gregson Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Strider, nie wiem dlaczedo ale widze, ze strasznie uprzedzony jestes do tych systemow. Ja bardzo sobie je chwale, a gdy przesiadam sie do samochodu wyzszej klasy (na urlopie jezdzilem 2-3letnim Jeppem Grand Cherokee) to wlasnie tych systemow mu brakowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 To musisz się przesiąść do jakiegoś Cinquecento - wtedy poczujesz się jak dziecko w lesie. Głupie cofanie bez czujników (już nie wspominając o kamerach) to będzie wyczyn jak na pierwszje jeździe na kursie prawa jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nie mam czujników,jedynie kamerka.I nie chcę mieć,czujniki ogłupiają,jak ich braknie to nawyk podnosi adrenalinę.Stajemy się wygodni,jednocześnie obniżając swój poziom umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) A ja w starej Thali nie mam nic, w QQ mam wszystko i nie powiem, ze to oglupia. Powiem inaczej- strasznie ulatwia zycie. Jezdzac jednym i dugim widze jak elektronika a samochodzie moze byc pomocna. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) A ja myślę , że z elektroniką jest fajnie ale jak byłaby jeszcze niezawodna .... a może być jak z nieszczęsną nawigacją Dlatego dobrze jest jeśli ktoś "pojeżdzi Thalią" bo może ogarniać całokształt w jeżdzie skomputeryzowanym autem w przypadkach extremalnych. Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) edit Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 54 strony. Połowa o niczym... a napewno nie związanym z navi. Nie ma nikt ochoty tego posprzątać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 A jaki masz numer mapy? Badz jaka literka sie konczy? B czy C? Jesli C to jest to zeczywiscie najnowsza. Pamietan, ze jakis czas temu ktos tez odbieral auto, zapewniano go, ze ma najnowsze a w tym czasie mozna bylo kupic jeszcze nowsze... Mam C więc najnowsza... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usero Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam,znalazłem w sieci instrukcję kopiowania mapy dla LCN1.Nie wiem czy działa bo sam jeszcze tego nie sprawdzałem.Mapa, która powinna pasować to navteq q1 2015, według mnie jest to iGO HERE Poland/Europe 2015.Q1Źródłahttp://gpsunderground.com/forum/renault-nissan-infiniti/4051-nissan-qashqai-connect-14.htmlhttp://www.geralforum.com/board/2068/472962/tutorial-manual-copiar-um-cd-cartografia-mapeamento-para-o-cartaeo-sd.htmlPozdrawiam Dobra sprawdziłem, mapy, które wymieniłem wyżej nie pasują.Prawdopodobnie mogą pasować mapy od nawigacji fabrycznych Blaupunkt / Bosch.Chyba, że ktoś chciały podzielić się klonem karty z mapami i wtedy można by sprawdzić czy to działa.Pozdrawiam GPS-SDCard_copy.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Usero,ale klony kart nie działają! Ale widać że ludziska kombinują nad złamaniem zabezpieczenia.Skoro,ktoś się natrudził z taką instrukcją to myślę chyba że coś jest na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usero Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Muszą działać klony, skoro jest pełno ofert w internecie dotyczących aktualizacji map wraz z wgraniem języka polskiego.Nie za bardzo czaje to co jest tam napisane (chyba włoski) W jednym z linków przetłumaczone jest na angielski ale trochę "kulawo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 No to widocznie już coś zesmarowali.Ja w ogóle nie kumam tego języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jacko. A czy ktos probowal skopiowac nowa mape nadpisujac stara? Chodzi mi o to aby uzyc oryginalnej karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jacko. A czy ktos probowal skopiowac nowa mape nadpisujac stara? Chodzi mi o to aby uzyc oryginalnej karty. Wg mnie nie, bo cala karta SD jest chyba zabezpieczona sprzetowo. Ale oczywiscie moge sie mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usero Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Samo skopiowanie nic nie da. Działac nie będzie. Potrzebna jest jakaś operacja z obejściem zaszyfrowanych plików. Moim zdaniem jest to możliwe i istnieje już taka metoda. Dlatego mamy polski język w lcn1 wraz z aktualizacją map za 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josefP Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam,odebrałem QQ 2 tygodnie temu, jestem mega zadowolony z wyboru skrzyni CVT.Do Nissan Connect była dołożona 'najnowsza' karta ... AOC, ale aktualność map, sami wiecie. W każdym razie na allegro taką widziałem za 250 zeta, gdyby ktoś chciał. W chwili wolnej spróbuję ją sklonować Paragonem Disk Managerem. Toż chowcie się zdrowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Spróbuj sklonować,a później zainstaluj czy zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Cześć, Też od niedawna jestem posiadaczem QQ, mam NCI, produkcja auta 2012. Przebrnąłem przez 54 strony :-)Kupował ktoś z Was aktualizacje za 499zł? Na filmikach widać, że polskie menu jest a w opisie, ze mapy za 2015r.. "Polskie menu lektor Nissan LCN nowa mapa 2015" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_B Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Heja! Na Allegro jest takowa mapa (ponoć na 2015) za 199 PLN od kogoś z Oświecimia. Pytanie tylko brzmi: czy zadziała? A swoją drogę jeśli komuś się udało złamać... to :) no wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Byli tacy co próbowali i cisza,byli tacy co próbowali złamać zabezpieczenie Connecta i połamali zęby.Gdzieś ,ktoś podawał jak zrobić klona,ale to było po Hiszpańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Czyli nikt nie pokusił się na usługe wgrania PL jezyka i map u tych z allegro... szkoda, moze będę pierwszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Mnie trochę cena odstrasza. Wysłane z mojego myPhone_AXE_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 A ja mam pytanie. Na YouTube widziałem filmik jak koleś odtwarza teledyski na oryginalnej navi (na monitorze oczywiscie). Fake czy jest jakiś myk na to żeby filmy czy teledyski pooglądać? Też jestem ciekaw czy jest taka opcja, Mam XANAVI z ekranem nad nawiewami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Było już o tym na forum, podłączasz np. coś takiego http://www.wondeproud.com/products.php?cat=201405291116588624 lub http://www.axionag.de/produkte/axion/anv-2020ad-android-box-wifi-bluetooth_de lub jeszcze inny i masz pełny wypas (oglądasz co chcesz). Edytowane 30 Stycznia 2016 przez pejta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nigdzie cen nie ma, dotyczy tych navi nad nawiewami... Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi