Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Modzenie autek

devi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przy normalnej zmianie biegów na niskich obrotach dostajesz nieprzyjemnego kopniaka w plecy dlatego kiedy jadę spokojnie wolę seryjna mapę.

Na wysokich obrotach znowu inaczej zmiana biegów jest 3x bardziej brutalna od oryginału co cieszy. Sama reakcja drążka jest niestety taka sama;/ Wieczorem postaram się nagrać jakis film przedstawiający seryjną zmianę biegów i tą szybszą

Edytowane przez 35zdawid1

O tak się zmienia i jak jesteś ogarniety to zmiana jej zajmie ci krocej jak sekundę, od momentu położenia palców na kierownicy  ;)

Edytowane przez Coobcio

Owszem :)

Można np. jedna mape zrobić z odcinka na 2500obr.min do ruszania, mieć ją wbitą a palce już ustawione na II mapie jak ruszysz z 2500obr.min to po chwili puszczasz paluchy i mapa 2 sie wrzuca...

Taki bajer żeby nie palić za bardzo startów

A ja zapomniałem jak je się włącza i na którym programie jest która mapa ;)

ja mam tylko mapy od skrzyni biegów i je podczas jazdy można ładować

film troche tego nie odzwierciedla...

zapraszamy wszystkich do Kubsona co chcą odmienić swoje wozy

ul. Górczewska 179, wjazd przy myjni na przeciwko Wola Parku. Za bramą w lewo, a później łukiem do końca. 

to, że nie było Kuby to nie przypadek - nie jedzie się w odwiedziny ni stąd :)

u mnie to 288,1/337,1 > 309,5/374,9

się zobaczy niebawem po wydechu i dostrajaniu bo ostatnio nie było przy pozbyciu się katalizatorów - jak nic nie przybędzie nie to trudno, ale brzmieć musi 

Wydzior coś da jestem przekonany :)
No już niebawem będę przeprowadzać testy supersprinta do 370Z, całości wraz z kolekotrami :)

to, że nie było Kuby to nie przypadek - nie jedzie się w odwiedziny ni stąd :)

u mnie to 288,1/337,1 > 309,5/374,9

się zobaczy niebawem po wydechu i dostrajaniu bo ostatnio nie było przy pozbyciu się katalizatorów - jak nic nie przybędzie nie to trudno, ale brzmieć musi 

309 ? u Kuby ten pomiar w 350z???? szok 

Edytowane przez razzar

Jestem mocno ciekaw ile ta 370 miała w serii oby jak najwięcej;d

Za jakieś półtora tygodnia się przekonamy :D

To właśnie do niej ten wydech supesprinta :D

Chyba nie ma tematu o malowaniu auta.I teraz takie pytanie mam warto malowac cale auto czy lepiej okleić folią?Takie oklejanie auta jakos profesjonalnie mi sie nie kojarzy :/

To zależy co chcesz uzyskać - jak masz pieniądze to maluj i zabezpiecz ceramika - jak ja :)

Jak chcesz nie dbać o lakier to folią

To zależy czy masz fanaberie na jakiś kolor i później chcesz wrócić do oryginału czy moze masz kiepski lakier i chcesz go doprowadzić do ładu. Folia spokojnie wytrzyma 5 lat i auto okleja sie profesjonalnie. Na folie jest moda ,więc jakość usług jest na wysokim poziomie , jakość folii również. Folia wyjdzie trochę taniej. Sam od jakiegoś czasu zastanawiam się nad folią bo spodobał mi się taki jeden kolor i jego fajna struktura.

Ja u siebie jak zmieniałem kolor z srebrnego na czarny i zdecydowałem się na lakierowanie i nie żałuję. Koszt lakierowania to ok 4 tys. W moim temacie masz zdjecia z malowania.

Edytowane przez Bydle