spelled Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 myślę o tym - są tu na forum jakieś sprawne ręce godne polecenia przy dorzucaniu do pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Pewnie że są - Coobcio - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsonic Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Sprzedam poliftowe felgi do 350-ki. Stan jak na zdjęciach. <<< ==== >>> Oferty kupna / sprzedaży zamieszczamy w stosownym dziale na głównej Edytowane 24 Lipca 2017 przez Andrzej G Regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuba00 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Witam wszystkich na forum, szukam ciekawych felg do swojej Zetki, JR, Rota itd. 18"-19" bez opon w dobrym stanie. Witam wszystkich na forum, szukam ciekawych felg do swojej Zetki, JR, Rota itd. 18"-19" bez opon w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Jezdził ktoś na oponkach Yokohama ADVAN Neova AD08R ? Tak z czystej ciekawości . To coś pomiędzy R888 a zwykłą oponką? czy bardziej oponka na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Ja zrobiłem na nich trochę mniej niż 20kkm na tylnej osi. Trakcja zajefajna, tylko jak popada, to mocno musiałem zwolnić, bo na mokrym słaba. W dobrej cenie wziąłbym jeszcze raz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Czy DOT jest az tak istotny teraz? Kupujac nowe semislicki r888r jaki najstarszy jest do zaakceptowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp1N Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 DOT ma większe znaczenie w przypadku opon zimowych, dla których przyjęło się, że czas ich użytkowania nie powinien przekraczać 4 lat od daty produkcji, niezależnie od stanu bieżnika. Wynika to ze specyfiki stosowanej do ich produkcji miękkiej mieszanki. Natomiast co się tyczy opon letnich, to istnieje wiele czynników, które mają wpływ na ich trwałość: temperatura, ciśnienie, obciążenie, styl jazdy, przebieg, warunki przechowywania opony, sposoby konserwacji itd. Z doświadczenia wiem, że po 5 latach od daty produkcji powinno się regularnie kontrolować stan ogumienia, a po 10 nadają się do pocięcia, bez względu na ich stan wizualny i przebieg. Jako ciekawostkę mogę jeszcze dodać, że bieżnik każdej opony powyżej głębokości 1,6 mm spełnia swoje zadanie w stopniu porównywalnym z bieżnikiem nowej opony. A co za tym idzie opona używana dalej doskonale radzi sobie ze zjawiskiem aquaplanningu, co więcej droga hamowania i przyczepność takiej opony będzie lepsza niż opony nowej, a wynika to z konstrukcji rzeźby bieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 No ale to są właśnie opony z miękką mieszanką, ale tak jak pisałem na fb jak będą z 2016 to nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Spoko, okazało się że jedna para ma 5016 a druga 0317, wiec nie jest zle - tylko kilka tygodni roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 świeże oponki będą kleić jak trzeba ja chyba federale wezmę, bo moje michaliny się poddają już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Ok w sumie już nvm, myślałem że raysy wychodzą większe niż 18, a to virtual tuning , pytania nie ma Edytowane 29 Maja 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Czy toyo R888 dostępne są w rozmiarach 235/35/19 i 275/35/19 lub 285? Czy tylko 18 cali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Toyo R888 niestety nie sa już produkowane będą je zastępowały R888r ale nie wiem co to dokładnie będzie z wyglądu mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 A to jakiego semislicka polecacie teraz żeby przeniosło 500+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Te toyki masz 265/30 lub 295/30, te drugie na pewno sobie poradzą i mają bliższą serii średnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ale tu już na bank rolowanie nadkoli a 275 pewnie by jeszcze weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) 275 wg mnie za wąskie zapodaj 305 i więcej. Dodatkowo będziesz miał fajny efekt wizualny jak w porsche 911 turbo o trakcję przede wszystkim Edytowane 4 Czerwca 2017 przez 35zdawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 felgę 10,5 cali mam więc 305 raczej za szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 275 na 10.5 jest z lekkim naciągiem, więc 295 ładnie siądą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 A jak wygląda ta sprawa z rolowaniem nadkoli? Ponoc mogą być później problemy z rdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 jak nie pęknie i zabezpieczysz to nic nie będzie, poza tym Ty i tak masz pod folią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 No niby tak ale folia też nie zabezpieczy w 100% będę musiał to rozważyć bo na następny sezon pewnie będzie trzeba zakupić jakieś walce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Michal na seryjnej feldze w 370z 10 cali mial 305 michelin super sport i idealnie na rowno byly. Na 10.5 315 tez idealnie usiadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 275 na 10.5 jest z lekkim naciągiem, więc 295 ładnie siądą 255 na 10 będzie gites? i 235 na 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi