Gość ROKI Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 BTW Sorry za offtop ale jakoś głupio opla na nissanklubie opisać wcale nie glupi, ja z checia bym przeczytal projekt Twojego auta + wykresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Hehe, żeby potencjalnych przeciwników nie odstraszać zegary nie będą na słupku bo by na LETa wyglądał. Jak już będzie co opisać to to zrobię , a wykres jest w temacie z poprzedniego hamowanie, tam gdzie Yarkoo 214 km uzyskał. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Cytat: BTW Sorry za offtop ale jakoś głupio opla na nissanklubie opisać wcale nie glupi, ja z checia bym przeczytal projekt Twojego auta + wykresy ale nie na nkp bo to opel :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 O to chodzi. Dobra niech ktoś władny usunie ten i 2 powyższe posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 po co pospamujmy dalej :sylwester: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 po co pospamujmy dalej :sylwester: skoro jest famem marki Nissan to czemu nie moze, los chcial ze ma łopla to nie grzech, a autko pewnie zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 PMW, myślę, że jak Nasze forum komuś pasuje, to może być Opel, czemu nie... Jestem za ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ale nie na nkpbo to opel :/ aleś doj....al Astry GSI to bardzo zacne auta. Jedne z najszybszych seryjnych 2.0 bez zmiennych faz w EU. W moim temacie taki OT to nie OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Dają rade, ale ja szukałem GTI i również na Sunniacze, a także Almerę z sr20 patrzyłem. Dopiero potem zrodziła się myśl coby wystawić do porównania z ABFem i SR20DE właśnie coś z koncernu GM i wybór był prosty, c20xe w budzie Astry. Bez niej nie byłoby NOS Team'u Dobra my tu pierdzielimy, a dałbyś fotki na nowych kołach! BTW: chętnie zobaczyłbym pojedynek z zielonym sunny Szopena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 a dałbyś fotki na nowych kołach! no właśnie :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Foty są ale nocne i kiepsko na nich wygląda. Na żywca 100 razy lepiej. Jak zrobię coś dobrego to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 No to może C dziś lub jutro? Odczułeś jakąś zmianę przyspieszenia? Jakie tam oponki są teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Oponki są twarde jak kamień, stare jak świat i do d*py. Zauważam bardzo delikatne zmulenie ale tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 To musimy się sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Chłopaku, poczekaj jak nowe gumy wskoczą. Jestem na etapie szukania i myślę o Yoko S-drive. Oglądałem zdjęcia Rainsport2 i zauważyłem, że te gumy nie maja rantprotektora. Poza tym nie chciał bym jakiś pływających opon a słyszałem z wielu źródeł, że one maja dość miękka ściankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Chłopaku, poczekaj jak nowe gumy wskoczą. Jestem na etapie szukania i myślę o Yoko S-drive. Oglądałem zdjęcia Rainsport2 i zauważyłem, że te gumy nie maja rantprotektora. Poza tym nie chciał bym jakiś pływających opon a słyszałem z wielu źródeł, że one maja dość miękka ściankę. Ja najlepsze czasy uzyskalem na zimowkach z 95r i cienieniu 1,8bara 16 bardziej zmulaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja mam wiatraki twarde jak kamień, i wybieram tylko pomiędzy Rainsportami2 a T1R. 195/50/15 są prawie 100zł tańsze na oponie niż te yokohamy, a na seryjnym zawiasie i tak mi ta twardsza ścianka niewiele pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 A jednak twardsza ścianka to twardsza ścianka. Mam do tego psychiczny uraz po zakupie Barum Bravuris do auta mojej matki T1R przereklamowane a Rainsport2 w tym rozmiarze niestety nie mają rant protektora. S-drive są dostępne od 210zł/szt (wysyłka free). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 bierz tam MARKGUMA z mieszanką średnią - żadna opona na suchej nie bedize tak kleić no może PARADA i R888 ale za to bedziesz mogł jeździć w deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 żadna opona na suchej nie bedize tak kleić no może PARADA i R888 wymieniłbym dużo więcej opon które dobrze kleją... polecam rainsport1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Markgumy sobie jednak daruję. Na forach komentarze mieszane z przewagą średnich. Znajomi rajdowcy mówią, że lepsza norma dobra opona niż sportowa Markgum. No więc szukam używanych w co najmniej dobrym stanie letnich markowych opon. 195/50/15. Jak by ktoś coś widział to dajcie info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 No więc szukam używanych w co najmniej dobrym stanie letnich markowych opon. 195/50/15. Jak by ktoś coś widział to dajcie info! nie kupuj używek jak nówka w tym rozmiarze to: http://www.r1concept.com/component/page,sh...mart/Itemid,49/ 208ZŁ http://www.r1concept.com/component/page,sh...mart/Itemid,49/ 180ZŁ i odlicz 12% na hasło "gwiazdor" na zakupy w r1 CONCEPT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 PMW, 180zl za nowa za***ista opone to super cena uzywek nie oplaca sie kupowac, tu jezcze gwarancja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Myślałem o Paradzie ale czy ona nie jest zbyt streetowa do jazdy codziennej? Jak z zachowaniem się na mokrym? Jak ze ścieralnością? Uprzedzam, że nie będę kupował zimówek na naszą mokrą zimę i nie chcę rozbić auta na jakimś slicku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 st zbyt streetowa do jazdy codziennej? Jak z zachowaniem się na mokrym? Jak ze ścieralnością? Uprzedzam, że nie będę kupował zimówek na naszą mokrą zimę i nie chcę rozbić auta na jakimś slicku.[/quote ja jeżdże na zimówkach i uważam że maja odpowednią mieszanke na mokry asfalt, nie ma opony uniwersalnej, która będzie trzymać na każdej nawierzchni... jedne są lepsze na deszcz drugie na suchy asfalt... i cały czas psze o oponach drogowych/semi sportowych nie o slickach... parada to nie zadna wydumka... zwykła opona która dobrze trzyma na suchym i słabo na mokrym... jak jest zimno to wogóle ne daje rady.... wyjątkiem jest rainsport 1 który jest najlepsza oponą desczowa która daje rade na suchym... na letnich zimą nie odważyłbym sie bo twardnieją zbyt szybko nawet po ostrym rozgrzaniu... dobra zimówka daje rade od 10 st na plusie... trzeba mieć przynajmniej 2 komplety opon... na zimę na lato... najlepiej by było 2 komplety kół... ale nie zawsze się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi