jummbo76 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 to miłego wypoczynku i zdaj relację ... jadę przez Koszalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 ... jadę przez Koszalin kiedy i dokąd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 kiedy i dokąd ?? info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Pamiętajcie "Piłeś nie jedz ....Nie piłeś wypij .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Pamiętajcie "Piłeś nie jedz ....Nie piłeś wypij .... dobre ... no dzisiaj odcinek 220 km i wyszło mi ... 8,5L !!!! Sukces Samochód załadowany, klimka włączona i prędkość 90-110 więc chyba nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 dobre ... no dzisiaj odcinek 220 km i wyszło mi ... 8,5L !!!! Sukces Samochód załadowany, klimka włączona i prędkość 90-110 więc chyba nie jest źle. no to chyba nieźle jak na silnik od kosiarki :dribble: w stosunku do tego co było. czyli cierpliwość się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 aj waj masz malucha wiecej pod maską i tyle tz on ma 2 szt my 3 z okladem ,.... moja fura pojechała do lekarza i czeka w kolejce ,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 pierwszy post - 15L a teraz 8.5L ładna różnica i to wszystko przez neta ileż to jest warte samozaparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 no i lekka pomoc ,,, albo dobry kierunek ,,,działania ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 no i lekka pomoc ,,, albo dobry kierunek ,,,działania ,,, i teraz nie wiem czy wyminiać dyszę na 2 mm czy zostawić? Teoretycznie co da mi zmniejszenie dysz? Spadek dynamiki? Mniejsze spalanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 i teraz nie wiem czy wyminiać dyszę na 2 mm czy zostawić? Teoretycznie co da mi zmniejszenie dysz? Spadek dynamiki? Mniejsze spalanie? może zmniejszyć spalanie, dynamika bez zmian, a zawsze możesz wrócić do 2.0 zawsze to sama słodycz z kręceniem przy autku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 może zmniejszyć spalanie, dynamika bez zmian, a zawsze możesz wrócić do 2.0 zawsze to sama słodycz z kręceniem przy autku ...no dobra to chyba trochę pokręcę przy tych dyszach ale to dopiero jak wyjadę z krainy "śmitników" robiących zdjęcia z przodu i z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 a potem kupisz hanki i wiesz ile przyjemności tam nie ma dysz ,,,,choć jest różnica w wydajnośći wtryska przez średnice wiertki ... 3 mm a jakieś super 4mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 a potem kupisz hanki i wiesz ile przyjemności tam nie ma dysz ,,,,choć jest różnica w wydajnośći wtryska przez średnice wiertki ... 3 mm a jakieś super 4mm jak te wtryski "hanki" się fachowo nazywają? Szukam ich i szukam i nie mogę. Robie przymiarkę do zakupu Primerki (do sunngo z rodzinką zaczynam się nie ieścić) i teraz zastanawiam się czy 2.0 TD czy 1,8 i założyć LPG. Primerka by miała być 2000-2001 rok (max 10tys) najlepiej w kombi. Macie jakieś sugestie? Wiem że w jest osobny temat o tym ale chciałem Was zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 1.8 nie SR20DE tak i HANNA H2000 LPG forum tam masz opis info na necie po ang tz ang strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 jak te wtryski "hanki" się fachowo nazywają? Szukam ich i szukam i nie mogę. Robie przymiarkę do zakupu Primerki (do sunngo z rodzinką zaczynam się nie ieścić) i teraz zastanawiam się czy 2.0 TD czy 1,8 i założyć LPG. Primerka by miała być 2000-2001 rok (max 10tys) najlepiej w kombi. Macie jakieś sugestie? Wiem że w jest osobny temat o tym ale chciałem Was zapytać. hmm robi się małe OT ale to Twój temat i Ty zadajesz pytanie to da radę odpowiedzieć bez hmmmmm hanki-Hana2000, w tym roczniku to P11.144, proponuję 2.0PB i włożyć instalację LPG, w miejsce koła zapasowego wchodzi zbiornik 62L i podłoga jest płaska, spowodowane jest to tym, że znajduje się tam schowek nad kołem który po odwróceniu o 180st robi za kuwetę na jakieś drobiazgi ewentualnie mokre rzeczy, nigdy tego nie wykorzystywałem a pojemność butli była dla mnie priorytetem. teraz bez problemu robię w trasie 500km, rozkładając tylne siedzenia i kładąc siedzenie pasażera jesteś w stanie przewieźć drzwi wejściowe do pokoju z zamkniętą klapą, silnik łądnie ciągnie, (potrzebne małe mody i masz powyżej 150KM) bez problemu możesz lecieć 220km/h, sprawdzone u helmutów na autobanie w pełnej obsadzie, zużycie 9-13L/100km LPG, wszystko kwestia instalacji i montażu ale to już sam wiesz najlepiej, Jakbyś miał jakieś szczegółowe pytania to śmiało postaram się odpowiedzieć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Dzięki za odp. Co do pytań szczególowych to jak znajdę odpowiedni egz. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi