Gość ciastosz Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 zgadzam sie. Niestety to na obecna chwile przekracza moj budzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALPOR Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 To ja tez się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Witam Serdecznie na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregi Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam. Na imie mam Grzegorz Od trzech miesięcy jestem w miarę szczęśliwym posiadaczem "zetki" z 2003r,niewiele mogę o furce powiedzieć ponieważ jak wcześniej wspomniałem mam ją od niedawna. Naspisałem że jestem w miarę szczęśliwym posiadaczem ponieważ kilka dni temu zapalił mi się check,ale o tym w innym temacie. Pozdrawiam forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Cześć Gregi Z Pruszkowa czy gdzieś bliżej Grodziska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregi Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Z wiecznie zakorkowanego Raszyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eibar350z Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Hej Mam na imie Kamil rocznik 1981 Posiadam moja kochaną od wrzesnia 2011 Rocznik 2005 wersja Pack, kolor niebieski, nr rej WW - - - - C, przebieg byl 35.000 raczej realny, po stanie wewnetrznym + opinia w ASO(przed zakupem), mysle ze tak Przesiadlem sie z ...uwaga...Atry III sedan 115 KM ( jakie bylo moje zaskoczenie kiedy pierwszego dni jazdy na 2 biegu powiozlo mi tyl przy zmianie pasa) Staz mam krotki, a przygody juz byly spalone sprzeglo oraz pekniecie opony przy 100 km/h Zetka jest na ta chwile moim jedynym autem wiec uzywam ja do pracy (doradca finansowym) jak i do weekendowego relaksu, ale w sumie w pracy moment przejazdu od klienta do klienta tez mnie relaksuje i o czym wczesniej nie myslalem, czas dojazdow zredukowalem do 1/3 poprzednich Na ta chwile jestem w fazie poznawania i testow tego cudu natury... jesli zamienie moja 350 to juz wiem, ze bedzie to 370z a nastepnie GTR Mozna spotkac mnie na Mokotowie I oczywiscie czekam na jakis spot ( chyba bede o to mocno zabiegal) Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze ps poprosze linka do wstawienia fotek i filmow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 no ładnie się błyszczy, napisz na PW ile Cie to kosztowało ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eibar350z Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 nie musi byc PW, podaje link na Allegro http://allegro.pl/nissan-350z-wersja-eu-okazja-2005-rok-i1796544996.html minus male negocjacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Hej Mam na imie Kamil rocznik 1981 {......} Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze ps poprosze linka do wstawienia fotek i filmow Link do tematu ze zdjęciami: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/70052-350z-picture-thread/page__hl__%20picture%20%20thread Filmiki i inne pierdołki: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/78521-linki-i-takie-tam-inne/page__st__40 Ale generalnie na forum panuje samowolka, więc jak chcesz poszukać jakichś filmów to chyba będzie problem Jak najmniej negatywnych przygód i jak najwięcej pozytywnych wrażeń P.S. Nie jestem pewna ale Łukaszowi mogło chodzić o jakiś detailing lub coś w tym stylu, niekoniecznie o cenę auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 cena mnie interesowała, tylko zastanawiam się co rózni silnik w wersji USA a EU? bo tak jest napisane w aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plot Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Filip i planuję kupno Nissana 350 z i właśnie w tym momencie proszę Was o pomoc, co sądzicie o tych dwóch autkach, z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam. http://otomoto.pl/nissan-350-z-full-zamiana-raty-C20624923.html http://otomoto.pl/nissan-350-z-C20628044.html Edytowane 7 Listopada 2011 przez plot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Filip i planuję kupno Nissana 350 z i właśnie w tym momencie proszę Was o pomoc, co sądzicie o tych dwóch autkach, z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam. http://otomoto.pl/ni...-C20624923.html http://otomoto.pl/ni...-C20628044.html 1) Komis - lepiej sobie darować. 2) US - brak brembo, ale podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Karol Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 1 tez US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 1 tez US ale na spostrzeżeniu, że komis można zakończyć dywagacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam serdecznie wczoraj stałem sie posiadaczem upragnionej ZETKI, poszukiwania trwały długo jak sami widzieliscie torpedowałem wszystkie ogłoszenia, ale udało sie kupic auto co najwazniejsze bezypadkowe. zdjecia soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kendan Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 To i ja się przywitam. Mam na imię Sebastian i w niedługim czasie mam nadzieję stać się "szczęśliwym posiadaczem" 350Z Przesiadać się będę z Toyoty Celinki VII gen. Ogłoszenia przeglądam już od prawie 6 miesięcy, ale mam nadzieję że niedługo coś ciekawego i w zasięgu finansowym się trafi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Cześc cześć Powodzenia w poszukiwaniu Oby się szybko znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 witam Yoda, zostałeś fanem/poszukiwaczem sportowego nissan'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rossi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam czesc i czolem Z tej strony Rossi, jestem tu z milosci do malych szkifierek ryczacych i sapiacych bov'em hehe Jestem tu, aby dowiedziec sie co nieco wiecej o silnikach i budach, o ich minusach i plusach, a i jednoczesnie chcac znalezc cos dla siebie, hehe Generalnie - 200 SX S13, S14a i sky R33 wchodza w gre Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witamy! Nie wiem, czy uzyskasz tu wiele informacji o w/w modelach, ale może koledzy mile zaskoczą Podr! utaszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Yoda, zostałeś fanem/poszukiwaczem sportowego nissan'a? eh Ty dzwońcu ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniowy Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam od 8 miesięcy jestem posiadaczem 350z 08r. europejczyk i ciesze się że w końcu zanlazłem jakieś forum na którym cokolwiek ludzię piszą na temat z33. Jako weteran polskiej sceny tuningowej rozpoczynam aktualnie nowy projek właśnie na moim z33 o efektach będę informował. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam , chciałem powitac wszystkich na forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi