taktisz Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja tez pojade moja 2.2Di - dajcie znac kiedy i sie umowimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 radkow, z tego co widze chcesz chipowac p12 a tam jest sterownik denso a nie bosch jak w n16. Jestes pewny ze ta firma to ogarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewandoree Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 to macie kolejna osobe silnik 1.5 dci ja sie pisze 100% jezeli ogarniemy taka cene jak byla za ostatnim razem , mialem wtedy problemy finansowe ale jakby udalo sie podjechac tam jakos grupowo byloby super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktisz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 No to elegancko - moze ze mna pojedzie jeszcze kolega z BMW E46. Ostatnio jak z Alltuning to za 3 auta zaspiewja 750 od sztuki wiec im nas wiecej tym lepiej. Jaki termin proponujecie? [ Dodano: Czw 25 Cze, 2009 15:25 ] ostatnio jak rozmawialem z alltuning - tak mialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewandoree Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 poczatek lipca co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktisz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mi pasuje poczatek lipca. Czekam na kolejnych chetnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radkow Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 radkow, z tego co widze chcesz chipowac p12 a tam jest sterownik denso a nie bosch jak w n16. Jestes pewny ze ta firma to ogarnie? Na swojej stronie maja ten silnik wymieniony i pokazane teoretyczne przyrosty. Oczywiscie najpierw sie umowie, ale w jedno auto powiedzili na allegro 1100pln a tyle nie dam, zwlaszcza ze jeszcze nie wiem co sie popsulo, ze mi kopci. Czekam na termin u mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewandoree Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 to na kiedy sie umawiamy i ilu was jest , zeby cena byla jakas rozsadna ? [ Dodano: Wto 30 Cze, 2009 16:29 ] jeszcze jakby kolega porcupine moglby powieciec wrazenia po przejechanym dystansie od zawirusowania , oczywiscie pytam o 1.5 dci . Mam tylko 3 pytania Czy roznica miedzy 82 KM a 100~108 jest mocno odczuwalna ? Czy kopci ? Jak ze spalaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Jak sie uda za 600zl to ja sie pisze. Tylko pewnie wtedy musi nas byc co najmniej dziesieciu, trzeba by zadzwonic i pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radkow Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja juz autko naprawione mam, wiec moge sie umawiac. Moze zrobmy liste i zobaczymy ilu chetnych?? 1. Radkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 1. Radkow 2. Mario632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewandoree Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 3.lewandoree ujawniac sie musi byc dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Z. Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Jestem nowy ale jakby cena była do 700pln to się zgałaszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radkow Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Napisalem do nich, ale nie ma dzis wlasciciela. Jutro bede sie umawial co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Z. Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No i namieszałem, muszę zrezygnować. Przypadkiem znalazłem gościa z niewielkim zakładem ale dobrą lokalną opinią 20km od domu, cena 600pln indywidualnie. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewandoree Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ten ktos ma hamownie? , gdzie to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Z. Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Okolice Gdowa, hamowni raczej nie ma ale nie pytałem. W sumie odwozliśmy auto znajomego i tak zapytałem. Ogólnie mówił, że osprzęt jest Boschowski i zalecał dolewać co 10kkm butelkę mixolu do zbiornika paliwa żeby przesmarować pompę zasilającą. Słyszeliście o czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 tak, ale nie butelkę!!!! pamiętaj, że to olej do dwusuwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewandoree Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 tak, ale nie butelkę!!!! pamiętaj, że to olej do dwusuwów panowie i co z tym grupowym chiptuningiem bylo chetnych troche osob a teraz temat spoczywa sobie na drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Zostalo nas chyba tylko 3.Za duzo to nam nie opuszcza:( 1. Mario632 2. Radkow 3. Lewandore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artuxx Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Zostalo nas chyba tylko 3.Za duzo to nam nie opuszcza:( 1. Mario632 2. Radkow 3. Lewandore jestem nowy ale jakby cena byla ok to sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewandoree Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 jestem nowy ale jakby cena byla ok to sie pisze panowie znalazlem cos takiego po opiniach widac ze jest ok http://allegro.pl/item699714643_chiptuning_nissan_1_5_dci_przez_obd_z_hamownia.html , mimo ze z warszawy do wroclawia jest 350 km to chyba sie do nich przejade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asasyn Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 panowie znalazlem cos takiego po opiniach widac ze jest ok http://allegro.pl/item699714643_chiptuning_nissan_1_5_dci_przez_obd_z_hamownia.html , mimo ze z warszawy do wroclawia jest 350 km to chyba sie do nich przejade szkoda że nie mają w swoim menu silnika 2.2 Di w każdym razie jak znajdzie się większa liczba chętnych na tuning z firmy Alltuning to również chętnie się wpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewandoree Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 szkoda że nie mają w swoim menu silnika 2.2 Di w każdym razie jak znajdzie się większa liczba chętnych na tuning z firmy Alltuning to również chętnie się wpiszę ja jestem juz po wirusie roznica kolosalna bede mial wiecej czasu to wrzuce wykres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Lepiej sie zbiera do 2000obr? Robiles w alltuning? Ile zaplaciles? Mozesz mi podac numer do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi