Author53 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 (edytowane) Czy ktoś się oriętuje kiedy możemy się spodziewacć aktualizacji nawigacji? Aktualizacje są ciągle wypuszczane i można je kupic u dilera, ale okazuje się że są tacy co rozkminili już ten system i za połowę ceny uaktualniają mapę. Zaznaczam MAPĘ. Wystarczy na Allegro "dobrze" poszukać Link wysyłam na PW. Edytowane 10 Listopada 2011 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waszka Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Aktualizacje są ciągle wypuszczane i można je kupic u dilera, ale okazuje się że są tacy co rozkminili już ten system i za połowę ceny uaktualniają mapę. Wystarczy na Allegro "dobrze" poszukać Może kolega podać linka na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Może kolega podać linka na allegro. Wysłalem na PW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enak Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Wysłalem na PW Pozdrawiam Ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Ja tez poprosze Wysłałem Pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boos Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 to i ja poprosze. a jest moze osoba ktora juz z tej oferty korzystala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti5c Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Szukałem nie znalazłem, może nie wiem jak szukać. Poproszę na PW link. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badi Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Czy można poprosić o link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Czy można poprosić o link? Szukałem nie znalazłem, może nie wiem jak szukać. Poproszę na PW link. Pozdrawiam i dziękuję. A pewnie że można Wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huling Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 No to ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkot1971 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Poproszę również o link. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozw Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 A czy ja też mogę dostać? Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 (edytowane) A czy ja też mogę dostać? Z góry serdecznie dziękuję. Oczywiscie. Wysłalem. Piszcie proszę na PW bo za chwile miejsca tu zabraknie Edytowane 10 Listopada 2011 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaj Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 ja bym prosił o ten link bo serwisy są niedoinformowane i nas olewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 ja bym prosił o ten link bo serwisy są niedoinformowane i nas olewają Który serwis Cie olewa? Oni maja aktualizacje mapy i softu w zaleznosci od daty wydania w cenie ....... zalezy to od wygladu klienta Od 600 do 800 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaj Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 rozmawiałem z sprzdawcą na allegro cena 450 zł brak polskiej wersji serwis nie doinformowany to Kaszubowski Gdańsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 (edytowane) rozmawiałem z sprzdawcą na allegro cena 450 zł brak polskiej wersji serwis nie doinformowany to Kaszubowski Gdańsk To coś przegiął. Mnie zaproponował do Nissan Connecta dużo niższa cenę za mapę na karcie SD. Co do polskiej wersji to takiej nie ma. Uaktualnieniu podlega jedynie mapa i ewentualnie soft jesli jest stary a nie zmiana jezyka. Z tego co mi "tłumaczyli" w serwisie to języki wgrane za na epromach i "dogranie" następnego jezyka wiąze sie z zainstalowaniem kolejnego epromu, a to nie jest już takie proste. Edytowane 10 Listopada 2011 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Pewnie było za dużo telefonów jednego dnia Ja też poproszę link ale zadzwonię w przyszłym tygodniu jak specjalista trochę ochłonie. Nie chcę żeby się rozchorował Mi najbardziej zależy na aktualizacji softu. Brak możliwości wyszukiwania POI po rodzaju a jedynie po nazwie uważam za absolutnie chory. Skąd niby mam wiedzieć jak nazywa się najbliższa jadłodajnia?! Co inżynier sobie myślał pisząc takiego bubla!!! Przez rok sieć drogowa wiele się nie zmieniła ale aktualizacja też nie zaszkodzi. Ciekawa jaką wersję można mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Pewnie było za dużo telefonów jednego dnia Ja też poproszę link ale zadzwonię w przyszłym tygodniu jak specjalista trochę ochłonie. Nie chcę żeby się rozchorował Mi najbardziej zależy na aktualizacji softu. Brak możliwości wyszukiwania POI po rodzaju a jedynie po nazwie uważam za absolutnie chory. Skąd niby mam wiedzieć jak nazywa się najbliższa jadłodajnia?! Co inżynier sobie myślał pisząc takiego bubla!!! Przez rok sieć drogowa wiele się nie zmieniła ale aktualizacja też nie zaszkodzi. Ciekawa jaką wersję można mieć? I to jest nasza rzeczywistość. Zamiast zejść z ceny przy większych zamówieniach to dzieje się odwrotnie. Chore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Don Kroko Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Mi ta aktualizacja coś "pachnie" lewizną albo piratem. Po co to tajniaczenie na forum między ludźmi, bądź co bądź o wspónych celach i interesach i wysyłanie linków na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Mi ta aktualizacja coś "pachnie" lewizną albo piratem. Po co to tajniaczenie na forum między ludźmi, bądź co bądź o wspónych celach i interesach i wysyłanie linków na priv? Zaczynaja sie teorie spiskowe. Mam spółke z gosciem który aktualizuje mapy i soft. Ja za link biore 500 PLN a ten gośc za aktualizacje 300 PLN . Wybór nalezy do Ciebie. Nik nikogo nie zmusza. Chcesz uaktualnic nawigacje? Kup w ASO i prosze bez takich insynuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Adamczyk Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Proszę o link na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Dobry interes... a wiecie jaka jest najaktualniejsza wersja mapy? W lipcu było oznaczenie "C:, we wrześniu "D" a teraz chyba "E". Ale to jest oznaczenie kart NISSANA. Te same mapy w RENAULT oznaczane sa inaczej a są identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 A może otwacie sprzedawcy powiedzieć że jesteśmy zainteresowani zakupem 10 - 20 map i w związku z tym prosimy o specjalną dobrą cenę. Myslę ze uda nam się dogadać ... oczywiście jeżeli mapy są warte zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waszka Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Mam pewne watpliwości , otrzymałem maila od Pana od map . Potwierdził istnienie do KAŚKI karty sd do Nissan Connect przesyłając wykaz krajów które są objęte mapami , znalazły się tam Chorwacja i Słowenia . Z moich informacji z lipca tego roku otrzymanych z Hrvatska Nissan wiem że brak jest tych krajów na mapch , nawet w autach u nich sprzedawanych . Pytanie : czy ten Pan ma coś super nowego , czy też jest to ............. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi