dziubas Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 spoko dajesz w końcu ktoś to zabrał choć w HP z serią u mnie było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekon74 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Witam wszystkich w ten majowy weekend. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Witamy.Nareszcie ktoś z moich okolic może kiedyś jakieś spotkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekon74 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Hejka, Zawsze można coś zorganizować, ja jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki89 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Witam wszystkich, Aktualnie szukam 370Z z 2011-2012 roku i mam nadzieję, że już na przełomie maja i czerwca zrealizuję swoje marzenie Obecnie posiadam tylko moto BMW S1000RR, na którym można mnie czasami spotkać na torze. Czy są tutaj forumowicze z 3miasta? Serdeczne pozdrowienia z Gdańska, Marek P.S. Gdyby ktoś chciał mi pomóc spełnić moje marzenie i słyszał o godnej polecenia 370Z na fakturę w okolicach 100 tys zł to prosiłbym o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jak tylko odbiore auto to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekon74 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Jak tylko odbiore auto to dam znać Ok, pozdrawiam... Edytowane 2 Maja 2015 przez bekon74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Chyba z rok tutaj nie zaglądałem. Też byłbym chętny na spota, im nas więcej, tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekon74 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Chyba z rok tutaj nie zaglądałem. Też byłbym chętny na spota, im nas więcej, tym lepiej. Fajnie, że kolejna osoba się odezwała. Czekamy na info od kolegi jakub350. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Fajnie, że kolejna osoba się odezwała. Czekamy na info od kolegi jakub350. Pozdraw Witam . No to może dzisaj około 18-19 pod m1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek370 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam wszystkich, od wczoraj jestem właścicielem 370Z, na auto polowałem już od jakiegoś czasu. Niestety nie wyrobiłem się z odbiorem przed spotem w Warszawie Zauważyłem niestety, że nie pali mi środkowe światło stopu - ktoś z was wie, czy to może częsta usterka, rozwiązana gdzieś na forum, czy jakiś przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Siema. Gratuluję zakupu światło to pewnie spalona żarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek370 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Dzięki, w wolnym czasie postaram się tam dostać. Myślałem, że to jakiś panel led będzie, sądząc po pozycjach i stopu tylnych które są ledowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witajcie moi drodzy koledzy i koleżanki - mam nadzieję, że w końcu nie będę tu sama I'm back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witaj ponownie Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam. Jestem Wojtek i jestem obecnie w trakcie poszukiwań 350z. Przeglądałem już wcześniej forum aby wybadać "z czym to się je". Myślałem o wersji z HR'em, ale patrząc po ofertach w PL to i REV UP jest jakąś opcją ( w manualu ). Chętnie poczytam rady od doświadczonych użytkowników. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutecky Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam! Pierwszy post - to trzeba się przywitać Autko - 350Z z 2004, hameryka, automat i cabrio. Inne pasje - motocykle; ale takie w chromie, nie szlifierki A z autkiem muszę gdzieś się udać do dobrego mechanika - zaraz przeszukam forum (przed rejestracją szukanie jest nieaktywne) - ale może ktoś kogoś poleci z okolic zachodnia małopolska/górny śląsk? I do zobaczenia w trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Świeży zakup i już do mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Siemanko! Zapodaj jakieś zdjęcie fury Świeży zakup i już do mechanika? może trzeba olej i klocki wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutecky Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Świeży zakup i już do mechanika? Oleum już wymienione, płyn hamulcowy również. Zostało do zrobienia kilka rzeczy - o niektórych wiedziałem, a niektóre dopiero wyszły... - nie mogę go zatankować do pełna. Wlewam jakieś 24-27 litrów i nie da się wlać wiecej, a wskaźnik pokazuje połowę - klima nie działa; widac, że od parownika odłączone są przewody - pasek główny wyglada ze jest ok, ale ten od alternatora jest lekko postrzępiony. Czyli do wymiany. To tylko podstawowe rzeczy do zrobienia Potem do zrobienia/przebudowy będzie audio, do naprawy brezent na dachu, klocki są jeszcze ok - ale tarcze przednie są przegrzane itp itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam wszystkich, Aktualnie szukam 370Z z 2011-2012 roku i mam nadzieję, że już na przełomie maja i czerwca zrealizuję swoje marzenie Obecnie posiadam tylko moto BMW S1000RR, na którym można mnie czasami spotkać na torze. Czy są tutaj forumowicze z 3miasta? Serdeczne pozdrowienia z Gdańska, Marek P.S. Gdyby ktoś chciał mi pomóc spełnić moje marzenie i słyszał o godnej polecenia 370Z na fakturę w okolicach 100 tys zł to prosiłbym o kontakt haha wlasciciel najszybszej 370z w europie też ma taki sam motorek pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Oleum już wymienione, płyn hamulcowy również. Zostało do zrobienia kilka rzeczy - o niektórych wiedziałem, a niektóre dopiero wyszły... - nie mogę go zatankować do pełna. Wlewam jakieś 24-27 litrów i nie da się wlać wiecej, a wskaźnik pokazuje połowę - klima nie działa; widac, że od parownika odłączone są przewody - pasek główny wyglada ze jest ok, ale ten od alternatora jest lekko postrzępiony. Czyli do wymiany. To tylko podstawowe rzeczy do zrobienia Potem do zrobienia/przebudowy będzie audio, do naprawy brezent na dachu, klocki są jeszcze ok - ale tarcze przednie są przegrzane itp itd... Z ciekawości ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik86 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Od kilku lat jeżdzę Toyotą Celicą po lifcie i powoli zaczyna brakować mi w niej mocy. Tak więc postanowiłem na 30 urodziny spełnić jedno ze swoich marzeń i zakupić Nissana 350 z. Od pewnego czasu przeglądam to forum aby zdobyć troszkę podstawowej wiedzy nt. tego konkretnego modelu. Okazuje się że jest raczej bezawaryjny i przyjemny w prowadzeniu. Od stycznia przyszłego roku zapewne rozpocznę poszukiwania jakiegoś manuala w rozsądnej cenie więc gdyby coś ktoś i było by to czarne to zapraszam na priv. Z zawodu inżynier energetyk. Po godzinach siatkarz i podróżnik. Samochody traktuję delikatnie a do tego uwielbiam chorwackie i włoskie serpentyny. Na samochodach znam się średnio aczkolwiek powoli, moja wiedza z zakresu mechaniki pojazdowej się poszerza. Pozdrawiam Krzysiek Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Konik86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Siemasz Krzysiu, 350z to swietna fura dla podróżnika ( byle z małym bagażem ) daje niesamowitą frajdę z jazdy Jednak z własnego doświadczenia wiem, że lepiej byloby już teraz regularnie przeglądać internet w poszukiwaniu fury, aby na starcie wiedzieć, czy w przyszłości nie zawracać sobie głowy Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 hejka powodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi