35zdawid1 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Przy normalnej zmianie biegów na niskich obrotach dostajesz nieprzyjemnego kopniaka w plecy dlatego kiedy jadę spokojnie wolę seryjna mapę. Na wysokich obrotach znowu inaczej zmiana biegów jest 3x bardziej brutalna od oryginału co cieszy. Sama reakcja drążka jest niestety taka sama;/ Wieczorem postaram się nagrać jakis film przedstawiający seryjną zmianę biegów i tą szybszą Edytowane 12 Marca 2015 przez 35zdawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ile trwa przełączenie mapy na kierownicy i czy da rade zrobić to podczas jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) O tak się zmienia i jak jesteś ogarniety to zmiana jej zajmie ci krocej jak sekundę, od momentu położenia palców na kierownicy Edytowane 12 Marca 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Podczas jazdy też się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Owszem Można np. jedna mape zrobić z odcinka na 2500obr.min do ruszania, mieć ją wbitą a palce już ustawione na II mapie jak ruszysz z 2500obr.min to po chwili puszczasz paluchy i mapa 2 sie wrzuca... Taki bajer żeby nie palić za bardzo startów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 podczas jazdy mi nie wskakiwały nigdy mapy tylko na postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 A ja zapomniałem jak je się włącza i na którym programie jest która mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ja mam tylko mapy od skrzyni biegów i je podczas jazdy można ładować film troche tego nie odzwierciedla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 k**wa za***iscie Ci to idzie po tych przerobkach - jaram sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie jaraj sie tylko kierunek Górczewska;) Będziesz miał to samo;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 zapraszamy wszystkich do Kubsona co chcą odmienić swoje wozy ul. Górczewska 179, wjazd przy myjni na przeciwko Wola Parku. Za bramą w lewo, a później łukiem do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wiem gdzie to jest - bylem juz tam ale akurat Kuby nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 U Ciebie Tomek chyba padł rekort kucyków ile było w serii i jak się teraz zbiera auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 to, że nie było Kuby to nie przypadek - nie jedzie się w odwiedziny ni stąd u mnie to 288,1/337,1 > 309,5/374,9 się zobaczy niebawem po wydechu i dostrajaniu bo ostatnio nie było przy pozbyciu się katalizatorów - jak nic nie przybędzie nie to trudno, ale brzmieć musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Wydzior coś da jestem przekonany No już niebawem będę przeprowadzać testy supersprinta do 370Z, całości wraz z kolekotrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jestem mocno ciekaw ile ta 370 miała w serii oby jak najwięcej;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) to, że nie było Kuby to nie przypadek - nie jedzie się w odwiedziny ni stąd u mnie to 288,1/337,1 > 309,5/374,9 się zobaczy niebawem po wydechu i dostrajaniu bo ostatnio nie było przy pozbyciu się katalizatorów - jak nic nie przybędzie nie to trudno, ale brzmieć musi 309 ? u Kuby ten pomiar w 350z???? szok Edytowane 13 Marca 2015 przez razzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jestem mocno ciekaw ile ta 370 miała w serii oby jak najwięcej;d Za jakieś półtora tygodnia się przekonamy To właśnie do niej ten wydech supesprinta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARVE Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Chyba nie ma tematu o malowaniu auta.I teraz takie pytanie mam warto malowac cale auto czy lepiej okleić folią?Takie oklejanie auta jakos profesjonalnie mi sie nie kojarzy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 To zależy co chcesz uzyskać - jak masz pieniądze to maluj i zabezpiecz ceramika - jak ja Jak chcesz nie dbać o lakier to folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 To zależy czy masz fanaberie na jakiś kolor i później chcesz wrócić do oryginału czy moze masz kiepski lakier i chcesz go doprowadzić do ładu. Folia spokojnie wytrzyma 5 lat i auto okleja sie profesjonalnie. Na folie jest moda ,więc jakość usług jest na wysokim poziomie , jakość folii również. Folia wyjdzie trochę taniej. Sam od jakiegoś czasu zastanawiam się nad folią bo spodobał mi się taki jeden kolor i jego fajna struktura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 dobra folia wyjdzie ok 4 - 4,5 tyś. taniej nie ryzykuj bo może juz pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARVE Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mam srebrne auto ale mysle nad srebrnym matem ....spodobał mi sie ten kolor po Singapurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Ja u siebie jak zmieniałem kolor z srebrnego na czarny i zdecydowałem się na lakierowanie i nie żałuję. Koszt lakierowania to ok 4 tys. W moim temacie masz zdjecia z malowania. Edytowane 13 Marca 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi