jabber1981 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Zakupiłem takie jak na poniższych aukcjach nakładki na progi i tylny zderzak. http://allegro.pl/listwa-bagaznika-na-zderzak-tylny-nissan-qashqai-i6029297428.html http://allegro.pl/nakladki-listwy-progowe-progi-nissan-qashqai-07-13-i6025364853.html Zamówiłem również relingi takie jak te tylko srebrne. http://allegro.pl/relingi-dachowe-alu-czarne-nissan-qashqai-07-14-i6014156056.html A jak sprawa wyglada z zalozeniem relingow ? Duzo rzezby? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Byd Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 A jak sprawa wyglada z zalozeniem relingow ? Duzo rzezby? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Jeszcze nie zakładałem bo dopiero zamówiłem. Ale dzięki nitonakrętką nie trzeba nawet zdejmować podsufitówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jeszcze nie zakładałem bo dopiero zamówiłem. Ale dzięki nitonakrętką nie trzeba nawet zdejmować podsufitówki.Daj znac jak zalozysz Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Sluchajcie powiedzcie mi czy ktos z Was uzywa tego kluczyka z aukcji? http://m.aliexpress.com/item/32345563399.html?productId=32345563399&productSubject=2-Buttons-Flip-Folding-Key-Shell-W-Pad-modify-for-Qashqai-Micra-Almera-Primera&spm=2114.01010208.3.365.EG5Li3&ws_ab_test=searchweb201556_6%2Csearchweb201602_4_505_506_503_504_10034_10020_502_10001_10002_10017_10010_10005_10006_10011_10003_10021_10004_10022_10009_10008_10018_10019%2Csearchweb201603_9&btsid=46ce17e9-67fe-4980-b695-dd784a8085c9&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ja używam od 2 lat może dłużej . Środka nie sprawdzałem czy zakurzony czy zamoczony , do odkurzacza nie wrzucałem , nie kąpie się z nim , może dla tego wciąż działa ? PS. bateryjkę wymieniłem przy pierwszym złożeniu , tak na wszelki wypadek , trzeba kupić po nr. nie na oko , bo inaczej kluczyk się nie da złożyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ja używam od 2 lat może dłużej . Środka nie sprawdzałem czy zakurzony czy zamoczony , do odkurzacza nie wrzucałem , nie kąpie się z nim , może dla tego wciąż działa ? PS. bateryjkę wymieniłem przy pierwszym złożeniu , tak na wszelki wypadek , trzeba kupić po nr. nie na oko , bo inaczej kluczyk się nie da złożyć ! A powiedz mi czy przelozyles wszystko z oryginalnego kluczyka ? Chodzi mi o ten silikonowy ala "pokrowiec" ...... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Kurcze , nie pamiętam "Tuninguję" 3 auta w domu i czasem drobnostki i szczegóły mi umykają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Widze ze tez masz tego fiola ja tuninguje dwa ale nissan w porownaniu z moim to poki co dzien do nocy Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Te trzy mam w domu i zawsze coś mnie korci żeby poprawić fabrykę i odejść od serii , ale rozsądnie , bez zbędnej extrawagancji Te w opisie pod avatarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A jakie auta tuningujesz? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 tuning w cudzysłowie , no napisałem że pod avatarem w opisie . -a to radia pozmieniałem na stacje multimedialne - podokładałem kamerki cofania - tu listewka - tu chromik - tam prożek żadne takie , gwintowane zawiasy czy obniżone sprężyny Czasem lotka na klapie robi robotę , albo coś skórką obszyję , czasami koledzy z forum pomysł podrzucą i tak się dociąża te "sportowe" bolidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 tuning w cudzysłowie , no napisałem że pod avatarem w opisie . -a to radia pozmieniałem na stacje multimedialne - podokładałem kamerki cofania - tu listewka - tu chromik - tam prożek żadne takie , gwintowane zawiasy czy obniżone sprężyny Czasem lotka na klapie robi robotę , albo coś skórką obszyję , czasami koledzy z forum pomysł podrzucą i tak się dociąża te "sportowe" bolidy No wlasnie pod avatarem przynajmniej ja nic nie widze ......... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 No wlasnie pod avatarem przynajmniej ja nic nie widze ......... ?????? pomiędzy "kraj" a Nr rej . nic nie widzisz ,? niebieska czcionka . Nissan , Mitsubishi i Peugeot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 W ogole nie widze kraj ani nr rej, moze nie tak cosik robie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Na Tapatalku nie zobaczysz. Musisz wejść przez przeglądarkę. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Na Tapatalku nie zobaczysz. Musisz wejść przez przeglądarkę. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka I wszystko jasne Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 a kombinował ktoś z podświetleniem przycisków na kierownicy w J10.dziś jeździłem Hyundaiem i ma na biało podświetlone przyciski , no i tak mnie olśniło aby ten bursztyn nasz pozmieniać. da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dziś się trochę napracowałem przy QQ Zamontowałem antenę "płetwę" pomalowaną pod kolor i podświetlenie drzwi wymyślone przez Jacko Na razie tylko zamontowałem na tylnych drzwiach, bo łatwiej załapać co i jak. Jak będę miał czas na dniach to zrobię przód. Kupiłem bardzo fajne listwy na aliexpress. Genialnie świecą i kosztowały grosze Nie wiem czy Jacko robił tutorial, a jak nie to mam trochę fotek z montażu i przeciąganiu przewodów przez drzwi. Tylko ja mam o tyle ułatwione zadanie, że prąd brałem z oświetlenia listew progowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No to już masz połowę roboty z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Właśnie przód wydaje mi się bardziej skomplikowany, bo w J10 zostaje grzebanie przez otwory na głośniki Tak się cieszę z tego oświetlenia, że o północy kazałem się żonie zbierać bo muszę jej pokazać jak świeci Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Tak się cieszę z tego oświetlenia, że o północy kazałem się żonie zbierać bo muszę jej pokazać jak świeci Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka i poszła? Moja by mnie opie... że jej głowe zawracam albo sapać nie daje. Fajowe te listwy. Może też się skuszę na takie podświtlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Poszła, choć początkowo nie chciała, ale widziała ile mnie to pracy kosztowało i nie chciała mi robić przykrości widząc moją radość. Na szczęście nie spała. Tak to bym jej nie budził Na żywo jeszcze lepiej to wygląda. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A może ona o czymś innym myślała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jacku jak przeczytałem mojego poprzedniego posta z podtekstem o którym pewnie masz na myśli to brzmi jak wstęp do jakieś powieści erotycznej A tak na prawdę to nie wiadomo co siedzi w głowie kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A tak na prawdę to nie wiadomo co siedzi w głowie kobiety ....i zrozumieć , to życia nie wystarczy !!! ...a mogłem kurde kawalerem zostać , jeździłbym codziennie do mamusi na obiadki itd. A wracając do tematu to robicie mi straszną ochotę grzebnąć coś jeszcze w nysce , ale mam tak chroniczny brak czasu teraz że wam strasznie zazdroszczę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 ....i zrozumieć , to życia nie wystarczy !!! ...a mogłem kurde kawalerem zostać , jeździłbym codziennie do mamusi na obiadki itd. Oj tak Teraz tylko powiedz, że wolisz obiad od mamusi to popamiętasz Mi ostatnio przychodzi bardzo dużo pomysłów co tu jeszcze dorobić w QQ. Sam nie wiem dlaczego skoro za jakiś rok, dwa będzie się nim cieszył kto inny. Chyba przez to, że bardzo lubię ten samochód, ale ja każde swoje auto lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi