Gość soxim Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Jeśli nie macie pewności co do oferty warto zapytać eksperta na przykład na tym serwisie http://jakieubezpieczenie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) Jeśli ktoś szuka taniego ubezpieczyciela to z czystym sumieniem mogę polecić Liberty Direct. Dodatkowo przy wpisaniu poniższego kodu promocyjnego otrzymacie 50 zł zniżki na OC i 100 zł zniżki na AC. Kod Promocyjny Liberty Direct: 90982389 Kalkulację można sprawdzić tutaj: https://www.libertydirect.pl/libertyapp/kalkulator-OC-AC.html kod należy podać na dole tej strony. Edytowane 28 Czerwca 2011 przez maniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 No ja odnowie temat troche. No nie stety skonczyło mi sie oc. I tak, byłem u siebie w biurze co ubezpieczałem to mam 30% zniżki i policzyli mi przy+szyby i nw 40% w mtu 850zł W innym biurze policzyli taniej 830zł w innym miescie 807zł kolejna pani 801zł.O dziwo wszystko Mtu i przy dwóch ratach po równych sumach. I bądz tu mądry kilka biur a jedna ubezpieczalnia. No i po rozm z kolega byłem w biurze gdzie cena była 830zł to miałem powołac sie na niego to pani obliczyła mi składke 740zł przy 40% zniżek no i doszły szyby i nnw i mam dwie raty po 370zł. Wczesniej mialem Avive ale było drożej to zmieniłem firme. I chyba Mtu jest najtańsze. Może są tańsze przy full zniżkach i płatność mw całości. Gdybym pewnie miał te zniżki to płaciłbym też w całości a tak jedna rata jest tej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boren Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 PZM TU, za mój samochód wzięli 879 zł (max zniżki + zwyżka za Warszawę - złodziejstwo). W tym mam OC i Assistance po wypadku. Wg strony MTU zapłaciłbym 665 zł (czyli sporo taniej) dla porównania za Xsarę Picasso z 2008 r. za OC+AC+NW+Assistance łyknęli przy max zniżkach 1822 zł. (wg MTU tyle samo). Wychodzi mi z tego, że OC jest dość drogim ubezpieczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi