Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Parę pytań o 350Z...chcesz kupić? Tu ocena, komentarz

worm#21
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet jeżeli to Us to musi być przystosowany do wymogów EU czyli lampy, spryski itd bo nie dostał by TÜV w Niemczech. Napewno musiał malować klape bagażnika bo nie ma znaczka a po nim zostają się dziury.

Wycieraczka też jest zaspawana.

Za dobrą taka Z w Niemczech trzeba dać z 12 tys € z tego rocznika.

Popros typa o VIN to się może sprawdzi z jakim przebiegiem wyjechała z Niemiec.

Ten to akurat już chyba z 2 lata się sprzedaje. Tzn cyklicznie pojawia się kilka razy w roku, zawsze we Wrocławiu.

Cena też pływająca: Pamiętam że był już za 33k, 36,5k, 37k, teraz 31,9k.

Taki zły to on nie jest a to że jaski były wysrane do jeszcze do nie dyskwalifikuje moim zdaniem jeżeli ktoś go porządnie zrobił. Ćwiartki nie trzeba było wstawiać.

Pytanie jak zrobiony i jak stan techniczny.

Taki zły to on nie jest a to że jaski były wysrane do jeszcze do nie dyskwalifikuje moim zdaniem jeżeli ktoś go porządnie zrobił. Ćwiartki nie trzeba było wstawiać.

Pytanie jak zrobiony i jak stan techniczny.

Moim zdaniem też nie było tak źle z nim ;) spodziewałem się masakry na tych fotach a tu lekko stuknięte ;)

jak jego największy problem to ta stłuczka ze stanów to jest to okazja... jak ktoś liczy na to, ze za 30 wyrwie perełkę bez żadnej stłuczki w historii to powodzenia, będzie bardzo potrzebne

Nawet jeżeli to Us to musi być przystosowany do wymogów EU czyli lampy, spryski itd bo nie dostał by TÜV w Niemczech. Napewno musiał malować klape bagażnika bo nie ma znaczka a po nim zostają się dziury.

Wycieraczka też jest zaspawana.

Za dobrą taka Z w Niemczech trzeba dać z 12 tys € z tego rocznika.

Popros typa o VIN to się może sprawdzi z jakim przebiegiem wyjechała z Niemiec.

Dzwoniłem, mówił że rok temu ją kupił to nie handlarz, serwisowana w niemieckim nissanie ma książkę, zderzak ma orginalny bo założył usa. Dziwi mnie jedno nie znam się na przepisach, opłacił wszystko ale nie przerejstrował go , można rok czasu na takich blachach jezdzić? Że tylko opłata recyklingowa do niego jeszcze . Zobaczę wezme VIN jak mówisz, ale i tak czekam na info z luxemburga tam znalazłem coś fajniejszego, ale tak jak piszesz bydle taki rocznik w cenie, bo znalazłem za 10 800 plus poprawki delikatne kosmetyczne +cło 

Edytowane przez Asesino

A co powiecie o tej:

http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-salon-polska-pierwszy-wlasciciel-ID6yyWfF.html

Z opisu - niewiele info ale 1 właściciel, salon PL i ASO brzmi zachęcająco. Podejrzanie okrągły przebieg, chyba że ktoś celował ze zdjęciem. Ktoś auto zna, widzi coś na zdjęciach?

A ktory to ten bialy z olsztyna, bo zadnego nie widze, chyba sie sie juz sprzedal

http://www.olx.pl/oferta/nissan-350-z-CID5-IDhDmBN.html#c0cb7d42f2

ta, cyklicznie pojawia się i znika, nie wiem która to już odsłona teg ogłoszenia

A co powiecie o tej:

http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-salon-polska-pierwszy-wlasciciel-ID6yyWfF.html

Z opisu - niewiele info ale 1 właściciel, salon PL i ASO brzmi zachęcająco. Podejrzanie okrągły przebieg, chyba że ktoś celował ze zdjęciem. Ktoś auto zna, widzi coś na zdjęciach?

Ja bym jechał i sprawdził, kiedyś była tu podobna w podobnej cenie 1 właściciel i też HR z wawy i znikła w 30 min
Edytowane przez Asesino

Warto się szybko zainteresować brzmi fajnie i może szybko zniknąć.co do przebiegu to ja gdybym dziś wystawił swoją na Allegro miałaby dokładnie ten sam przebieg :)

No widac ze HR-ek ładnie cenę trzyma :) Znegocjujcie do 55k i bedzie ok jesli to dobra sztuka - kilka negocjacyjnych rad: uszczelka do wymiany jesli cisnienie oleju tylko 15 psi na jalowym po dobrym rozgrzaniu, pompka sprzegla do wymiany (po upalaniu zostaje pedal w podlodze), jesli skrzynia klekocze przy niewcisnietym pedale sprzegla to lozyska w skrzyni do wymiany ... inne to w zaleznosci co wyjdzie ale te trzy to pewniki ;)

No widac ze HR-ek ładnie cenę trzyma :) Znegocjujcie do 55k i bedzie ok jesli to dobra sztuka - kilka negocjacyjnych rad: uszczelka do wymiany jesli cisnienie oleju tylko 15 psi na jalowym po dobrym rozgrzaniu, pompka sprzegla do wymiany (po upalaniu zostaje pedal w podlodze), jesli skrzynia klekocze przy niewcisnietym pedale sprzegla to lozyska w skrzyni do wymiany ... inne to w zaleznosci co wyjdzie ale te trzy to pewniki ;)

Jakie jest optymalne ciśnienie w takim razie ( i spokojnie, nie jestem zainteresowany tym HRkiem :D )

Jakie jest optymalne ciśnienie w takim razie ( i spokojnie, nie jestem zainteresowany tym HRkiem :D )

Wszystko zalezy od oleju jaki jest wlany. Producenta i lepkosci. Jak jest 5w30 to i 15 psi bedzie dobre. 14 psi to minimum jakie podaje producent.

14 psi na jalowych i 43 psi przy 2 tys

Edytowane przez xpl1337

Oglàdałem osobiście, Tragedia. Tylko zdjécia ładne nic wiécej. Mam pełnà historié auta, sprawdziłem po numerze Vin. Przebieg nie oryginalny, przygoda że słupem w USA no I dachowanie - szkoda całkowita w 2008 w USA. quote name="Asesino" post="1134291" timestamp="1474185448"]

http://www.olx.pl/oferta/nissan-350-z-CID5-IDhDmBN.html#c0cb7d42f2

ta, cyklicznie pojawia się i znika, nie wiem która to już odsłona teg ogłoszenia

Ja bym jechał i sprawdził, kiedyś była tu podobna w podobnej cenie 1 właściciel i też HR z wawy i znikła w 30 min