Robert83 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Nom z test-pipes bez rezonowania to już może być prawdziwy hardcore. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Tak replica HKS, słyszałem na żywo i mi się podoba, bardzo głośny, kolega mi tu pisał że wyszło mu 110 db. Przy zostawieniu fabrycznych cat'ów trzeba go modyfikować ? http://mtuning.pl/Uklad-wydechowy-CatBack-Nissan-350Z,p,965 Chodzi o ten tak? Wersja USA, więc mała przeróbka będzie na pewno. Z silencerami może by nie było tak żle i z fabrycznymi katalizatorami, oby nie przekraczał 94 przy 3,5 tyś w razie kontroli Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Tutaj troszkę taniej: http://allegro.pl/uklad-wydechowy-nissan-350z-wydech-catback-usa-i6791266022.html Z tego co pamiętam trzeba go lekko dopasować jeśli mamy wersję europejską auta. Ze względu na budowę dyferencjału wyposażonego w mechanizm różnicowy o ograniczonym uślizgu. Ponoć łatwo sobie z tym poradzić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Masz też replikę hks która nie jest z turboworks choć wygląda tak samo kosztuje trochę drożej ale pasuje do Eu P&P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Masz też replikę hks która nie jest z turboworks choć wygląda tak samo kosztuje trochę drożej ale pasuje do Eu P&P Wybacz dodatku ta replika turboworksa jest z lepszego materiału niż wszystkie japspeedy i toyosporty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 A ktoś widział jak w praktyce działa puszka Ultera ? Ja na razie chcę tylko zmienić puszkę, za kompleksowe robienie wydechu zabiorę się w przyszłym roku więc teraz szukam rozsądnych alternatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Masz też replikę hks która nie jest z turboworks choć wygląda tak samo kosztuje trochę drożej ale pasuje do Eu P&P Chodzi Ci o godspeed? Zapodaj linka jak możesz jestem strasznie leniwy na kacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Wiesz co nie mam pojęcia co to za firma. Mam to u siebie i było napisane tylko hks style. Kupiłem to ok 3-4 lata temu za 3150 z przesyłką i pasowało do Eu bez żadnych przerobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) A to wiem o którym mówisz, turboworks słyszałem na żywo-te inne repliki już nie, masz jakiś filmik jak chodzi ten wydech? Edytowane 1 Maja 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Samego wydechu to nie wiem bo teraz mam wydech dolot kolektory i brak katów to jest grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 HKS Style = Turbo Works no i turbo go elegancko wyciszy Bo bez katów wydech ten do najcichszych nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 No nie hehe. Pomysl o fajnie syczącym blowoff'ie bo to w niego się teraz będę wsluchiwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Wpadnij to osłuchasz na kaktusowym sprzęcie, coobciowego dwutloczka z średnicą montażu 35mm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi