GodISmE Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ja tylko nawiazuje do komentarza Szahiego-ze to "najlepszy gwint do Zetki" Gwint ma OGROMNE znaczenie jesli chodzi o "slow bump/rebound" na takim torze gdzie jest sporo zakretow, tarek i jedno wzniesienie. Sprezyny w nim zastosowane tez, bo takie Swifty sa najlzejsze, duzo lepiej wykonane i sztywniejsze niz standardowe sprezyny w tych gwintach ze sredniej polki - a takie gwinty mamy, czyli okolice $1000. Jesli chodzi o ulice to nie wiem jak sie porownuja, ja na Stance nie narzekam i jezdze na codzien tym autem na miekkich ustawieniach a w Krakowie dziury tragedia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ja tylko pamiętam jak rok temu z nami Dawid jeździł, DE-Automat-Zawias Seria-US hebel i... Slicki, od Kuby był wolniejszy tyle co Ty teraz. Choć pamiętam jak go przewiozłem swoją Zetą to powiedział, że zawias poprawia czucie samochodu, ale na czasy przekłada się w niewielkim stopniu. Na prostej jest jego Zetka była minimalnie wolniejsza od mojej po samym wydechu i ductach. Natomiast bardzo płynnie i precyzyjnie jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 U niego mod stabilizatora przod jeszcze byl oraz krotszy dyfer a i przednie gorne wachacze regulowane i negat ustswiony na nieco ponizej -3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Fajna sprawa http://ultraleds.pl/529,swiatla-dzienne-led-w-kierunkowskazach-py21w-bau15s-1000-lm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Fajna sprawa http://ultraleds.pl/529,swiatla-dzienne-led-w-kierunkowskazach-py21w-bau15s-1000-lm.html Ktoś próbował się w to bawić w zetce? Działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ktoś próbował się w to bawić w zetce? Działa? montowałem to wczoraj w vw t5 fajnie wszystko działa właśnie miałem zamawiać takie samo do 350 tki ale natknąłem się na coś takiego co mnie bardzo zainteresowało http://ultraleds.pl/498,elastyczne-swiatla-dzienne-drl-do-montazu-w-lampie-z-dynamicznymi-kierunkowskazami.html i takie pytanie jak to jest z rozklejaniem reflektora robił to ktoś ma to sens czy dać sobie spokój ? Pytanie orientacyjne. Spotkał się ktoś w Z z drzwiami otwieranymi do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 widywałem tylko w necie -są lambo doors do kupienia do zetki gotowe zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggen Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 https://www.customwheeloffset.com/wheel-offset-gallery?order=year&make=Nissan&model=370Z&page=1 moze komus sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita78 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Panowie czy ktoś już montował takie światła na tył i przód ? Światła wyglądają mega dobrze pytanie czy na żywo tez tak dobrze to wygląda ? No i pytanie o jakość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Switchback dzialal wg mnie zbyt wolno, tj. denerwowal mnie lag miedzy wlaczeniem kierunku i powrotem do drl. Zrobilem bez kierunkow, samo drl i swieci to przyzwoicie. A co najsmieszniejsze, podrobki z ali swieca tak samo dobrze jak te oryginaly z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 witam, ktoś się orientuje po samym wyglądzie czy ten dyfer z 370z manual ma szperę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 coś tu nie gra bo ten dekiel też powinien mieć żebrowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 370Z nie ma żeberek na aluminiowej części ale można ją zapodać z 350Z - sprawdzone na Czerwonej Diablicy, pasuje PnP zawsze to ciutke obniży temepraturę oleju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Czyli te dyfry z 370z sa tylko 2? W sensie krotszy z manuala i dluzszy z automatu i tylko taka roznica miedzy nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 370Z nie ma żeberek na aluminiowej części ale można ją zapodać z 350Z - sprawdzone na Czerwonej Diablicy, pasuje PnP zawsze to ciutke obniży temepraturę oleju... dzięki Kuba za info nawet nie doczytałem że o 370z było pytanie :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 ok ale czy po tym zdjeciu widac ,ze jest ze szperą czy to zwykły bez szperunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 MA żeberka na elemencie wykonanym z żeliwa = ma szperę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Panowie testował ktoś może tarcze od Lexusa isf 360mm w swoim bbk? Ciekawy jestem jak wypadają w porównaniu do tych z m3 bo cena 4x niższa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Mój kumpel z Ciechanowa zalozyl te z isf do s14 ale jest to świeży temat więc ciężko coś więcej powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Wiem pisał do mnie. Tylko właśnie dopiero co założył a wolałbym opinie kogoś kto latał już na tym po torze np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Na pewno dadza rade... najwieksza zaleta tarcz z m3 e90 jest taka ze sa bardzo lekkie i pływające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Panowie przerabial ktoś z was temat przewodów w metalowym oplocie? Jakaś konkretna markę polecacie? Mam zaciski z cayenne nie wiem czy ma to znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 1 godzinę temu, emjaay napisał: Panowie przerabial ktoś z was temat przewodów w metalowym oplocie? Jakaś konkretna markę polecacie? Mam zaciski z cayenne nie wiem czy ma to znaczenie Właśnie robiłem upierdliwy "wysprzęglik" i dodatkowo wymieniono przewód sprzęgła na oplot ( firma Hel ). Różnica w pedale jest znaczna, pracuje o wiele bardziej twardo. Zastosowanie przy hamulcowych będzie takie samo. Pewnie przy wymianie klocków tam też dołożę oplot. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Mam też w stalowym oplocie, nie wiem czy czuć różnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 hej, wie ktoś może gdzie mozna zamówić taki kolor lakieru do zacisków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi