JACEK1952 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ja też dostałem alarm :-). Ale dostałem też sporo innych rzeczy :-) Koledzy! My nic nie "dostali".My to wszystko kupili! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hb7 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 termin dostarczenia pojazdu 17 listopad- telefon milczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaczynaj negocjacje- wybieraj jakieś akcesoria, może autoalarm dostaniesz jak nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hb7 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) zdecydowałem się wykonać ruch , telefon, auto juz przygotowane ale papierów brak , powinny być w piątek ( 3 dni po terminie ) więc ja QQ wyjade w okolicach środy 8 dni po terminie , przy zakupie wynegocjowałem : dywaniki , alarm,czujnik parkowania z wyświetlaczem , dzisiaj dodałem darmową wymiane opon , mogę jeszcze coś wynegocjować??? pozatym zaczyna dopadać mnie frustracja , mam nadzieje że użytkowanie autka mi to wszystko wynagrodzi , bo jak narazie to dobrego zdania o Japan Motors nie powiem... Edytowane 17 Listopada 2009 przez hb7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Wczoraj czyli w poniedziałek zamówiłem, wcześniej jak rozmawiałem wstępnie o aucie to: dwa trzy dni pan wyjeżdża ponieważ auto stoi pod salonem. Dzisiaj dzwonię i dowiaduję się że papiery trzeba zamówić, że kurier przywiezie do nich wtedy do mnie, itd. No i nie wiadomo czy w pt będzie. Także zanim wplacisz zaliczkę jest kolorowo a potem jak zawsze ;)Ale jak tu czytam że czekacie od czerwca do teraz? Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anowak Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dla zainteresowanych: dzisiaj byłem w salonie Warszawa Ursynów i dowiedzialem sie, ze aktualne zamowienia beda realizowane w lutym/marcu zamowienia zlozone w styczniu marzec/kwiecien przy zamowieniu wersji z homologacja fotele zostaja w fabryce - kupujacych ich nie otrzymuje a na placu byly 3 egzemplarze do kupienia od reki ( w wersji tekna ) zakladajac wiarygodnosc sprzedawcy, brzmi to strasznie - przy wydatku rzedu 100,000 czekac tyle czasu to koszmar Pzdr A. Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dla zainteresowanych: dzisiaj byłem w salonie Warszawa Ursynów i dowiedzialem sie, ze aktualne zamowienia beda realizowane w lutym/marcu zamowienia zlozone w styczniu marzec/kwiecien przy zamowieniu wersji z homologacja fotele zostaja w fabryce - kupujacych ich nie otrzymuje a na placu byly 3 egzemplarze do kupienia od reki ( w wersji tekna ) zakladajac wiarygodnosc sprzedawcy, brzmi to strasznie - przy wydatku rzedu 100,000 czekac tyle czasu to koszmar Pzdr A. Nowak Zadzwoń do innych dealerów, stoją visia i acenta, np w Elblagu, japanmotors działający na południu w wawie tez ma salon ma duzo aut od reki. Ja w pn zamówilem to co chciałem z placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość +2qq_komar Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam, hb7 czyżbyś zamawiał samochód w JM w Warszawie. Jeżeli tak to widzę, że wszystkich tak "załatwiają" na wejściu... Chodzi mi o komplecik "gratisów". JM w Warszawie mi obiecał miesiąc wcześniej auto niż w umowie.. i już już witałem się z gąską kiedy się okazało, że pan w salonie pomylił się w obliczeniach albo zawiodła firma spedycyjna dowożąca auta do salonu . I cóż, czekałem kurcze 3 miechy poczekam i tydzień. Ale jak tu nie pierwszy ja zauważam poziom irytacji wzrasta z każdym dniem. Ja zamawiałem 29 lipca i mija 3 i pół miesiąca... Jak zamawiałem swojego w salonie stał podobny ale inny lakier. Miał bym od ręki ale jak się chce mieć taki kolor jaki się chce ... to trzeba czekać, jak się chce mieć jakiś dodatkowy sprzęt w środku ...też trzeba czekać. A jeszcze do tego słyszy się o popularności qq, że ludzie tak kupują. I to wszystko się składa na takie terminy oczekiwania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anowak Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 nowa garsc informacji nt realizacji zamowien: w Plocku ( bo Warszawie juz sobie odupuscilem, a wlasciwie dealerzy zrobili to za mnie ) odmawiaja przyjecia zamowien w ogole, tlumaczac, ze nie znaja ceny na przyszly rok mozna za to kupic wylacznie samochody, ktore maja na stanie, przewaznie w kolorze ciemnej sliwki w wersji i-way zniechecony liczylem, ze zamowie auto w tym roku z odbiorem w przyszlym a teraz dobijaja mnie bardziej mowiac, ze zamowie owszem, ale w styczniu cholera w koncu to tylko samochod nie bilet na ksiezyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz-pawlak Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 145 dni, zamówiony 26.06, dziś w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hb7 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 twardym trza być a nie mietkim auto zamówione 29 czerwca , odbiór może w przyszłym tygodniu czyli ponad tydzień po terminie ( całkowity czas oczekiwania ok 155 dni ) twardym trz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 umowa 20.04.09 odbiór 5.10.09. 163 dniiiiiiiiii Ale po 2 miesiącach zmieniłem promocję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) Witam. Auto w poniedziałek zamówione i dzisiaj odbiór. Juz pod domem spalanie spadło do 8,1... jak wyjechalem z salonu to było 14.. Pozdrawiam czekających po 4 miesiące Edytowane 20 Listopada 2009 przez Piotr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mar3ko Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam serdecznie, Dziwią mnie długie terminy oczekiwań na ten model Nissana. Ja swojego zamówiłem około połowy listopada i odbiór nastąpił po tygodniu czasu z dopełnieniem formalności leasingowych, przyciemnieniem szyb, czujników itp. Pytałem się w Chorzowie dealera na temat tak długiego oczekiwania, zostałem poinformowany, że Oni jako PGD czyli duża grupa mają sporo tych aut i dlatego okresy oczekiwań są tak krótkie, a nie jak u innych dealerów po kilku miesiącach. PS Po raz pierwszy dostałem do samochodu od dealera wino:) Pozdrawiam, Mar3ko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hb7 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 dziwne przecież Chorzów to Japan Motors , ja zamówiłem w Japan Motors w Katowicach i auto może odbiore po ok 150 dniach oczekiwania, już niechciałbym sie pastwić na dealerze ( ostatnio otrzymałem informacje że mogą dziennie "oddać" jeden samochód , ciekawe czy jak przyjmowali zamówienia to też tylko jeden egzemplarz dziennie.. ) jeszcze jestem wyluzowany ale jak czytam że ktoś odebrał po tygodniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mar3ko Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam, Raczej nie wydają jednego dziennie, przede mną 2 wyjechały. Ja akurat ten model który chciałem dostałem w ciągu tygodnia bo stał w Warszawie. Lecz sprzedawca powiedział mi, że jeśli chciałbym inny to musiałbym poczekać do połowy grudnia max. bo muszą ściągnąć na szybko. Także nie wiem co o tym myśleć. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że polecam z czystym sumieniem Japan Motors Chorzów i Pana Pawła oraz Pana Bartosza, którzy szybko zrealizowali temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość novina Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja zamawialem w poniedzialek, odbior mial nastapic w ciagu 7 dni. Niestety mialem wypadek ale odbior przedluzyl sie tylko o tydzien ale to z mojej winy a nie z winy dealera. Mialem wybor miedzy Visia, Acenta i I-way. Te wersje byly dostepne od reki - Acenta rowniez ze szklanym dachem i Nissanem Connect. Pytalem sie o Tekne ale w kolorze bialym aktualnie nie mieli - realizacja na luty jakbym sie zdecydowal. Nie chcialo mi sie czekac wiec wzialem I-way. Jestem zadowlony tylko troszke brakuje mi ksenonow, ktore bylyby w Teknie. Auto bralem w polowie pazdziernika z salonu Impwar na Bielanach wroclawskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hb7 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 ODEBRANY wczoraj , po 149 dniach czekania, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST dobra rada dla odbierających, po wyjechaniu z salonu od razu udajcie się do stacji benzynowej , najlepiej do najbliższej, ja miałem szklanke benzyny i niestety nie dojechałem do stacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ja miałem do domu 15km. Dojechałem spokojnie, a jak zatankowałem to stwierdziłem, że na 50km jeszcze by wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mar3ko Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 To u mnie byli chyba najbardziej w porządku, dostałem równiutkie 10L ropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość +2qq_komar Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 (edytowane) Witam, W końcu po 153 dniach (w zasadzie w 4 miesięcznicę) udało się odebrać qq. Jeszcze tego samego dnia udałem się na trzy godzinną przejażdżkę. Autko sprawdza się znakomicie. Spalanie na trasie doszło nawet do 7,7 (przy silniku 2.0 Pb) ale przy jeździe raczej spokojnej. W niedziele po mieście wahało się między 10 a 11. Szkoda tylko, że trzeba ten silnik sporo kręcić, żeby uzyskać max moment i najlepsze przyśpieszenie. Wyścigowy samochód to to nie jest ale rozbujanie go do 140-150 to nie jest problem. Może to kogoś zdziwi ale na mnie wrażenie bardzo dobre robi oświetlenie - reflektory. Może śmieszne ale jak się miało do tej pory autko raczej ze średnimi reflektorami to przesiadając się do qq jestem pod wrażeniem. Także na razie samochodzik miodzio, jazda nim jest wielką przyjemnością. Pozdrawiam. Ps.: Jak to trzeba uważać przy odbiorze - klapa bagażnika nie była dość dobrze spasowana - do poprawki, dziś będę dzwonił umawiać się. Edytowane 30 Listopada 2009 przez +2qq_komar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość belferek Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Wreszcie odebrana: 26.11 (salon w Chorzowie) - zamówiona 19 sierpnia, wiec cierpliwość mile wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqAR Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Swojego QQ zamówiłem 3 sierpnia. Podobno jest już w Polsce. W przyszłym lub nastepnym tyg. odbiór. Mam nadzieję, że przed swiętami. Mija 116 dzień. Pzdr. wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość latte Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 bo ja już przebieram nogami, a zostało jeszcze jakieś dwa miesiące kolor zamówiony w ciemno, bo nigdzie nie mieli białego do pokazania, ale raczej będzie nieźle mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dambam Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Biały jest rewelacyjny... i modny Po śląsku jeździ egzemplarz biały ale bez szklanego czarnego dachu, a taki moim zdaniem już średnio efektownie wygląda BTW ostatnią będąc w Gdańsku przejeżdżałem obok portu i stacji przeładunkowej, a tam mym oczom ukazał się piękny widok kilkudziesięciu QQ na parkingu. Nie muszę mówić, że biało-czarne wyróżniały się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi