Łukasz83 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Oj to pozno bo są juz od 3 lat i nawet gościły juz w Coobcio Garage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 te skrzydełka nazywają się "canards" , będę szukał takich do seryjnego zderzak Imponujące auto od strony wizualnej, choć ta czerwień pod maską mi nie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Pod seryjny zderzak to nie wiem czy podejda bo w miejscu ich montażu w seryjnym zderzaku masz swiatla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Podejda tylko nie wiem czy identyczne sa jak Twoje . Też na takie poluje montuje się je poniżej tych odblaskow. Ale będę musiał chyba z za wielkiej wody ściągać bo w pl nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Jak większość rzeczy do zetki niestety ale dobrze ze są takie możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Daj znać jak ci carlex da odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jest odpowiedź od Carlex - wykonanie projektu 3450 zł a wykonanie 57800 zł. Pogadałbym z nimi na ten temat ale chyba zostawiłem w domu włączone żelazko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Hahaha , sorki ale musiałem , ktoś chyba upadł na głowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Można byłoby prawie kupić 2 Pandy 1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Ale nie jest tak źle, bo napisali, że jak zrobisz najpierw projekt za te 3450 zł, a potem skorzystasz i wykonasz całe wnętrze to odejmą ci 50% za projekt Żeby zaakceptowąć tę cenę musiałaby być podana w rublach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Złota Zeta, to i w srodku pewnie złotem chcą wyłożyć! Ale kasa, ja pier**le! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Chyba taki mieli plan ale przy tej cenie wolę ją wypchać sianem albo pianką poliuretanową Niedługo ukaże się artykuł o zetce na portalu Motohusaria.pl a wkrótce potem 3-5 min clip filmowy nagrywany dronem. Na razie zbieramy materiały - do tej pory była sesja na plaży i w cyrku Victoria, do którego zawitaliśmy na chwilę przed wieczornym pokazem właściwym, więc po zrobieniu zdjęć musieliśmy uwijać się by szybko na nowo rozstawić scenę. Niestety z powodu zbyt dużych rozmiarów zdjęć nie udało mi się wkleić tych najfajniejszych więc wklejam to co strona forum jest w stanie łyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zacnie !! I jak na ten piaseczek ty się wdrapałeś na takiej glebie panie doktorze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Podniosłem auto na PLS o 8 cm i jakoś weszło. Na piaseczku a raczej na trocinach auto w dół i gitarka Zapowiedź 18.08.2016 Pieprzę już ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Kurde a jak by pan skurcz dostał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ten pan to ja we własnej osobie a jakbym dostał skurcz to byłoby forumowe auto na sprzedaż doinwestowane sama łyżka waży 2,5 tony wiec pewnie wyszłaby z tego prasowanka na koszulkę Tymczasem z planu zdjęciowego... Ponoć nie ma to jak dobry wiatraczek - ale jak to upchnąć pod maską ja się pytam? Tym razem trochę ujęć nocnych. Jeszcze z 1-2 dni zdjęć i materiał na film będzie gotowy tylko poskładać to do kupy. Tymczasem zamówiłem wreszcie klameczki z carbonu, bo te srebrne jakoś nie pasują do reszty. Dostawa przewidziana na początek września Czołem Koledzy. Wysłałem dziś zgłoszenie na Essen Motor Show 2016. Proszę o wsparcie swoim głosem w podanym niżej linku. Nie do końca wiem co ostatecznie decyduje o przyjęciu bądź odrzuceniu zgłoszenia ale łapki w górę na pewno nie zaszkodzą dzięki wszystkim za oddane głosy http://hssa.eu/de/steckbrief/lukasz_kowalski_nissan_z33.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ten pan to ja we własnej osobie a jakbym dostał skurcz to byłoby forumowe auto na sprzedaż doinwestowane sama łyżka waży 2,5 tony wiec pewnie wyszłaby z tego prasowanka na koszulkę Tymczasem z planu zdjęciowego... Ponoć nie ma to jak dobry wiatraczek - ale jak to upchnąć pod maską ja się pytam? Tym razem trochę ujęć nocnych. Jeszcze z 1-2 dni zdjęć i materiał na film będzie gotowy tylko poskładać to do kupy. Tymczasem zamówiłem wreszcie klameczki z carbonu, bo te srebrne jakoś nie pasują do reszty. Dostawa przewidziana na początek września Czołem Koledzy. Wysłałem dziś zgłoszenie na Essen Motor Show 2016. Proszę o wsparcie swoim głosem w podanym niżej linku. Nie do końca wiem co ostatecznie decyduje o przyjęciu bądź odrzuceniu zgłoszenia ale łapki w górę na pewno nie zaszkodzą dzięki wszystkim za oddane głosy http://hssa.eu/de/steckbrief/lukasz_kowalski_nissan_z33.html Poszło, rozgłoszone po świecie, miejmy nadzieje ze to coś da :-) Powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dzięki bardzo na Ciebie zawsze można liczyć . Juz wiem jak to dziala. O przyjęciu aut decyduje specjalna komisja ale niezależnie od ich decyzji dostaje się jeszcze 5 aut z największą liczbą lajkow. Są juz ludzie co mają po 600 głosów wiec trzeba gonić konkurencje. Pomożecie? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 takie pytanie może i głupie ale po co ci to?? ani to demo ani z tego kasy ani fejmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Pasja. I tak pewnie będę na tych targach kwestia tego czy pojadę tam autem czy polecę samolotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Poszło, rozgłoszone po świecie, miejmy nadzieje ze to coś da :-) Powodzonka. Tak samo. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Super dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dzięki bardzo na Ciebie zawsze można liczyć . Juz wiem jak to dziala. O przyjęciu aut decyduje specjalna komisja ale niezależnie od ich decyzji dostaje się jeszcze 5 aut z największą liczbą lajkow. Są juz ludzie co mają po 600 głosów wiec trzeba gonić konkurencje. Pomożecie? : ) Tak jak na Ciebie, powodzonka, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Mariusz strzeż sie bo ja jak będę miał wolny dzień to wpadam do Płocka byś zaraził mnie turbo zetka Tym razem fotki przy zamku i trochę inspiracji w gta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dziś 21-22 sie spotujemy w Płocku, narazie 2szt Zetek, może bedzie 4. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi