toruńczyk Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 ...to też będziesz po dobrej szkole jazdy na takim "sprzęcie" ! Mnie od tamtych czasów pozostało takie 'skrzywienie" - szacun do tego co "Made in Japan" bo oprócz doświadczeń z ich sprzętem wiele suvenirów jakie przywiozłem to do dzisiaj są sprawne ale nowe technologie wyparły stare ... i teraz pozostają już w lamusie jako sentymentalne wspomnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 No jak idzie o japońskie to miałem Toyotę , Mazdę, teraz ,Mitsu, i Qq (wiem wiem Fr) ale mam zamiar pożyć jeszcze trochę to może lista się wydłuży , kręci mnie Lancer i ten jego ryjek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Niedługo powinien pojawić się nowy Lancer. Tego z obrazka też brałem pod uwagę zanim kupiłem QQ, ale odrzuciło mnie przestarzałe już nieco (i dość słabej jakości) wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 No jak idzie o japońskie to miałem Toyotę , Mazdę, teraz ,Mitsu, i Qq (wiem wiem Fr) ale mam zamiar pożyć jeszcze trochę to może lista się wydłuży , kręci mnie Lancer i ten jego ryjek Jak kupowałem Qq tobył w salonie coś ok.58koła ale to nie jest konkurent dla Qq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Po oględzinach i rozmowie z kompetentną osoba , (która do tej pory była jak wyrocznia) stwierdzam na 99,9% ze 1.6dig-t z juka i 1.6dig-t z QQ to inne silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) W czym ta różnica ?? Faktycznie Manix to chyba dwie zupełnie inne jednostki Edytowane 5 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Fergul11 Z markami też nie jestem "stały- wierny" ... dobrze ,że żonę mam jedyną Toyotę jak wspominałem ujeżdżałem natomiast Ford, Honda, Mitsubishi teraz Nissan byli moją własnością . To teraz żeby "dochować wierności' swoim zasadom czas na Mazdę Kręci mnie właśnie CX3 ale najpierw muszę ja 'dotknąć" i ...... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 No ja z autami biorę ślub , stały w uczuciach jestem i straszna konserwa , niby lubię zmiany , ale jak mi jakiś nawiedzony handlowiec pozmieniał ustawienie towaru w markecie to zmieniłem market !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 UWAGA !!! Już ostatni tydzień dla osób które chcą nabyć Nasze POLARKI. Wszelkie dane tutaj. http://forum.nissank...a-forumowiczów/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Stara profesja w nowej odsłonie Blacharz - tynkarz https://www.youtube.com/watch?v=7WrbAn-xc_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Zawsze mówiłem o tej marce Będziesz Miał Wydatki Ale gość prze ch.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 cyt. Można by powiedzieć - artysta! nio artysta rzeźbiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Dawno,dawno temu...w maluchu szwagierki tak samo robiłem i poszedł do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Mój szwagier w audi też chciał tak zrobić. Była dziurka od zewnątrz więc wsadził wężyk i ciskał piankę. Dziwił się strasznie że tyle może wejść w próg. Zapomniał jednak zabezpieczyć otwory od wewnątrz samochodu. Tam między progiem zewnętrznym w wewnętrznym, było tylko żeberkowe wzmocnienie /tak jak w Polonezach, Fiatach/. Pianka wypchnęła dość porządnie wykładzinę. Na drugi dzień miał kupę dodatkowej roboty w wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Kurcze pianka w progach ... jak to dostało wody to pół roku i auto musiało się złamać . A ja kiedyś zaspawałem nr nadwozia i jeszcze jakieś inne ważne cyferki , bo poprawiałem stopień od strony pasażera w D207 , to się diagnosta zdziwił !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Cały mój teść ale on tankuje nie gorzałe ale browar a ma zbiornik fest 25 piw to norma cało dzienna !! Np potrafi walnąć 2 browary duszkiem jeden za drugim i nic kompletnie nic mu nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Edziu ja nie wiem jak u Ciebie z kondycją , ale opcja "dwa duszkiem " to nic nadzwyczajnego , Jak mnie żona od rana nie @#$%^&^% to rekreacyjnie mogę zademonstrować każdemu , a już guinnessa z pianką to bułka z masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Fergul ja hamulec jestem macam fajere częściej niż żone ,można by stwierdzić że abstynęt pije okazjonalnie litra dam rade i na bociana nie wracam Ale Fergul dał byś rade ku....... tak tylko przez tydzień nawet w Ginessie opitalać 25 dziennie ???!!! Mi to jajca by odpadły od szcza...... Od kawalera ja widzę teścia jak nie rozstaje się z puszkami piwa! Edytowane 10 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Było o silnej woli, niech będzie i to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 :) nie , ja jestem tylko okazjonalny "pijok" Raz się można poświęcić , ale dzień w dzień to zdrowia by mi brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Dobre a jak jesteśmy przy alkoholikach to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przewiózłby który babcię Qashqajem żeby taka smutna nie była , od tego dawania to się strasznie pomarszczyła . ----------------------------------------------------------------------- Kurde jakie suchary wyciągacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) :) nie , ja jestem tylko okazjonalny "pijok" Raz się można poświęcić , ale dzień w dzień to zdrowia by mi brakło A on tak 20 lat już zapier i każdy się dziwi że jeszcze żyje na nerki to on nie fiknie!!!!! Wiesz on tylko 35lat pracował i emeryturka a na emeryturce to on się rozkręcił do 25 piw dziennie Edytowane 10 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 To jo tysz suchara wyciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) O wibrato Święte słowa wódko pozwól żyć!!!!! Edytowane 10 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi