Dżem Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 W TDI nie ma otworów w puszce filtra do odprowadzenia wody tak jak w TD na dnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regwit Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Thespian - zamienię gównowatę - karimatą. Nie nasiąka wodą Pod spód wytłumienie z gumy . Na to dopiero solidnie wysuszona tapicerka. Warto chyba czasem zerknąć pod wykładzinę. U siebie wykryłem powierzchniowa rdzę, ździebko, ale zawsze. Tak to wyglądało po kapieli: Dżem - Jest otwór z taką kondonkowata gumką, coś jakby zaworek zwrotny. U mnie zaspawano. Panowie Czy dobrze myślę, że to ze zdjęcia poniżej, to ważny element samochodu i nie kocha wilgoci? Przenieść to wyżej? Edytowane 30 Grudnia 2013 przez regwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 przekaźnik podnoszenia szyb (przynajmniej w T1), pod schowek go daj i powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Lubi pod niego w próg mysz wleźć więc miej na uwadze to miejsce. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Lubi pod niego w próg mysz wleźć więc miej na uwadze to miejsce. :-) daj linka do tematu koledze ... przeżyjmy to raz jeszcze Edytowane 30 Grudnia 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Spadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regwit Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Czytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dżem... jeśli oprócz konkursu foto byłby jakiś "Temat roku" ..... 2013 byłby Twój miliony przed monitorami śledziło ten pojedynek Dawida z truchłem Goliata jesteś bohaterem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Oj se grabisz cwany szyderco, się chyba muszę przez Uć w końcu przejechać i oblukać ten Twój rockendrolowy wizerunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Óć ... przez "ó" jak ółówek jeśli będziesz miał kiedyś po trasie wpadaj śmiało, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 snorkel zakupiony ,teraz jak będzie trochę czasu to montaż dzięki za info o takiej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 prosze Cię bardzo od tego jest forum a to była mega okazja i 3 szczęśliwych posiadaczy terrano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja również chciałem podziękować, udało się i mnie zakupić. Na pierwszy rzut oka do T1 też będzie jako-tako pasował. Postaram się wrzucić zdjęcia z montażu. Qubuś medal dla Ciebie za to odkrycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) no problemo chyba jeszcze zostały 2 snorkele w tak dobrej cenie, a później już dostawa za 2000 zl+ z tego co rozmawiałem. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Qubuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Hej, mam wizję co by sobie samemu snorkla zrobić z rur, pytanie tylko jaką średnicę rur wybrać do wyboru mam 70mm i 92mm. Pacjent to T1 z silnikiem 2.4 i lpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 92mm? ...toż to rynna prawie, daj spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 snorkel... bena i lpg to czasem wymagający przeciwnik... kup jakieś safari z promocji... nie rozpada się na krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Safari drogie a rura metalow atez na krzaczkach nie powinna się rozpaść i całośc wyjdzie mnie około 200zł łącznie z kolankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 rzeźba... ale jak kto lubi... rozpaść się stal nie rozpadnie ale nie jest elastyczna, safari jest jak nowe po dachowaniu... tylko kominek się wymienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 nie będzie pasowało (lub się podobało) to sie wywali ale ma to być też wersja ekonomiczna. No i zostaje satysfakcja zrobienia czegos samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 snorkel się wywali... dziura a nadkolu jest bardziej trwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 wszystko do ogarnięcia, rynek cześci zapasowych jest jeszcze dość spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Tak jakoś.... Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Markiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 -.. --- -... .-. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi