Gość Grzegorzgda Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 a ja bym kupił, mimo wszystko i P12, którą obecnie jeżdże, mimo wszystko czyli mimo małych drażniących pierdół jakie się psuły w czasie gwarancji - czyli radio, a właściwie CD z 6-7 razy było wymieniane, bo nie potrafili naprawić, no i jeszcze w serwisie zapaskudzili mi nagrzewnice i śmierdziało, strasznie mnie zrazili, ale jak wszystko działa to autko naprawde superowe. Teraz też miałem drobiazg (może jeszcze jest - nie wiem) - już pisałęm w innym wątku. ale auto jest bardzo obszerne w środku, ma bardzo dużo miejsca z tyłu i wogóle, jedna zmiana - większy silnik, 1,8 dla P12 to za mało. Mam nadzieje, że NISSAN wypuści coś wrodzaju almery TINO ale większe, bo mi się dzieciaczki w fotelikach z tyłu nie mieszczą :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja bym kupił taką samą Primerą jaką mam ale zdecydowanie z 2 litrową benzyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymon Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja już bym nie kupił Nissana, za dużo mam z nim problemów, strasznie dużo włożyłem w niego przez ten rok, skłaniałbym się w kierunku Hondy Accord albo jakiejś Maździory 626, pozdrawiam I tu niestety musze się zgodzić 100% choć samochód jest REWELACYJNY ale jak się zacznie psuć, to nikt nie daje rady naprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clex Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 jestem bardzo zadowolony. miejsca jest bardzo duzo, wyposazenie jest bardzo przyzwoite (wersja tekna) a uklad kierowniczy jest rewelacyjny. zawieszenie moze niektorym nie odpowiadac ale ja wole za twarde niz zbyt miekie (jak np w VW). ostatnio zrobilem 7tys km w trzy tygodnie, przejechalo w sumie prawie 140tys km i nie mialo zadnej awarii. nawet klocki mam oryginalne (moze dlatego ze duza czesc tego przebiegu to dluzsze trasy). w kamerze czesto niec nie widac (chyba zalezy od tego z ktorej strony pada swiatlo) wiec zalozylem czujniki. ciekaw jestem, czy ktos probowal zakladac chipa to tego silnika (japonski 126km, z lancuszkiem a nie paskiem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoover Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jeszcze niedawno chodził mi mocno po głowie zakup P10 po liftingu z dwulitrowym silnikiem (w tej chwili ujeżdżam gaźnikowca 1.6 :? ) . Ale w ostatnim czasie wyskoczyły mi inne wydatki więc zanim sie wezme za wymianę to już pewnie tylko P11 2.0 będzie wchodziło w grę :sad: . Innego Nissana już niestety raczej nie kupię, bo francuskie auta wogóle mnie nie interesują, więc "romans" Nissana z Renault niezbyt do mnie przemawia. Trzeba się będzie rozglądać za innym japończykiem (niekoniecznie produkowanym w Japonii), najpewniej za Avensisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek19 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 jednym slowem jestesmy przywiazani do dobrych japonskich aut (nie koniecznie sa to nissany ) ale to dobrze bo jak sie jedzie po wiekszej drodze to co trzeci mijany samochod to ford, fiat albo opel :evil: a ja tych morek nie lubie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość świeży Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 pawel_p10, Witaj Ja mam P10 SLX. A co to znaczy GT? Arek [ Dodano: Pią 30 Cze, 2006 13:29 ] wk112, Witam Co to znaczy GT Ja mam P10 SLX pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mister Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tisio Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Jeszcze nie mam za bardzo utartego zdania na temat mojej P11.Jeździłem już japońcem i wiem jakiej to klasy auto(Carina 1,6;16V-spalanie 5,6/100)Później miałem króciótki romans z Fiestą ,ale doszedłem do wniosku że jednak nie ma jak skośnookie(oczywiście samochody,a nie dziewczyny).Do Primery przekonała mnie też cena,bo Hondy,Mazdy i Toyoty są jednak troszkę droższe.Na razie ze swojego obecnego auta jestem zadowolony.Dość dobre osiągi,dobre wyposażenie,ładny wygląd i kolor.Co prawda jest troszeczkę duperelków do dopracowania,ale powoli dam sobię z tym radę.Na razie mój Nissan dostaje ode mnie 5-(ten minus to za to,że trzeba w niego lać paliwo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p10 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Co to znaczy GT 2.0 i 150 kucy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ercikbercik Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 witam moje nastepne auto to bedzie tez nissan primera tylko w wersji gt, mam teraz zwykła 2 litrówke i nie narzekam, jeszcze mnie nie zawiodła, oprócz wymiany sprzegła. Silniczek sie wkreca na obroty, autko jest dosyc spiore i pakowne, a co najwazniejsze bez usterkowe. polecam innym tez primere. pozdrawiam ercikbercik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba3371 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 narazie jeszcze o tym nie myslę ale jak cóś to chyba.....albo jepiej nie pisze bo zjebkę jeszcze dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rodrigo Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Na pewno jak miałbym kupować kolejny samochód to wybrałbym primere. To jest mistrz niezawodności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Tak. Nie jest to mistrz niezawodności, ale bym kupił drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 kupilbym drugi raz primerka ale P12 za rozsadna cene no i kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja bez wachania mówię tak. Znowu primera. Jak tylko finanse pozwolą, nabędę jakies śliczne p11 GT. Nie wyobrażam sobie siebie w innym aucie niż nissan. Jestem bardzo zadowolony z mojej primerki. Mam żyłkę majsterkowicza i ojca mechanika (od dziecka siedziało się w kanale :wink: ) więc większość problemów natury technicznej rozwiązuję sam. Z rdzą w podwoziu też sobie radzę (straszna dłubanina). Niedosyt pozostawia silnik 1.6 i dlatego GT. Ps. mojej starej primerki chyba nie będę sprzedawał. Zbyt dużo kasy w nią wp..... Zostawie chyba dla ojca żeby miał czym poganiać przy niedzieli :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chestero Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 a ja miałem audi 80, z której byłem zadowolony. Gdy ją sprzedałem chcialem kupić audi C4 ale gdy tak szukałem tej audicy to ceny były wysokie a rocznikowo stare. Na szczęście mój szef zajrzał na primerki i wyskoczyła mu P11 z 97r w super zadbanym stanie to bez chwili zastanowienia pojechaliśmy ją obejrzeć. Wszystko było super (i rok minoł a dalej jest) więc bez zastanowienia kupiłem ją i jestem z tego samochodu naprawde zadowolony. Wybiłem sobie z głowy już audi czy inne takie. Jeżeli będę zmieniał samochód to napewno na P11 tylko pewnie młodszy rocznik. Pozdro dla wszystkich 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoLo Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 zapewne nastepna bedzie p11 GT...bez dwoch zdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chestero Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 zapewne nastepna bedzie p11 GT...bez dwoch zdan zgadza się :wink: więcej niz pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jedlina Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jasne że tak, już to zrobiłem, dwa lata temu kupiłem drugi raz... tym razem P11 ;-))) :grin: czas na trzecie podejście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ostatnio chodzi mi po głowie coś takiego: http://istrefa.net/bbn3 Cena dobra, tylko grad dał we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chestero Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 oj chłopie, jeżeli Ty tego nie kupisz to ja to biorę poważnie, więc się zastanawiaj 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maddrajwer Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 KUTWA!! A ja już kupiłem SLX'a. Jeszcze zależy jak wygląda i chodzi na żywo ale okazja wydaje się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chestero Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ejj nie dygaj ja tez mam SLXa i jestem zadowolony, napisałem tak bo teraz jak kupię to GT ale nie dla tego że SLX mi sie nie podoba, ale wiesz - zawsze lepszy silnik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiśnia Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 witam ja mialem nisanka primere z 94r slx i bylem bardzo zadowolony. no al emusilaem sprzedac i kupic cos ekonomiczniejszego. i po pol roku jak sie odkulem kupilem druga p10 z 91r tyle ze w GT wersji i jestem bardzo zadowolony. super autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi