Coobcio Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Przejście z dyfra 3.5 na 3.7 zaawocowało skróceniem 5-tego biegu równiutko o 10km/h, przy okazji można zauważyć co dają Decaty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 to ja ponowie pytanie. czy przekładka dyfra z 370 do 350 jest P&P? czy trzeba cos kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 pnp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 i bomba, wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Fajny tekst o modzeniu 350z. Wszystko się zgadza, koś ma inne doświadczenia/rady? http://forums.nicoclub.com/everything-you-need-to-know-before-you-modify-your-350z-t159863.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ojej ale dużo czytania i to jeszcze nie w naszym języku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 I tak cie będę męczył o to wszystko za niedługo... nie przejmuj się, już w naszym języku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Fajny tekst o modzeniu 350z. Wszystko się zgadza, koś ma inne doświadczenia/rady? http://forums.nicoclub.com/everything-you-need-to-know-before-you-modify-your-350z-t159863.html przeczytałem...niestety żadnych konkretów odnośnie modzenia N/A po tytule spodziewałem się konkretnych informacji typu: NIE KUPUJ koletorów XXXX bo dopłacając $15 kupisz kolektory ZXZXZXX a one dają 2hp więcej Także jeśli ktoś szuka konkretnych informacji może sobie to darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Wiecej informacji wyczytasz z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To raczej tekst dla początkujących, jak ja, co też sam autor napisał: "The intent was to provide a new 350Z owner with a basic understanding of what can be done to modify their 350Z with the hope of doing so without regret in their decisions. This thread was not written to debate with experienced 350Z owners over fine details of modifications." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) To raczej tekst dla początkujących, jak ja, co też sam autor napisał: "The intent was to provide a new 350Z owner with a basic understanding of what can be done to modify their 350Z with the hope of doing so without regret in their decisions. This thread was not written to debate with experienced 350Z owners over fine details of modifications." Ty ja mam dla ciebie propozycje weż kartke i długopis wpadnij na jastrząb lub Poznań ja często z Kubą jeżdze , moja coś ma tam zrobione Kuby też będziesz coś widzał na żywo , zapiszesz foty porobisz i przybliżony cennik poznasz. Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 No tak planuje zrobic juz sie pytalem czy ktos sie wybiera. Coobcio pisal cos o koncu kwietnia ale moze spotkamy sie dopiero na zlocie 28-ego maja. Ja juz troche jezdze po torach, w tym na Nurbie kilka razy, wiec sie wymienimy doswiadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 No to mnie podszkolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Nie ma sprawy. Wpadasz tez 7-ego na Jastrzab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 zobaczymy może sie wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 ktoś mierzył wkładki K&N? warto to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Kuba pisał, że to najlepsza opcja jeżeli chodzi o układ dolotowy. Fabryczny jest bardzo dobrze zaprojektowany i wkładka K&N nie zaszkodzi. Pomiar gdzieś zamieszczał, który powodował progres o ok. 2-4km. Właściwie zawierał się on w granicy błędu ale na pewno nie pogarszał sprawy jak to ma miejsce w przypadku niedrogich dolotów typu Typhon bądź Simota. U siebie założyłem wkładkę K&N'a. Koszt niewygórowany bo ok. 240zł. Oczywiście później trzeba nabyć jeszcze zestaw do czyszczenia i ponownego oliwienia ok. 65zł. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie ma że boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dive_popo Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witam, takie pytanko czy ktos moze oklejal folia panel srodkowy tam gdzie jest radio i sterowanie klima ?? Da sie zrobic bo powierzchnia jest chropowata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Nie da się będzie straszna kicha.tylko gładkie powierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 coobcio robiłeś jakąś zetę pod 800 koni:)? Bo dzisiaj w Rzeszowie ponoć szalała na pokazach drift ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A jaki silnik nie czasem 2jz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 najmocniejsze co wypuscilem to 370z single turbo moc 773KM... Z 350-tek Kaktusowa generuje najwiecej - 700KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 tak pewnie chodzi o zetke Darka driftrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nie widziałem jej bo trochę się spózniłem na pokazy drift, znajomy tylko mówił że słyszał jak o niej mówili czarna z czerwonymi felami, chyba że się przesłyszał , byłem po prostu ciekaw czy kogoś z forum była na pokazach w Rzeszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi