xtomek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 xkarol wybierał, może 888 zdązę kupić na wariactwo :one: A jeździdło wygląda bardzo dobrze dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Kilka fotek tak na szybko ... Na zawody moze sie dokupi jakies 888 a do jazdy na codzien wybralismy T1R, z przodu taki profil ze wzgledu na cene opony ( po prostu byla dobra okazja ) i trzeba bylo sie decydowac. No i bedzie stabilniej na zakretach. Wrazenia i walory estetyczne bardzo na plus :diabel2: :diabel2: :diabel2: :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 sprężyny to Weitec czy co innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Masz w podpisie, jeszcze dojdą wałki SR16ve i będzie git. Znowu policzę...220KM/220Nm. Sprawdzimy na hamowni, ale teraz 14,ka w Ułęży do pobicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Adama Sunny z SR20VE robi setkę w ok 6 sek i ćwiartkę w 1,9 a więc xTomku by pobić 14'kę trzeba jeszcze przejść kurację odchudzającą Tak czy siak czasy z pewnością się poprawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Coobcio, mialobyc 13.9 :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 I takie male swiateczne gratsy od Simona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Gratuluje oponek Ja mysle co do siebie kupic..... bo jak zostana te felgi co mam to w gre wchodza tylko 16-tki. Wiec moze jakies Yokohamy S-drivy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Adama Sunny z SR20VE robi setkę w ok 6 sek i ćwiartkę w 1,9 a więc xTomku by pobić 14'kę trzeba jeszcze przejść kurację odchudzającą Tak czy siak czasy z pewnością się poprawią Może się mylę, ale czerwonej chyba się trafił najmocniejszy VE z tej partii. Powtarzalny wynik momentu na obu hamowniach chyba o tym świadczy: Mineralna 215 Nm , Promotor 214Nm. Może jakieś sugestyje odnośnie odchudzania . Jak dojdą wałki, to pomierzymy na Mineralnej raz jeszcze Dojdą jeszcze drobne modyfikacje aerodynamiczne. Coobcio już to trenował z chrupkiem swego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Coobcio, mialobyc 13.9 Takiego czasu nie zrobił nawet doładowany prawie 400Konny 350Z, o seryjnym juz nie wspominając hehe SR20VE ciągnie fenomenalnie nawet w budzie P10 ale już nie przesadzajmy Co do odelżania to najistotniesza jest masa kół w waszym przypadku a potem brałbym się za budę, jakiś leciutkich alumków 15" szukać z wagą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Może jeszcze nie tyle, ale pociągniemy Tym razem pojedziemy po Niutonie, a nie do odcinki A lekkie alumki jakie proponujesz :?: W tym roku znowu można wyjąć siedzonka i bagażnik. Tylko gaśnica zostaje. Boczki i podsufitka obowiązkowe. Mam nadzieję, że tym razem pogodowo pojedziemy na sucho :diabel2: Ten asfaltobetan w Ułęży jest zabójczy dla opon, ale pozwala jechać :one: No i wreszcie NA jest oddzielnie wst.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Adama Sunny z SR20VE robi setkę w ok 6 sek i ćwiartkę w 1,9 to ile jest po jedynce???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Roki, spoko Czerwona pokaże kły :diabel2: zwłaszcza że PROFI N/A wreszcie wydzielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Adama 13,9 :D Czerwona ma zmienione przełożenie dzięki przednim oponom 195/45R15... Myślę że to korzystnie wpłynie na czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Adama 13,9 :D Czerwona ma zmienione przełożenie dzięki przednim oponom 195/45R15... Myślę że to korzystnie wpłynie na czasy Zmiana średnicy tylko o 10 tak wpływa na performance? Nad tym nigdy nie myślałem... Na szczęście u mnie na razie jest pełno miejsca na upgrady, więc o oponach myśleć nie muszę, ale fajnie nauczyć się czegoś nowego. Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Adama 13,9 :D Czerwona ma zmienione przełożenie dzięki przednim oponom 195/45R15... Myślę że to korzystnie wpłynie na czasy Hi, a gdzie mierzył? Komóry, czy g-tech :?: Jak zwykle 100 oktanów czerwonej podlejemy. Bardziej mi zależy na ET niż na ET+RT. Sam jestem ciekaw, jak to wyjdzie :one: A z wyścigów po prostej, proszę się nie śmiać. Tu chodzi głównie o osiągi auta, chociaż kierownik, też ma coś do powiedzenia. W zakrętach będzie jeździł xkarol, bo jest zdecydowanie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Adama 13,9 :D I przeciez o to mi chodzilo, te czasy z tego co sie orientuje g-tech pro costam costam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Teraz się dopatrzyłem na fotkach - brak nadkoli, pasowało by to uzupełnić bo aerodynamika będzie kuleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Pakiet aerodynamiczny F 1 w przyszłym tygodniu. Nie zapomniałem. No jeszcze muszę Cię namówić na...... Poza tym prawy wahacz i geometria. Muszę zdążyć !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Pakiet aerodynamiczny F 1 w przyszłym tygodniu Podwójny dyfuzor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Pakiet aerodynamiczny F 1 w przyszłym tygodniu Podwójny dyfuzor ? Skrzydło z PITstopu Kubicy podprowadził jak mu zmieniali W domu pokleił... wypolerował... i montuje do Nismo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 to ja napomne jeszcze o hamulcach, bo jest koncowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Co do hebli to w miarę budżetową i dobrą opcją są Ferodo Premier które sam upalam :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Co do hebli to w miarę budżetową i dobrą opcją są Ferodo Premier które sam upalam :diabel2: Ja mając mały budżet na heble zamontowałem za namową AutoR EBC Green, żeby poprawić hamowanie i jestem bardzo zamontowany, bo zaciski są fabryczne, a autko i tak ładnie hamuje. W planach montaż Brembo z 350Z Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Dzięki za rady, szkoda że Coobciowy zestaw bez dystansów się nie zmieścił. Próbowaliśmy kiedyś. Zostało parę dni, może ze wszystkim zdążymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi