbyś przelać najpóźniej w środę. Wtedy cena będzie koło 650zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hiszpan27 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Z doświadczenia innych forumowiczów do uzyskania jest 130KM albo troszke więcej i koło 300Nm. Możesz poczytać w tym temacie http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=19740Jeśli nie chcesz płacić zaliczki to cena niestety będzie 800zł. Wysyłam Ci dane na maila i PW, kasę musiałbyś przelać najpóźniej w środę. Wtedy cena będzie koło 650zł. Zobaczymy, teraz mam bark funduszy, ale kolo srody wyplata wiec moze do srody uda mi sie przelac zaliczke. Bedziemy w kontakcie, dziekuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelpsp Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Teres - zaliczka poszła na konto - dodatkowo potwierdzenie na email pozdrawiam pawelpsp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Zebrałem kasiorkę od wszystkich, którzy się zadeklarowali w wątku, łącznie 7 osób Cena za chiptuning... 600zł TA DA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porcupine Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Cena za chiptuning... 600zł TA DA Suuuuuuuper! Zwróci mi sie koszt paliwa za dojazd :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Cena za chiptuning... 600zł TA DA Suuuuuuuper! Zwróci mi sie koszt paliwa za dojazd :one: Teres nie zmienilem zdania, ale mogę przyspieszyć to co i tak chcialem zrobić dopiero jesienią. Chętnie się podczepie, ale dopiero za 2-3 tygodnie :/ jest jakas szansa na podobną cene czy wtedy juz zostaje 800? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Przelej mi zaliczkę, na PW dostałeś dane. Myślę, że nie będzie problemu zrobić w ciągu 2-3 tygodni. Jakby nie dało rady to po prostu zwrócę Ci zaliczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 jezeli w sobote nie wyskoczy mi jakas robota to i ja sie pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sleepyhead Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 No, full szacunek za zdolności negocjacyjno-organizatorskie. Jak cena tak poszybowała w dół to ja jednak chyba kupię nowy przepływomierz. Bo coś mi się zdaję, że bez niego nie dam rady 130KM/300Nm zobaczyć Wywaliłem katalizator (oryginał się rozleciał w środku po 230 tysiącach) , dół jest jeszcze mocniejszy, ale "górę" obrotów mam biedną, V max ledwo 180-190 km/h a jednak seryjnie powinien się kulać lekko 200 Dobiłem się faktem, że starym firmowym focusem 1.6i na tej samej drodze nakręciłem 205km/h a to autko miało ledwo 100KM, wniosek więc prosty, że coś mam jednka z motorkiem nie teges. Jutro wyśle do Alltuning maila z opisem mojego przypadku, może coś zdalnie poradzą i może warto załatwić nowy przypływomierz do piątku, żeby nie jeździc do nich dwa razy. P.S. Nie ma ktoś namiarów na nowy przepływomierz do 2.2Di ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Czytaj i korzystaj w wyszukiwarki na przyszłość: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=35896 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Polecam salon nissana bo chyba jest najtaniej , ja zaplaciłem w Wawie 305 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Teres jezeli przyjade w sobote (31) to musze wplacac zaliczke czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porcupine Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Jestem umówiony na wtorek (03.06.08r) na godzinę 11. Ktoś jeszcze będzie tego dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 to trzeba sie z nimi umawiac na konkretna godzine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Frodman Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Żartujesz czy myślisz że mają kilka stanowisk i przyjmują każdą liczbę samochodów bez rezerwacji terminu? Ja jestem umówiony na piątek 6 VI na 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 dobra kazali zadzwonic i zaklepac jakas godzine ciekaw jestem tylko czy dojade na czas,na drodze moze byc roznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 To wyjedz wcześniej :509: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 jezeli bede zadowolony z tej modyfikacji to potem pojade do nich z Tinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratino Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Witam, właśnie wszedłem na forum i widze interesujący mnie temat :-)) w dobrej cenie. Teres, wysłałem Ci na PW prośbę o dopisanie, wstępnie zerezerwowałem się w Alltuningu na 21.06 o 9.00. W Alltuningu potrzebują żebyś im potwierdził mój udział, szczegóły na PW, pozdrawiam, Ratino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Teres wszystko zalatwione ? zebym jutro nie dymal na darmo :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 U nas właśnie się zaczęło czipowanie. Okazało się, że oba auta miały padnięte przepływki w efekcie zamiast 110KM/230Nm było 97KM/230NM. Przepływki kupiliśmy w Łodzi w Intercars na Dąbrowskiego bodajże 223. Cena 286zł przy oddaniu starej przepływki. Na nowej przepływce auto w serri 112KM/238Nm. Teraz czas na czipa :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 dzis chipowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Frodman Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Teres nie mów, że musisz znowu zasuwac do Zduńskiej? Jeśli u mnie okaże się, że mam też problem z przepływką to mam wracac do Lublina wymontowac stara wysłac im,wziac nowa i jeszcze raz do AllTuning? Mam nadzieje ze temat da sie zalatwic od reki w Łodzi jesli juz przeplywka padnie (nie mam pojecia ile jest zabawy z wymiana). Daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 wymiana przeplywki to 5minut roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi