jakub350 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Łukasz chodzi mi raczej o wzór kolor to musisz sam wiedzieć ale jak teraz masz orange to czerwono czarny też będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Do tego czerwono czarnego ferrari trzeba by doliczyć koszt foteli bo oryginalne obszyte nie wyglądałaby w połowie tak dobrze jak te na foto Złota nic to fajny akcent ale całe wnętrze czarne byłoby jakieś takie zbyt popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 tu masz firmę lepszą od javy gdzie zrobią ci sami mega projekt http://www.carlexdesign.com/en/carlex-home.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Przeglądałem właśnie ich grafiki w google i jestem zachwycony. Ciekawe jak cenowo stoją ale ich robota to arcydzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Od 30 jak znajomy robil Tapniete przez p8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 W 30 chciałbym się zamknąć ale w sumie zawsze wychodzi więcej niż sie pierwotnie zakłada. W jakim aucie robił Twój znajomy? Masz jakieś foty jak to wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Na forum Corvette jest człowiek co u nich robił wnętrze Corvetty c5. Z wyglądu był zadowolony ale po roku skóra się wytarła i zaczęły sie robic kwiatki. Do tego coś z elektryką zrąbali i chłop ma teraz dziwne cyrki. http://www.carlexdesign.com/projects/139-chevrolet-corvette-c5.html Zgadnij jaka cena 37k złotówek Cytat z forum: Ale liczba szok !! To są naciągacze i złodzieje !! I jeszcze po roku ze skóry zeszła farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Uuu trochę bym się wkurzył jakby po roku zeszło swoją drogą firma w Polsce a strona po angielsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Spytaj jarek1111, on chyba zna robina co ma gtr,a ktory robil tam wnetrze Tapniete przez p8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 a tak Robin tam robił Gtra , wykonanie poezja z elementami zdobionymi srebrem ta firma jest ok 10 km odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 A nie ma problemów podobnych do kolegi z corvette? Dawno robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 to dopiero 1 sezon , więc chyba za wcześnie żeby sie coś wytarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) O skore trzeba dbac. Jak rozmawialem kiedys z gosciem co robil tapicerki to mowil ze skore powinno sie czyscic i konserwowac minimum 2 razy w roku a najlepiej to tak 4 razy w roku. Jak ktos to zaniedba to rozne moga wychodzic kwiatki. Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Ale płacąc 40 koła jaj po roku zacznie się scierac to kwas straszny ja u siebie do tej pory siedzenia mam w bardzo dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp1N Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Night Power 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 A dzięki dzięki Parę fotek znalezionych w necie z CarsLovers 2016 Wracając do wnętrza auta - myślicie, że lepiej obszyć ori fotele, czy zakupić np Sparco Forza r333 i dać dopiero je do obszycia? Wtedy kształtem przypominałyby te czerwono-czarne ze zdjęcia wrzuconego na poprzedniej stronie przez jakuba350 (te z ferrari). A może jeszcze jakieś inne fotele zaproponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Wg mnie najzajebistrze pod wzgledem wygladu to RECARO Sportster CS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ja też choruję na Sportster'y od dłuższego czasu. Świetne fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Obejrzałem faktycznie ładne ale chyba bardziej podobają mi się te sparco r333 Właśnie pracuje nad pierwszym amatorskim filmikiem o swojej Zecie. Wkrótce powiniem być gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Sparco R333 mam u siebie i robia robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Właśnie u Ciebie je zobaczyłem pierwszy raz i się zajaralem tylko z jeżeli je kupie to je obszyje skora Pierwszy filmik gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 świetna prezentacja ztki , bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 A to ona oklejona jest! Fajny filmik, fajna zetka, pamiątka na zawsze Kiedyś nagraliśmy podobny filmik o mojej ex hondzie: https://www.youtube.com/watch?v=kzesHLMkyDkDzisiaj chętnie bym nagrał coś o zetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Dzieki miło słyszeć ze się podoba. Filmik jest amatorski ale wbrew pozorom trzeba się przy tym napracować tak kolejny z kilku powodów nie chciałem lakierowanie auta Fajny filmik o hondzie. Sajmon bierz się zatem do roboty bo tak jak piszesz jest to fajna pamiatka Poszlo dziś zapytanie do firmy Carlex Design o zmianę wnętrza.pierwszy raz boje się odpowiedzi ;D Dziś zamontowalem nowy gadzecik. Nic wielkiego ale każda nowość cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 teraz zauwarzem te przednie skrzydelka do zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi