xpl1337 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 http://olx.pl/oferta/nissan-350z-CID5-IDgYV6x.html#da5d5f0937;promoted Ten egzemplarz był na sprzedaż jakieś 2-3 miesiące temu, rozmawiałem z właścicielem, pozbywa się go w celu zmiany na pickupa. Ktoś może wcześniej go widział/oglądał ? Obecny właściciel nie sprawdzał lakieru, stwierdził malowane zderzaki, sprawdzał go tylko przy zakupie od spodu czy nie jest spawany z dwóch aut. Typowa sciema. Wlasciciel najpewniej dobrze wie co sie z nim dzialo. Do tego po samych zdieciach ci powiem ze zderzaki to on mial malowane, ale razem z calym samochodem. Widze jest rzezba z tylu z przodu i z boku. Do tego felgi jakis syf wsadzony czyli oryginalne pewnie tez dostaly. Poza tym tak jak kolega wyzej napisal to jest przedlift. Pytanie tylko czy jesli w ogloszeniu jest 2006 to czy w dokumentach jest tak samo i czy to nie jest jakis walek, chociaz nie koniecznie musi byc bo jesli jest z koncowki 2005 to mogli wbic na 2006. No i cena 41 jak na przedlifta dla mnie za wysoka. Max 37 za niego imo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzwonilem tez i ma go niby 3 miesiace kupil od kobiety i nie wie w sumie nic niby o nim nawet go nie sprawdzal przed zakupem jak ja pytalem Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dzwonilem tez i ma go niby 3 miesiace kupil od kobiety i nie wie w sumie nic niby o nim nawet go nie sprawdzal przed zakupem jak ja pytalem ŚCIEMAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa91 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 http://olx.pl/oferta/nissan-350z-CID5-IDgYV6x.html#da5d5f0937;promoted Ten egzemplarz był na sprzedaż jakieś 2-3 miesiące temu, rozmawiałem z właścicielem, pozbywa się go w celu zmiany na pickupa. Ktoś może wcześniej go widział/oglądał ? Obecny właściciel nie sprawdzał lakieru, stwierdził malowane zderzaki, sprawdzał go tylko przy zakupie od spodu czy nie jest spawany z dwóch aut. Auto było wystawione w okolicach świąt bożego narodzenia i sprzedało się chyba w ciągu jednego-dwóch dni. Było wystawione przez jakiegoś gościa, który sprowadzał moto z zagranicy. Niestety nie zdążyłem obejrzeć, bo miałem "wigilię" w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 To widze ze sprzedajacy ma bujna wyobraznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa91 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 aaa, i cena była dość mocno okazyjna wtedy, jakieś 35k zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 no to klasyk, kupił okazyjnie, pojeździł pół roku, żeby nie płacić wzbogacenia i sprzedaje z zyskiem, pewnie nic nie zrobił przy aucie i nic Ci nie powie na temat auta, bo może nawet niewiele jeździł, olej ma pewnie ponad rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubut Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Bardzo okazyjnie... stare auto za 35k z niewiadomym przebiegiem i przeszloscia... A tu ? Material na auto: http://allegro.pl/show_item.php?item=6413565681#8295b911e9 ta juz zrobiona i wyglada super http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6ywAId.html#8295b911e9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Albo jestem ślepy albo nikt nie pytał o ten egzemplarz? http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-lift-bose-xenon-skora-alu-19-ID6yu8Iz.html Czy to ktoś z forum? Z wyglądu bajka, a jak mechanicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubut Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ladny i ktos go lubi, na zlocie go nie bylo, na forum to raczej od razu pisza ze sprzedaja, zderzak przedlift, malo kto chce w automacie. Jak by byl szrotem z Europy za 45k to by pytali... ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 standardowo carfax do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabrinq Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich ! Czy jakaś forumowa Zetka jest w sprzedaży aktualnie ? ew. czy ktoś były chętny na sprzedaż ? :> Jestem z łodzi. Pozdrowienia Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez sabrinq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Były i długo nie szukały właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Sprzedam swoją zete. 2006 revup wersja eu. Do oddania za 41,500 tak jak stoi. Jak ktoś chce zobaczyć to jest opisana z grubsza w dziale projekty i prezentacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zete mam jakoś ponad miesiąc i zrobiłem około 5 tys. To się nacieszyłeś...że tak powiem jaki powód sprzedaży ? $ przerosły czy 260 koni i 280nm załamało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 A jaki masz problem człowieku? Wczesniej napisałem do mnie jeden kolega z tego forum i sie zapytal czy nie chce sprzedać. Chce kupic teraz mx5 i uturbic, wiec zetke mogę sprzedać. Chociaż mi sie pewnie odechce jak wrócę z urlopu i sie nią przejadę a te 260hp i 280nm to wina hamowni. Za 2 tyg jadę na obciazeniowke i sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ogólnie żadnego, nic mi do tego co robisz - nie rozumiem tylko, najpierw lament na 20 stron,że chce kupić, marzył itp. ale nie ma nic do kupna - po czym jeszcze dobrze nie poczuł auta i już handel, dla mnie jak w przypadku igieł za 30k jest drugie dno i tyle, no ale ponoć tylko krowa nie zmienia zdania czyż nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 A nikt nie napisal ze to jest igla. A auta pewnie I tak nie sprzedam. Napisalem tylko na forum. Na zadne allegro nie bede wyatawial. I nie przesadzaj. Nigdzie sie nie rozpisywalem ze marzylem itd. Pisalem tylko jak trudno to auto kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 @dieselLPG i jak kupiles ta o ktora pytales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Fakt faktem, że golas i US aczkolwiek ceny niektórych zetek śmieszne. http://olx.pl/oferta/nissan-350z-300km-cena-okazyjna-automatyczna-skrzynia-biegow-CID5-IDh5QOd.html#8e983dc9f6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Fakt faktem, że golas i US aczkolwiek ceny niektórych zetek śmieszne. http://olx.pl/oferta/nissan-350z-300km-cena-okazyjna-automatyczna-skrzynia-biegow-CID5-IDh5QOd.html#8e983dc9f6 Jak dla mnie swiatla przed lift i felgi fabryczne pomalowane Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez kubak75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelOak Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witajcie, Jestem w trakcie poszukiwania 350z. W sobotę jadę oglądać jakąś Z do Ostrudy, stoi w komisie, Pan przez telefon powiedział, że ma 39 tys przebiegu, jest to auto na rynek amerykański, ale z manualną skrzynią i fabryczną szperą. Auto jest z 2006 roku, przebieg jest absurdalny, z tego co wiem, to jakiegoś byłego pracownika komisu, uważa, że przy aucie nic nie było robione, bo przy takim przebiegu nie ma prawa nic się zepsuć .... Szczerze mówiąc, zastanawiam się czy jest sens jechać to oglądać, ktoś może zna temat? 37 tys brzmi rozsądnie.Rozważam też ściągnięcie auta z Niemiec, egzemplarze w Polsce nie wyglądają zbyt dobrze, poza paroma na allegro (przynajmniej na zdjęciach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witajcie, Jestem w trakcie poszukiwania 350z. W sobotę jadę oglądać jakąś Z do Ostrudy, stoi w komisie, Pan przez telefon powiedział, że ma 39 tys przebiegu, jest to auto na rynek amerykański, ale z manualną skrzynią i fabryczną szperą. Auto jest z 2006 roku, przebieg jest absurdalny, z tego co wiem, to jakiegoś byłego pracownika komisu, uważa, że przy aucie nic nie było robione, bo przy takim przebiegu nie ma prawa nic się zepsuć .... Szczerze mówiąc, zastanawiam się czy jest sens jechać to oglądać, ktoś może zna temat? 37 tys brzmi rozsądnie. Rozważam też ściągnięcie auta z Niemiec, egzemplarze w Polsce nie wyglądają zbyt dobrze, poza paroma na allegro (przynajmniej na zdjęciach) 2006 rok za 37tys. i z takim przebiegiem to raczej będzie jakiś zwłok. Taki niski przebieg to też nie jest nic super. Kolega ostatnio kupił Subaru Imprezę z przebiegiem 37tys. mil, auto przez ostatnie 5 lat robiło rocznie 1 - 1,5tys kilometrów, a gdy zaczął jeździć to auto zaczęło się sypać. Moim zdaniem gorzej jak auto stoi, niż jakby miało przejechane 120 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelOak Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 No spodziewam się raczej, że jest z nim coś nie tak... Jeśli powiedzmy nie jest po przejściach, nie ma śladów jakiś większych napraw blacharskich, albo nie jest popowodziowy, to brać zostawiając sobie kasę na naprawy, czy ściągać coś z Niemiec, ewentualnie kupić coś droższego w Polsce? Na co zwrócić uwagę najbardziej przy oględzinach? Jakieś niepokojące dźwięki z silnika, napędu? + Ile trzeba liczyć za dobry egzemplarz? Przygotowywałem się na jakieś 45 tys + ewentualne małe naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ile trzeba liczyć za dobry egzemplarz? Przygotowywałem się na jakieś 45 tys + ewentualne małe naprawy? Dla pewności jeszcze 10 tyś miej w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi