ireneusz66 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 trzeba było nie brać automata ja mam odbiór na 1 tydzien kwietnia wiec juz czekam na telefon od dealera .... może jutro zadzwoni A kiedy zamawiałeś? i jaki region Polski? a z automatem to prawda dziś będąc w salonie odbierał gościu Tekne ale po rozmowie okazało się ze odbiór miał na listopada bo automat...ale zrezygnował i dziś odbierał 2l w manualu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertz68 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dzisiaj tj. 22.03.2011 zamówiłem QQ i-Way 2.0 dCI biały z manualną skrzynią. Odbiór do 23 kwietnia ale sprzedawca mówił że raczej będzie z tydzień wcześniej. Dobry wynik. Jak poprzednio kupowałem nową skodę to czekałem 5 tygodni, teraz będzie 4 Acha, dowiedziałem się że jeśli chodzi o dokumenty samochodu to otrzymują je teraz bardzo szybko, najczęściej następnego dnia po stwierdzeniu że wszystko z autem OK. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaa Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dzisiaj tj. 22.03.2011 zamówiłem QQ i-Way 2.0 dCI biały z manualną skrzynią. Odbiór do 23 kwietnia ale sprzedawca mówił że raczej będzie z tydzień wcześniej. Dobry wynik. Jak poprzednio kupowałem nową skodę to czekałem 5 tygodni, teraz będzie 4 Acha, dowiedziałem się że jeśli chodzi o dokumenty samochodu to otrzymują je teraz bardzo szybko, najczęściej następnego dnia po stwierdzeniu że wszystko z autem OK. Pozdrawiam Robert HURRRA!!W piatek odbieram 2,0 dci i-way magnetyczna czerwien.Miesiac wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziolklu Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Samochod zamowiony 30 wrzesnia ( z zastrzezeniem rok produkcji=2011). Z informacji otrzymanych wczoraj od dealera odbior 6-15 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneusz66 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 HURRRA!!W piatek odbieram 2,0 dci i-way magnetyczna czerwien.Miesiac wczesniej a kolorek to tak sobie sami zmienili? czy raczej była to Twoja decyzja która wpłyneła na przyśpieszenie odbioru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaa Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 a kolorek to tak sobie sami zmienili? czy raczej była to Twoja decyzja która wpłyneła na przyśpieszenie odbioru? Kolor to moja decyzja.Magnetyczna czerwien plus pakiet chrom i -way.Dzis go widziałem.Miał na szybie date produkcji28.02 tak wiec miał byc pod koniec kwietnia a jest już. W poznejszym czasie zamieszcze foto.Pozdrawiam wszystkich oczekujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) odbieram swojego w sobotę Stoi już wypastowany 2.0 Nightshade Accenta. Edytowane 24 Marca 2011 przez paba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bootsy21 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Zamówiony na początku grudnia. Od 7 marca u dealera ( KMJ w Gdyni ). W sobotę odbiór 2,0 dci I-Way Magnetyczna Czerwień ( kolor doradzony przez sprzedawcę, prezentuje się zaj.....cie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Zamówiony na początku grudnia. Od 7 marca u dealera ( KMJ w Gdyni ). W sobotę odbiór 2,0 dci I-Way Magnetyczna Czerwień ( kolor doradzony przez sprzedawcę, prezentuje się zaj.....cie ) O, a ja KMJ Gdańsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaa Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Zamówiony na początku grudnia. Od 7 marca u dealera ( KMJ w Gdyni ). W sobotę odbiór 2,0 dci I-Way Magnetyczna Czerwień ( kolor doradzony przez sprzedawcę, prezentuje się zaj.....cie ) Potwierdzam ja też dzis odebrałem magnetyczna czerwien plus pakiet chrom,Wyglada zaj.........cie polecem wszystkim.Oto foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi.G Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 I-way zamówiony 28-11-2010. Wczoraj był w porcie Gdańskim , mam nadzieję że już nie długo przyjedzie do Łodzi. Wczoraj odebrałem. Czas oczekiwania 4 miesiące i 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertz68 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 QQ zamówiony 22.03.2011, planowany odbiór do 23.04.2011. Samochód odebrałem w środę czyli 20.04.2011. Na razie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parsley Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 QQ I-Way zamówiony 23 lutego odebrany 22 kwietnia. W zasadzie zgodnie z terminem ustalonym w zamówieniu. Salon Japan Motors W-wa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahdov Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zamowiony 31/03, odbior 22/04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziolklu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zamowiony 31 wrzesnia 2010 (z produkcji 2011) . Planowany odbior z umowy zamowienia marzec/kwiecien 2011. Od srody (20/04) auto u dealera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbodzio Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 QQ 1,6 Acenta zamówiony 30.03.2011, planowany odbiór 31.06.2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ledr Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 QQ Accenta 1.6 zamówiony 09.02.2011 przyszedł dokładnie w dniu, który podano przy zamówieniu - 01.04. Potem jeszcze 10 dni czekania na montaż dodatków (alarm, chlapacze) i papiery, które z tego wszystkiego idą najdłużej... W sumie odbiór po dwóch miesiącach z małym hakiem - powiedziano mi przy okazji, że to już chyba ostatnia partia tak punktualnie dostarczona, bo w związku z tsunami w Japonii (podzespoły dla fabryki w Sunderland...) inne zamówienia mają co najmniej miesięczne opóźnienie, a niektóre w ogóle nie będą zrealizowane, ale to głównie chodziło o modele Nissana w całości składane w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seewolf Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Zamówiony 11 luty 2011, przybliżony termin odbioru 20 czerwiec 2011. Dostarczony do salonu 16 czerwca 2011. Odebrany 29 czerwiec 2011 . Wszystko według pierwotnych założeń dilera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jyrek23 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 (edytowane) Czekam na QQ 1.6 I-WAY metaliczna czerwień + chrom, podobno jest w porcie i w lipcu odbiór (Gdańsk) - wie ktoś ile to może potrwać? A miałem farta, komuś spod nosa zawinąłem - w tym czasie 2 umowy na niego były pisane :-) Edytowane 2 Lipca 2011 przez ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek7 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Odebrałem w środę 3 dni temu 1,6 Acenta. Kupiony w Mad Mobil - Zgodnie z zamówieniem miał być gotowy do odbioru 30 czerwca ( dokładnie 3 mies oczekiwania). Terminowo i sprawnie. Narazie przejechane 135 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 podobne tematy zostały połączone ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tonynike Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Witam, 27 czerwca u Przyguckich w Łodzi zamówiłem 2.0 TEKNA ze skórą w manualu i termin odbioru mam 15 września. Kurcze mam nadzieję, że będzie szybciej, bo całe wakacje bez auta.................... Edytowane 7 Lipca 2011 przez Strider Niech Kolega na nas nie krzyczy wielkimi literami. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 WITAM 27 CZERWCA U PRZYGUCKICH W ŁODZI ZAMÓWIŁEM 2.0 TEKNA ZE SKÓRĄ W MANUALU I TERMIN ODBIORU MAM 15 WRZEŚNIA. KURCZE MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE SZYBCIEJ BO CAŁE WAKACJE BEZ AUTA.................... Czemu piszesz dużymi literami - wali po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Czemu piszesz dużymi literami - wali po oczach Pewnie dla tych co czytaja powoli ze zrozumieniem Co do czekania ..... to czekam od 14kwietnia a przewidywany termin odbioru 30 lipca. Edytowane 7 Lipca 2011 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszalot Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Zamówiony QQ2 2.0 Tekna 31 maja 2011, odbiór 9 września Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi